• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda bi yalan

Arabayı kullan gerisine karışma. :KK48:

Anlamadığım arabayı alınca hiç internetten girip bakmadınız mı aynı ayardaki arabalar ne kadar diye. Aradaki fiyat farkını sorardınız. Şahsen bizim bütçemiz belli olduğu için alacağımız şeylere birlikte bakarız. Üstelik söz konusu arabaysa..

Ama evinizin bütçesi takip edilemeyecek kadar çoksa bilemem tabi. Siz susun en iyisi. Hediyenin parası sorulmaz.. :KK14:

Eşinizin tüm yalanlarını böyle konu açıyor musunuz?
Yoksa sadece pahalı hediyeler olunca mı konu açılması söz konusu? :KK39:

Sizin bir tanede maddiyat geçmeyen konunuz yok neden?
Neden eni sonu paraya bağlanıyor?
Ayrıca araba fiyatları ikinci elde olsa bellidir. Atıyorum 50 bin liralık bir araba 25 bin liraya alındıysa kazali olur,değişeni,boyası vs vardır. Kimse sıkışıp kazasız,temiz arabasını yarı fiyatına satmaz. En kötü galeriye verir ki,maksimum,5-7 bin civarı eksik verirler onlarda.
Arabanin ne kadara alındığını anlamak çok zor değil yani.
Ha biriktirilmiş bir paradan kendine yada bana farketmez,bilgim dışında harcama yapılması hoşuma gitmez,bende kafama göre harcama yapmam ama maddi sıkıntı yoksa sorunda etmem. Söylerim sadece keşke paylaşsaydın diye.

Ben sorunu anlamadım ki. Kocan yalan söylediyse git onunla konuş neden yalan söyledin diye. Ki 5000 euroluk arabayı 2500 Euro deyip ve bunu da siz yiyorsanız sizin sorununuz, hayır bi de neden hediye aldığı şeyin fiyatını yalan söylüyor, yalan söylemeye de zeka lazım herhalde :) yani bu konu bana çok mantıksız geldi.

Araba aldi dedil luks demedimki ise gidip gelmeye ayagini yerden keseninden artik nedim
Eee yerden kessin diye alınmış normal bir arabaysa verdiğiniz fiyatlardan gidersek diyelim ki 5bin eoruluk bir araba eeee o arabayı 2500 e aldım dese ne olur 5 bine alsa ne olur.

Konuyu yazarken sanki lüks bir aracı iyi bir fiyata almış gibi yazdığınız için hepimiz şaşırdık. Siz deseydiniz en başta yani zaten öyle ahım şahım bir fark Yok ama bana yaşan söylemesi rahatsız etti diye ona göre yorum yapardık.

Cümleniz aynen şu “ zaten fiyatı duyunca ooooo iyi o zaman bir zararımız olmuyor dedim” bizde sandık ki 50 bin euroluk arabayı size 25 bine aldım dedi.

Arabanın markası ne bu arada.. konustugumuza degsin soyle

Sayisiz akrabam var tanidiklarim var turkiyeden bes on tane evi olan

Yani zamaninda alınıyordu. Bizim eskiden kalma (dedemden) 2 tane 5 katli aile apartmanimiz var istanbul/ beyoglunda.
Zamaninda adam ucuza almış.
Simdi ben almaya kalksam şahsen alamam.

Sen veya akrabalarin demekki gercekden zenginsiniz. Sözüm meclisten dışarı

Ah kuzum ben de camlicadayim ama fakir evlerinde ancak konaklara bakıp geçiyoruz ıste çünkü bir milyondan başlıyor fiyatları biz de bakıp geçiyoruz iç çeke ceke:deli:

Mesela burda orya düzey büyük bir şehirde daire 250 bin Euro.
Ben yemeden icmeden yaşarsam camlicadan alirim o evi... ama ne gerek var yani??
Dediğim gibi, avrupadaki arkadaşlar cok abartıyor. Siz nasil trde orta seviyede yaşıyorsanız onlarda burda orta seviyede yaşıyor.
Mesela hamburg blankenese zengin muhiti. Ben ordan köpek kulübesi alamam. Param olsa bile sokmazlar kara kafayi

Benim anlamadığım yarı fiyatı diyosun da.. hiç mi şüphelenmedin.. aşağı yıkaryaraba fiyatları belli.. eşim 40binlik arabayı 20ye aldım dese bi şüpheye düşerim.. bi kusuru mu var aracın ki ucuz aldı diye..

Hiç ses etmeyin.. adam sizin istediğiniz model arabayı size süpriz yapmış almış.. yada ne bilim verin iki bilezik borcunu ödesin..

Bi programa vardı.. arabayı herhangi bi yerden bulur atar şimdi.. 24 bileziği tak ruhsatın resmini at ;)

Mesela burda orya düzey büyük bir şehirde daire 250 bin Euro.
Ben yemeden icmeden yaşarsam camlicadan alirim o evi... ama ne gerek var yani??
Dediğim gibi, avrupadaki arkadaşlar cok abartıyor. Siz nasil trde orta seviyede yaşıyorsanız onlarda burda orta seviyede yaşıyor.
Mesela hamburg blankenese zengin muhiti. Ben ordan köpek kulübesi alamam. Param olsa bile sokmazlar kara kafayi
Hiçç gerek yok aynen birde sana şunu soylıyım inan o kadar estetikten yoksun ve kötü villalar var ki yani görsen anlarsın demek istediğimi vallahi zengin olsam asla almam giderim kuzguncuktan güzel bir ev alırım ahhh hayalim kuzguncuk ama paran olursa kuzguncuktan bir ev al beni de kahve içmeye çağır litfen fakir gözlerim görsün ölmeden orda bir ev :KK45:

Hiçç gerek yok aynen birde sana şunu soylıyım inan o kadar estetikten yoksun ve kötü villalar var ki yani görsen anlarsın demek istediğimi vallahi zengin olsam asla almam giderim kuzguncuktan güzel bir ev alırım ahhh hayalim kuzguncuk ama paran olursa kuzguncuktan bir ev al beni de kahve içmeye çağır litfen fakir gözlerim görsün ölmeden orda bir ev :KK45:

Nişanlimda kuzguncugu cok seviyor. Gecen sene ilk defa turkiyeye gitdik beraber (kendi yabanci) ve resmen üsküdara aşık oldu.kuzguncuk gercekden rüya gibi güzel.
Alirsam ilk misafirim sensin

Back
X