- 27 Ekim 2016
- 761
- 951
- 53
- 40
Para olaylarına hiç girmeden açsanız konularınızı daha hoş olur bence. Zaten öyle üst gelir de değişmişsiniz kendi demenize göre. Standarta yakın bir gelir var. Öyle abartılacak birşey değil. Sonra yazılan yorumlara kızıp ters cevaplar veriyorsunuz. 24 bileziği eltim kıskandı ya da eşim bana arabanın fiyatı hakkında yalan söyledi ne yapmalıyım derseniz bu yorumları almanız normal. Hiç hakaret eden olmadı okuduğum kadarıyla, sadece abartmanız komik duruma sokuyor sizi. konu listenize bakınca sonraki konuları tahmin etmek çok zor değil.
Dilerim sohbet ettiğiniz gerçek hayattaki eşiniz dostunuzla da bu kadar çok para muhabbeti yapmamanız yönünde... kendi adıma bu kadar çok paradan bahseden insanlardan pek hoşlanmam. Hem derler ki bizim buralarda kişi genellikle kendinde olmayandan bahseder. Yani sizi tenzih ederim tabi ama çevreniz böyle düşünebilir.
Yaşınızı bilmiyorum ama 20 lerinizde olduğunuzu tahmin ederek naçizane bir tavsiyede bulunmak istedim.
Dilerim sohbet ettiğiniz gerçek hayattaki eşiniz dostunuzla da bu kadar çok para muhabbeti yapmamanız yönünde... kendi adıma bu kadar çok paradan bahseden insanlardan pek hoşlanmam. Hem derler ki bizim buralarda kişi genellikle kendinde olmayandan bahseder. Yani sizi tenzih ederim tabi ama çevreniz böyle düşünebilir.
Yaşınızı bilmiyorum ama 20 lerinizde olduğunuzu tahmin ederek naçizane bir tavsiyede bulunmak istedim.