- 13 Eylül 2015
- 21.893
- 68.789
- 598
Var canım... hem olmasa neden altın piyasasında fiyatı yazsın diğmiiiii.... Daha değerli alırken de satarken de...ben zengin doğdum, zengin yaşarım...
Yav yazmıyım dedim amaNiye aciklami geregi duyduysan artikbu caba ne boyle hem yiyip hem icip hem biriktiririm sorun bunun nerdeeeee
Evet iste bende cok taniyorum ama hepside oyle degil. Bilmiyorum nasil oldugunu gayet guzel normal bi hayat yasiyoruz yani ha esim kiyafete sacma seylere savurmaz para hepsi o ben istedigimi alirim yaparim, disarida cikariz gezmeyede gideriz yani biseyden geri kalmisligimiz olmadi sukur.3000 euro maaş ile bu dediğinin hiçbiri olmaz. Kira ödemesende olmaz. Akıl var mantık var. Ben ayrıca sen böyle yapıyorsun demedim. Genel anlamda avrupalılardan bahsediyoruz
Bin euro isteEuroyu kasdetmiş olabilir.
Tatlım anladık hem zenginsin hem sonradan görme anlatma artıkEvet iste bende cok taniyorum ama hepside oyle degil. Bilmiyorum nasil oldugunu gayet guzel normal bi hayat yasiyoruz yani ha esim kiyafete sacma seylere savurmaz para hepsi o ben istedigimi alirim yaparim, disarida cikariz gezmeyede gideriz yani biseyden geri kalmisligimiz olmadi sukur.
Allah daha cok versin öyleyse ne diyim. 23 yaşındasın kaç yaşında evlendin bilmiyorum. Ama 3000 euro ile gecinebiliyorsaniz. Bukadar altın alıp çok gezip süper yasayabiliyorsaniz, bi arkadaş topic açın bizede faydası olsun yazmisti. Enerjini oraya harcayabilirsin meselaEvet iste bende cok taniyorum ama hepside oyle degil. Bilmiyorum nasil oldugunu gayet guzel normal bi hayat yasiyoruz yani ha esim kiyafete sacma seylere savurmaz para hepsi o ben istedigimi alirim yaparim, disarida cikariz gezmeyede gideriz yani biseyden geri kalmisligimiz olmadi sukur.
Inanin diyemi soyluyorum inanicak bisey yok kimi alabilir kimi alamaz daha altin konusmanizda ayrica bi tuhaf yani.Ya biz zengin olsak nolur canım yaa.
Bill gates 10 dolarlık casio saatiyle geziyor. Biz yemeyelim içmeyelim altın alalim.
Ben inanmıyorum zaten. Kendi 23 yaşındayım demişti. 3000 euro gelirleri varken bu yaşta düğünden sonra nasil 10 tane daha alabilmis
Tamam ozaman arabayı tatili konusalimInanin diyemi soyluyorum inanicak bisey yok kimi alabilir kimi alamaz daha altin konusmanizda ayrica bi tuhaf yani.
Aylik kenara attigimiz para 1000 kesin her ay aldigini dusun?Aynen ozaman kesin yalan
Ne insanlar var be insan sadece kendini kandirir çok yazık
Dağılalım bence yalaniyla başbaşa kalsın
Ben dün tesadüfen bunu öğrendim. Bana gerçeği söyleyebilirsin deyin. Eşiniz sizin sert tepki vermenizden korkuyor mu?Arkadaslar cok buyuk bi dert degil ama kararsiz kaldim ne yapmam gerektigiyle ilgili.
Esimden ayri 10 gunlugune tatile gitmistim yazin. Geri dondugumde eskiden beri hep almak istedigim bi araba vardi onu almis eski arabami satmis yerine. Cok iyi fiyata denk geldi bi tanidiktan sende istiyodun gelince sana supriz yapmak istedim dedi. Zaten fiyati duyuncada oo iyi oyleyse bi zararimiz olmuyo dedim.
Gel gelelim dun tesadufen baska bi arkadasindan ogrendim. Bana soyledigi fiyatin iki katiymis aslinda, benim aldirmiycami bildigi icin direk en dusuk fiyati soyledi demek. Biraz odemis hesabimizdan geri kalaninida Arkadasina elden vericekmis.
Bana yalan soyledi yani sonucta. Simdi ben bana yalan soyledi diye ortaligi ayami kalrmaliyim yoksa haberim yokmus gibi birakim kendi odesinmi sonucta beni dusunmus diye?
Siz olsaniz ne yapardiniz? Sonicta buda bi yalan.
Evet iste bende cok taniyorum ama hepside oyle degil. Bilmiyorum nasil oldugunu gayet guzel normal bi hayat yasiyoruz yani ha esim kiyafete sacma seylere savurmaz para hepsi o ben istedigimi alirim yaparim, disarida cikariz gezmeyede gideriz yani biseyden geri kalmisligimiz olmadi sukur.
Babamin evinde daha cok gordum vallahii canim sıkılıyo diye yaziyorum sizede onemsemeyin kendiniziTatlım anladık hem zenginsin hem sonradan görme anlatma artık
Kocamin eskisi senin giydiginin en yenisinden daha yenidir kizKocanın üstüne giyecek bişeyi yok eski püskü geziyo sen kolunda burmalarla oldu mu şimdi ?
Kocamin eskisi senin giydiginin en yenisinden daha yenidir kiz
Bak iste şöyle doğal ol kendin ol. Yeterince kastın zaten. Bak ne güzel dimi böyleKocamin eskisi senin giydiginin en yenisinden daha yenidir kiz
bi rahatlama geldi kesinBak iste şöyle doğal ol kendin ol. Yeterince kastın zaten. Bak ne güzel dimi böyle
kaç yıllık evlisin. Bir de ev için kira ödüyor musun? Yani standart gelirin 1552 Euro olduğu bir ülkede 1000 Euro kenara atıp, hiç bir şeyden ödün vermeden nasıl geçindiğinizi anlamaya çalışıyorum. Ben de ona göre tasarruf yapayım. Yemeden içmeden kısmıyorsunuz, gezmeden de, kıyafetten de... nasıl oluyor? Ciddi soruyorum. Ben 33 yaşındayım bu kadar tutumlu olamadım.
Heh işte asıl derdin belli olduKocamin eskisi senin giydiginin en yenisinden daha yenidir kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?