Buda bi yalan

Bak bir büyüğün bir atasözü var çok severim, ibretlik.

'Benim kocam yakında bana Mars'ı satın alacak. Ahahaha'
Ebru Gündeş.

Mars'ı alamadan gitti adam yaa yanar yanar ona yanar Ebru. Dimyattaki pirince giderken evdeki bulgurdan oldu ladın yalıda da çıktı konu sahibinin sonu da öyle olmasında mazallah belki kocası borcu ödeyemeyince caaanım bilezikleri bozdurur napar sonra düğünlerde ne takar da eltiyi çatlatır dimi o kolların dolması şart yanii :KK53:

Evet o konuda şüphem yok ama ben taktım valla cevap istiyorum.

Arkadaşlar bilen biri söylesin çatlıcam orda altını nasıl alıyorsunuz?
Dur kiz çatlama ahhaah büyük şehirlerde kuyumcu var. Günlük kurlar ayni canim. Fiyat degismiyor. Ben aldığımda turkiyeden alıp getiriyorum

Benim eşimde satsa arabamı alsa istediğim arabayı.. ama elden ödeyecekse anlarım yani,nerede bu para diye.. sanki 1000 liramı bu anlaşılmasın.. işler bi garip sizde.

Kız ayrıca maşallahh hem 24 bilezik yapmışsın, hem arabanı satıp iki katı fiyata araba alıyor ve sen eşinin yiğenin fazla para takmasına engel oluyorsun çünkü sizde yoktu dimi evet evet başka diyeceğim yok. Bilezikler sende en güzel araba sende he he canım heee yaa :KK45::KK45: sizin haberiniz olmadan onca parayı nasıl ödeyecekse demek ki eve giren çıkan paradan hiç haberiniz de yok :işsiz:

ha bu arada kıskandın mı falan deme ben zaten çalışıyorum kendime ait orta karar arabam var, evimizde var altınım da var ama ben öyle ulu orta söylemeyi sevmiyorum.. :KK48:
Derhal konu aç ve foto koy.Uydur bı olay altin,araba ikilisine,duysun kk araban altının olduğunu,yaptığın ayıp bak.

Kendinizle çeliştiniz o zaman. Çünkü Türkiye de 40 binlik araba burda 5 bin dediniz. Burada da 40 binlik araba öyle çer çöp değildir. Gayet ayağı yerden keser. Ama siz hala 4 bilezik 4 bin eder diyorsunuz. 5 bilezik de 5 bin eder o zaman. Sizin araba ne kadarlık onu söyleseniz zaten eşinizin yalanının boyutu çıkıcak ortaya...50 bin euro’luk araba 25 bin mi dedi yoksa 10 bin euro’luk araba 5 bin mi dedi. Bu ikisi arasındaki fark önemli bence.
Hem siz zaten öyle ahım şahım bir araba almadı. Ayağımı yerden kesecek bişey demiştiniz.
Şu hesaba göre bilezikler 24 bin
Pehhh bişi değilmiş
Dağılabiliriz :KK53:

Okadar fakirimki, okadar işe gitmemeye ihtiyacım var ki, benden başka kimse 10 günlük tatili görmemiş herhalde :KK70: :KK70:

Kiz, yalan söyleme. Sende almanyadasin. Vardir senin 30 adana burmachenin:)
Avrupali olunca euro ağıcı dikiyoruz biz olmayan fare deliği kadar evlerimize!! Sana Merkel vermedi daha ağacını?? :))

A_a_h A_a_h küçüklüğünden başlayıp anlatırmısın canım,nasıl bir hayatın vardı:KK51:Vaktim bol,seni dinlerim.Babaannem derdi ki rahmetli,acıkan doymam sanır,susayan kanmam sanır...
Kıyafeti parayı arkadaşlarında mı görüyordun ancak,mahrumiyet içinde mi büyüdün:110:
Kesinlikle yargılamıyorum,yalnızca anlamaya çalışıyorum.
Bir kaç bilindik siyasetçinin çocuklarıyla arkadaşlık etme fırsatım oldu küçüklüğümde...
Şehrimizin ileri gelen iş adamlarındandı bu kişiler.
Yaşlı bir aile büyüğümüz bir partinin kurucu üyelerindendir.Sık sık ziyaretine gelirlerdi.
Tabii ki durumları da gayet iyiydi.Eşleri annem ve yengelerimle görüşürlerdi.
Fakat kesinlikle varlık ve konumlarını gözümüze sokmadı kimse.Varlığı sindirmişlik böyle bir şey sanırım.:KK51:Senin bu yaptığın sana da garip gelmiyor muo_O
Varsa malın güle güle ye,harca.
Geçen ki konunun üzerine bunu açman çok ta masum gelmemiştir kimseye,biliyorsun değil mi?
Eminim biraz olgunlaştığında bu tavırlarına sen bile güleceksin;)

size sürpriz yapmış beğendiğiniz arabayı almış ne kadar hoş bence takılmayın hediye sonuçta eğer maddi açıdan sıkılmıyorsanız fiyatının bi önemi yok.

Kız ayrıca maşallahh hem 24 bilezik yapmışsın, hem arabanı satıp iki katı fiyata araba alıyor ve sen eşinin yiğenin fazla para takmasına engel oluyorsun çünkü sizde yoktu dimi evet evet başka diyeceğim yok. Bilezikler sende en güzel araba sende he he canım heee yaa :KK45::KK45: sizin haberiniz olmadan onca parayı nasıl ödeyecekse demek ki eve giren çıkan paradan hiç haberiniz de yok :işsiz:

ha bu arada kıskandın mı falan deme ben zaten çalışıyorum kendime ait orta karar arabam var, evimizde var altınım da var ama ben öyle ulu orta söylemeyi sevmiyorum.. :KK48:
Ne kadar olursa olsun bi sunnet dugunu icin degermi?

Arkadaslar cok buyuk bi dert degil ama kararsiz kaldim ne yapmam gerektigiyle ilgili.

Esimden ayri 10 gunlugune tatile gitmistim yazin. Geri dondugumde eskiden beri hep almak istedigim bi araba vardi onu almis eski arabami satmis yerine. Cok iyi fiyata denk geldi bi tanidiktan sende istiyodun gelince sana supriz yapmak istedim dedi. Zaten fiyati duyuncada oo iyi oyleyse bi zararimiz olmuyo dedim.

Gel gelelim dun tesadufen baska bi arkadasindan ogrendim. Bana soyledigi fiyatin iki katiymis aslinda, benim aldirmiycami bildigi icin direk en dusuk fiyati soyledi demek. Biraz odemis hesabimizdan geri kalaninida Arkadasina elden vericekmis.

Bana yalan soyledi yani sonucta. Simdi ben bana yalan soyledi diye ortaligi ayami kalrmaliyim yoksa haberim yokmus gibi birakim kendi odesinmi sonucta beni dusunmus diye?

Siz olsaniz ne yapardiniz? Sonicta buda bi yalan.
anladık çok bileziğiniz var 10 günlük tatile de gitmişssiniz e eşniz de araba almış size yaniiii biz napalım :KK51: biraz aynaya mı baksanız acaba:işsiz:

Back
X