Sagul canimm ölçtumm canim mutfagimm uzun enn 2 . 50santim. Boy 4 metre dikdörkgen bu masalardan ilki yukseklik 75 boy 135 en 82 olur gibime geldi ama bilemiycem dikdörgen bir masa ilk tercihimm yanlismi dùsùnüyorum. 3.masanin minder rengini bende beyenmedim eger alirsam onu minder kısmı gülkurusu olacakBirinci masa çok güzel lükens ayaklı olan, ama mutfakta o kadar yerin var mı açıkçası onu anlayamadım. Benim tavsiyem masayı koyacağın yeri ölç, almak istediğin masaların ölçüsüne de bak, ondan sonra uyuyor mu diye kontrol et. Çünkü bazen masa ne kadar güzel olursa olsun, mutfağa uymadıktan sonra bir anlamı kalmıyor. Yuvarlak masa da çok şirin ama o kullanışlı olmayabilir. Üçüncü masa da açılıyorsa, güzel bir masa bence. Ama onun da minderlerinin rengini beğenmedim:)
Sagul canim önluk setini konyadayim burda bi magazadan aldimm . Bilinen biyer degill . Yuvarlak masayi bende cok beyendimm fakat mutfagima uygunmudur bilemedimm sizce en uygunu hangisi olurrYuvarlak masayı beğendim. Bu arada mutfak önlüğü setinizi nereden aldınız? Çok hoş.
Sagul canim önluk setini konyadayim burda bi magazadan aldimm . Bilinen biyer degill . Yuvarlak masayi bende cok beyendimm fakat mutfagima uygunmudur bilemedimm sizce en uygunu hangisi olurr
Ben mat beyaz istiyodum ama yaben de 3. masanın tarzını sizin mutfağınıza çok yakıştırdım ama bence beyaz düşünmeyin mutfağınızda çok parlayabilir aynı model için alt kapakların rengi gibi ya da ahşap rengi düşünebilirsiniz
bence olur açar mutfağınızıBen mat beyaz istiyodum ama ya. Eger moderm masa alirsamda onuda beyaz cam istiyodum daha ferah olur diye cokmu uyumsuz olurr
Evt bende öyle dùsùnuyordum tesekkurler peki siz hangisine yakistirdiniz mutfagima . Moderm mi cuntry mi yakisirr.bence olur açar mutfağınızı
bence ikisi arası bişey olabilir şöyle country olduğunu bas bas bağıranları sırıtabilir açıkçası...daha ılımlı bir modeli gider ama mesela ben 1.yi yakıştıramadım canım ama 3. de country aslında ama o yakışır nacizane fikrim.Evt bende öyle dùsùnuyordum tesekkurler peki siz hangisine yakistirdiniz mutfagima . Moderm mi cuntry mi yakisirr.
Tesekkurler canim evt egerki tercihim 3 numarali olursa minderleri perdenin renginden gulkurusu dùşünüyorumm . 3. Mu beyendinbence 3 numara sandalye minderleri perdenin rengine getirilebilir ya da dolaplar gibi krem olabilir. 2 si krem 2 si pembe de olabilir
Anladim canim Sagul .bence ikisi arası bişey olabilir şöyle country olduğunu bas bas bağıranları sırıtabilir açıkçası...daha ılımlı bir modeli gider ama mesela ben 1.yi yakıştıramadım canım ama 3. de country aslında ama o yakışır nacizane fikrim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?