Buda bi yalan

Canım euro olarak hesapladı herhalde lira degil
Hımm anladım sadece bin diye yazınca lira sandım ben

Ama ozamn o bilezigin tanesi 4buçuk binde etmezki ince bişey
aklım karıştı iyice
KafaMDA deli sorular

Eltin bunuda kiskanir simdi ne bitmez maddi dertlerin var arkadas burada hava atmaktan bikip usanmadin ama ben senin bu zenginim konularindan biktim. Anladik cok paraniz var. Tum kk anladi. Sira neyde simdi yarina hangi maddi gosterisini sunacaksin?

aklım karıştı iyice
KafaMDA deli sorular
Ahahha Belçika’da gramı 34 Euro 24 ayar bilezik. Hesap doğru... Türkiye de de o civarda bacım

Fakirlik işte.... hemen liraya gidiyor akıllar
Ya biz zengin olsak nolur canım yaa.
Bill gates 10 dolarlık casio saatiyle geziyor. Biz yemeyelim içmeyelim altın alalim.

aklım karıştı iyice
KafaMDA deli sorular
Ben inanmıyorum zaten. Kendi 23 yaşındayım demişti. 3000 euro gelirleri varken bu yaşta düğünden sonra nasil 10 tane daha alabilmis

Diğer takılanları falan toparlayıp yapmış olabilir. Orasını bilemem. Ama ben 5 senelik evliyim. Durumumuzda iyi çok şükür ama kazandığımızı yiyoruz bi çeyrek koyamadık kenara... anca birine hediye takarken alıyoruz çeyrek... ama ayyy oraya da gitmedim, şunu da yemedim diyemem. Ailem de öyleydi... yemeden gezmeden kısılmazdı. (Babamın babasından kalma Evi vardı, eşiminde babasından Evi var... gelen de gidiyor işte.. bizde son durum bu)

Konu sahibi aslında nasıl para biriktirdiğini, tasarruf önlemlerini yazsa, faydalı bir topik olacak ama...

Aynen ozaman kesin yalan
Ne insanlar var be insan sadece kendini kandirir çok yazık

Dağılalım bence yalaniyla başbaşa kalsın

24 ayar biezik oluyor mu O külçe altında oluyor sadece,cık cık cık asla zengin olamayacaksınız asla.
Var canım... hem olmasa neden altın piyasasında fiyatı yazsın diğmiiiii.... Daha değerli alırken de satarken de...ben zengin doğdum, zengin yaşarım...

Var tabi, konu sahibi bak ne güzel yansitiyo bizim hayat stilimizi... biz tatile gidiyoruz... bi geliyoruz hooooop yeni araba... bi tuvalete gidiyoruz geri geliyoruz hoooooop mac book pro. Sürpriz:)))

Yani ben mesela şuanda şampanya iciyorum ve yani sira sigarami 500 euro ile yakıyorum...

Yaww bugünlere şükür. Öğrenciyken bilet alcak param olmazdi kacak binerdim metroya. Bir kere yakalandim, ceza almamak icin özürlü taklidi bile yapdim. Kontrolcü gülüyo... diyo ohhh bakiyorum zihnin iyi elinde goethes Faust :)))

Var canım... hem olmasa neden altın piyasasında fiyatı yazsın diğmiiiii.... Daha değerli alırken de satarken de...ben zengin doğdum, zengin yaşarım...
Bilezik 22 ayar olur
24 ayar ham işlenmemiş altın dır işlenince 22 ayara düşer canım

Dogru olan bu zaten. Benim eniştem tek calisiyordu. Hiçbirşeye yetisemiyordu. 4 çocuğu kavga etmesin diye borç bulup bilgisayar almıştı hepsine ayrı ayri. Adamcağız 5 parasız vefat etti ama biz hala hergun aklımıza gelince ağlıyoruz. Tüm parasını adam çocuklarını mutlu etmeye harcadı. Anne baba bunu miras bırakır zaten. Çocuğa altın bırakmaz. 200 liralık değilde 100 liralık mont alır giydirirsin çocuğa, ama herşeyden kısıp altın yapalim olmaz. Çocuklar ot gibi büyüsün ama düğününde 10 burma takalım mantığını aklim almiyor

Niye aciklami geregi duyduysan artik bu caba ne boyle hem yiyip hem icip hem biriktiririm sorun bunun nerdeeeee

Aynen ozaman kesin yalan
Ne insanlar var be insan sadece kendini kandirir çok yazık

Dağılalım bence yalaniyla başbaşa kalsın
Kızlar birikir,niçin birikmesin.Benim kuzenim yıllarca yoğun tempoda çalıştı.Konusu açıldığında emeklerine değsin,bir eve gir ödenir gider demiştik.
Peşinatla evler şu kadar filan konuşulunca,ben kazandığımı harcadım ki hep dedi.Durup hesap yaptı,dişe dokunur bir şey de yok.Ne düzgün bir tatil ne de araba.Ben evimi borçsuz bile alırdım ama,tasarruf aklımın ucundan bile geçmedi demişti.Onun baba tarafından kuzeniyse arsa almıştı işe girdiğinin 4 veya 5inci yılında.
Ben Özlem Denizmenin fikirlerini beğeniyorum.Güzel tavsiyeleri var.
Tasarruf her şartta yapılmalı,ama az,ama çok...

Herseyden kisildigini kim soyledi pardon? 11 aylik kizim benden cok yer gezip gormustur bilmeden konusmayin.

demokraside care tükenmez ben yastigimi 500 eurolarla doldurup yatiyorum. Basagrisina birebir

Ya eskiden flat yoktu guthaben alıyordum hep harcligimla, bende çok yakalanmıştım böyle ben konu sahibinin suanki yaşındayken yaşadım Bunlari birde hayır utanmıyorum

Herseyden kisildigini kim soyledi pardon? 11 aylik kizim benden cok yer gezip gormustur bilmeden konusmayin.
3000 euro maaş ile bu dediğinin hiçbiri olmaz. Kira ödemesende olmaz. Akıl var mantık var. Ben ayrıca sen böyle yapıyorsun demedim. Genel anlamda avrupalılardan bahsediyoruz

Bende cok taniyorum oyle haklisiniz, herkes ayni yasiycak diye bi sartta yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…