• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda bi yalan

Nişanlimda kuzguncugu cok seviyor. Gecen sene ilk defa turkiyeye gitdik beraber (kendi yabanci) ve resmen üsküdara aşık oldu.kuzguncuk gercekden rüya gibi güzel.
Alirsam ilk misafirim sensin
Yaaaa gerçekten mi ama üsküdar aşık olunmaz mi hele kuzguncuk değil mi tabi ya gidip o biseye benzemeyen yerlere vereceğine onca parayı kuzguncukta harika daireler yapıları çok muazzamdır zaten al ordan en azından için açılır alırsan gelicem kesin ama bana ordan zengin kahvesi de getir iceriz :halay:

Açmış olduğunuz konular,bakın benim böyle bir mal varlığım var görün der gibi,zira bunlar problem değil ki,eşim bana istediğim arabayı alacak kendisi sıkıntıya düşmeden ödeyecek ben bana yalan söylediğine takilacam,asfaltı aglatirim asfaltı ey gidi eyy

Sadece mal varlığı mı kendisine büyük sürprizler yapan bir kocası da var.herkes bilmeli

Gerçekten ilk defa yorumlara "yok canım değildir" diyemedim.Kısa yoldan taşınmaz ve taşınır mallarımız başlıklı bir konu açsanız daha kolay olurdu sizin için.

Onların hangisinin hangi kategoriye girdiğini bilmediğine eminim..
"bilezikler kola takıldığına göre taşınabilirdir değil mi? taşıyamayacak kadar çok olursa?? o_O" :KK45:

Yaaaa gerçekten mi ama üsküdar aşık olunmaz mi hele kuzguncuk değil mi tabi ya gidip o biseye benzemeyen yerlere vereceğine onca parayı kuzguncukta harika daireler yapıları çok muazzamdır zaten al ordan en azından için açılır alırsan gelicem kesin ama bana ordan zengin kahvesi de getir iceriz :halay:

Kiz sen ne sempatiksin.
Benim limitim 100bin euro, nişanlımı kafalamam lazim. :) benim parayla beni kuzguncuga sokmazlar...
Getiririm tabi, ama bende kahvemi misir carsisindan aliyom vallah. Taze taze

ne şanslisin..
birincisi esinden ayri tatile gidebiliyosun..her es izin vermez...
ikincisi esin sana araba almis..cicek bocek de alabilirdi...
sen en iyisi ortaligi ayaga kaldir araba aldi diye yine s..... yaraniyo diyelim biz de ...

Kiz sen ne sempatiksin.
Benim limitim 100bin euro, nişanlımı kafalamam lazim. :) benim parayla beni kuzguncuga sokmazlar...
Getiririm tabi, ama bende kahvemi misir carsisindan aliyom vallah. Taze taze
Senin nisanlinin hakkindan gelirsin sana inancım tam deki nişanlına ger sene tatil yapıcaz kuzguncuk ta bak düşün çık balkona kahvaltı yap için açılır kedileri bile ı kadar tatlı ki bir mahalle havası var kandır sen adamı tatlı dilinle :deli: sen de çok tatlisin gel siz alicam sana taze kahve kuzguncukta buluşuruz ayyy oranın kömür ateşinde yapılan et durum mekanı var ki geçirmezsem çağlarım gel kiz valla seni tontis yaparım gonderirim:halay:

Yani zamaninda alınıyordu. Bizim eskiden kalma (dedemden) 2 tane 5 katli aile apartmanimiz var istanbul/ beyoglunda.
Zamaninda adam ucuza almış.
Simdi ben almaya kalksam şahsen alamam.

Sen veya akrabalarin demekki gercekden zenginsiniz. Sözüm meclisten dışarı
Alamayiz zengin degiliz neyse arkadaslar anlamaya calistiklari gibi anliyolar makara yapsinlar canlari sıkılıyo gibime geldi. Dedigim insanlar 35 li yaslarinda yani burdan bi 30 binle gidip ordan ev daire aliyolar bilmiyorum nasi oluyo ama burda 35 bine evin tapusunu zor geciriyosun ustune

Benim anlamadığım yarı fiyatı diyosun da.. hiç mi şüphelenmedin.. aşağı yıkaryaraba fiyatları belli.. eşim 40binlik arabayı 20ye aldım dese bi şüpheye düşerim.. bi kusuru mu var aracın ki ucuz aldı diye..

Hiç ses etmeyin.. adam sizin istediğiniz model arabayı size süpriz yapmış almış.. yada ne bilim verin iki bilezik borcunu ödesin..
Garajci arkadasi, simdiye kadar kac kez kendi arabasini degistirdi hepsinide yari fiyatina aldi

Alamayiz zengin degiliz neyse arkadaslar anlamaya calistiklari gibi anliyolar makara yapsinlar canlari sıkılıyo gibime geldi. Dedigim insanlar 35 li yaslarinda yani burdan bi 30 binle gidip ordan ev daire aliyolar bilmiyorum nasi oluyo ama burda 35 bine evin tapusunu zor geciriyosun ustune

Ben seni yanlış anladim. Avrupadan gidip zaten trde alinir. Ama birde trnin neresinde o önemli. Üsküdarda 300 bin euro gider köyden 10 bin euroya alirsin ama.

Ben seni yanlış anladim. Avrupadan gidip zaten trde alinir. Ama birde trnin neresinde o önemli. Üsküdarda 300 bin euro gider köyden 10 bin euroya alirsin ama.
Orasini bilemiyorum benim bildigim eskisehir, antalya, ankara vb gibi sehirler

Arabayı kullan gerisine karışma. :KK48:

Anlamadığım arabayı alınca hiç internetten girip bakmadınız mı aynı ayardaki arabalar ne kadar diye. Aradaki fiyat farkını sorardınız. Şahsen bizim bütçemiz belli olduğu için alacağımız şeylere birlikte bakarız. Üstelik söz konusu arabaysa..

Ama evinizin bütçesi takip edilemeyecek kadar çoksa bilemem tabi. Siz susun en iyisi. Hediyenin parası sorulmaz.. :KK14:
Aldiginda degil eskiden istedigim zamanlar bile girip bakiyodum uygun fiyat olursa alabilirim belki diye. Arkadasi garajci kendine onceden aldigi arabalarda hep yari fiyataydi. Bastan konuda yazabilirdim eksik yaziyorum hep

Orasini bilemiyorum benim bildigim eskisehir, antalya, ankara vb gibi sehirler

Oh, o saydiğin sehirker aslinda cok pahali ya...
Ankarada 30 bin euroya ben ev bulsam cifte çifte alirim. Kira getirisi ile kredisi kapanır yani.
Canim senin yaşın küçük galiba? Bu para konularini fazla acma en iyisi.
Eşinin geliri fazla yüksek değilmiş araba filan yenilemeyin sen güzelce altina yatirim yap, yakinda cocuk filan okursa sikinta cekme

Oh, o saydiğin sehirker aslinda cok pahali ya...
Ankarada 30 bin euroya ben ev bulsam cifte çifte alirim. Kira getirisi ile kredisi kapanır yani.
Canim senin yaşın küçük galiba? Bu para konularini fazla acma en iyisi.
Eşinin geliri fazla yüksek değilmiş araba filan yenilemeyin sen güzelce altina yatirim yap, yakinda cocuk filan okursa sikinta cekme
Bi kizim var zaten 1 yasinda nerdeyse, simdilik calisip cabaliyoruz ilerde cocuklarimiz icin. Para fln pek dert etmiyoruz zaten iki kisinin gelirinden ne artarsa kenara koyuyoruz, arkadaslarin yorumlarini okurken ben bile kendimi zengin zannettim bian.

Ben olsam bağırıp çağirmadan söylerdim yaptığın sürpriz çok güzel çok mutlu oldum bidaha aramızda gizli saklı birşey olmasını istemiyorum derdim

Back
X