- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
Audi dir....yuzde bin bes yuzne aldınız mercedes mi audi mi?

Konu sahibi foto atsana....
Ciddi diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Audi dir....yuzde bin bes yuzne aldınız mercedes mi audi mi?
Konularin niye hep maddiyata dayali, catlatma garantili?
Simdi arabanin fotosunu da atma he direksiyonu tutarken sakir sakir bileziklerle adadasd
Arkadaslar cok buyuk bi dert degil ama kararsiz kaldim ne yapmam gerektigiyle ilgili.
Esimden ayri 10 gunlugune tatile gitmistim yazin. Geri dondugumde eskiden beri hep almak istedigim bi araba vardi onu almis eski arabami satmis yerine. Cok iyi fiyata denk geldi bi tanidiktan sende istiyodun gelince sana supriz yapmak istedim dedi. Zaten fiyati duyuncada oo iyi oyleyse bi zararimiz olmuyo dedim.
Gel gelelim dun tesadufen baska bi arkadasindan ogrendim. Bana soyledigi fiyatin iki katiymis aslinda, benim aldirmiycami bildigi icin direk en dusuk fiyati soyledi demek. Biraz odemis hesabimizdan geri kalaninida Arkadasina elden vericekmis.
Bana yalan soyledi yani sonucta. Simdi ben bana yalan soyledi diye ortaligi ayami kalrmaliyim yoksa haberim yokmus gibi birakim kendi odesinmi sonucta beni dusunmus diye?
Siz olsaniz ne yapardiniz? Sonicta buda bi yalan.
hahah kesinAudi dir....yuzde bin bes yuz
Konu sahibi foto atsana....
Ciddi diyorum
Susmazdım ama ortalığı ayağa kaldırmazdım. Madem beni sevindirmek istemiş ödeme konusunda destek olmaya çalışırdım.
:))Yeni üyelik adim "hepinizieurolarimladöverim" olcak... :)
Yaaaa,.işde bizi trde büyüzden sevmiyorlar... gurbetcilerin yarisi bu kafada. Afedersin burda bir baltaya sap olamaz, trde.... ahhhhhh avrupada muslukdan balli tereyağ akiyoooooo modunda gezer.
Vallah sinirlendim konu sahibine...
Canım şuan spa'dayim sonra yazarımKiz, yalan söyleme. Sende almanyadasin. Vardir senin 30 adana burmachenin:)
Avrupali olunca euro ağıcı dikiyoruz biz olmayan fare deliği kadar evlerimize!! Sana Merkel vermedi daha ağacını?? :))
:))
Bir programda gurbetçinin bir anlatmıştı.Yok yoksul gitmiş Almanyaya.
Ama kararlıymış çok iyi bir arabayla dönecekmiş.Dönmüşte 10 yıl sonra.
Herkes arabanın etrafını almış hayretle,vaay bee filan.3 işte çalışarak alabilmiştim ama o anda bütün yorgunluğum gitti.
Üstelik sırtımda beni yolcu ettikleri gömlek vardı hala,kimse farketmedi bile demişti :))
Canım şuan spa'dayim sonra yazarımahaha
merkel bize günahını vermez. Ben bugüne kadar çalıştığımı yedim valla. Yarına çıkacağım belli değil. Avrupadakiler yemez içmez burma alir zaten. Sonra aldıkları burmalar biyerlerini tırmalarben yemiceksem icmiceksem niye yaşıyorum yaa. Turkiyede hayat daha kaliteli. Burda dedigin gibi ot gibi yasiyor insanlar. Sonra sukadar burma, sukadar gun tatil, ev, araba
ben yarin ölsem mutlu ölürüm valla. Fakir ama mutlu
![]()
Ayy ne çektim o metrolardaBende hemen gidim spa'ya... neyim eksik...
Burmalari takip gidecem ama... :)
Orda altinlarimi sayarim.
Vallah bi ben fors calim atamadim. Benim neyim eksik allahım diye ciyaklayasim var :)
Şuanda metroyla kicim dona dona eve gidiyom. Eldivenim bile yırtılmış... Parmak çıkmış ucundan. Fakirliğin gözü kör olsun :)
4 bilezik 4bin miBenim bildigim 4 bilezik 4 bin kusure geliyo o fiyata olan arabada yani oyle ahim sahim bisey olmuyo.
Canım euro olarak hesapladı herhalde lira degil4 bilezik 4bin mi
Fotoğraf taki bileziklerin tanesi asla bin lira olamaz
siz yalan söylüyorsunuz sanki
bazı şeyleri sırf hava atmak için
Burda saçma konular açıyorsunuz
Eger o bileziklerin tanesi bin liraysa 24 tanesinide ben şimdi aliyim sizden
Bu işte bi gariplik var
Lira değil zaren Euro4 bilezik 4bin mi
Bu işte bi gariplik var
Fakirlik işte.... hemen liraya gidiyor akıllarCanım euro olarak hesapladı herhalde lira degil
Euroyu kasdetmiş olabilir.4 bilezik 4bin mi
Bu işte bi gariplik var