Hımm anladım sadece bin diye yazınca lira sandım benCanım euro olarak hesapladı herhalde lira degil
O bilezik 4bucuk binde olamazki çok tuhafEuroyu kasdetmiş olabilir.
Ahahha Belçika’da gramı 34 Euro 24 ayar bilezik. Hesap doğru... Türkiye de de o civarda bacımHımm anladım sadece bin diye yazınca lira sandım ben
Ama ozamn o bilezigin tanesi 4buçuk binde etmezki ince bişey
aklım karıştı iyice
KafaMDA deli sorular
Ya biz zengin olsak nolur canım yaa.Fakirlik işte.... hemen liraya gidiyor akıllar
Ben inanmıyorum zaten. Kendi 23 yaşındayım demişti. 3000 euro gelirleri varken bu yaşta düğünden sonra nasil 10 tane daha alabilmisHımm anladım sadece bin diye yazınca lira sandım ben
Ama ozamn o bilezigin tanesi 4buçuk binde etmezki ince bişey
aklım karıştı iyice
KafaMDA deli sorular
24 ayar bilezik oluyor muAhahha Belçika’da gramı 34 Euro 24 ayar bilezik. Hesap doğru... Türkiye de de o civarda bacım
Diğer takılanları falan toparlayıp yapmış olabilir. Orasını bilemem. Ama ben 5 senelik evliyim. Durumumuzda iyi çok şükür ama kazandığımızı yiyoruz bi çeyrek koyamadık kenara... anca birine hediye takarken alıyoruz çeyrek... ama ayyy oraya da gitmedim, şunu da yemedim diyemem. Ailem de öyleydi... yemeden gezmeden kısılmazdı. (Babamın babasından kalma Evi vardı, eşiminde babasından Evi var... gelen de gidiyor işte.. bizde son durum bu)Ya biz zengin olsak nolur canım yaa.
Bill gates 10 dolarlık casio saatiyle geziyor. Biz yemeyelim içmeyelim altın alalim.
Ben inanmıyorum zaten. Kendi 23 yaşındayım demişti. 3000 euro gelirleri varken bu yaşta düğünden sonra nasil 10 tane daha alabilmis
Aynen ozaman kesin yalanYa biz zengin olsak nolur canım yaa.
Bill gates 10 dolarlık casio saatiyle geziyor. Biz yemeyelim içmeyelim altın alalim.
Ben inanmıyorum zaten. Kendi 23 yaşındayım demişti. 3000 euro gelirleri varken bu yaşta düğünden sonra nasil 10 tane daha alabilmis
Var canım... hem olmasa neden altın piyasasında fiyatı yazsın diğmiiiii.... Daha değerli alırken de satarken de...ben zengin doğdum, zengin yaşarım...24 ayar biezik oluyor muO külçe altında oluyor sadece,cık cık cık asla zengin olamayacaksınız asla.
Ayy ne çektim o metrolardaTurkiyedekiler ağlıyor sanki bizim özel jetlerimiz var burda.
Şimdi Nişanlıma diyorumki ben tulumbachenle spaya gidicem. Avrupaya uygun tangalı ve elimizde köpüklü sarapli story paylaşıcam dedim, herkes görsün nasil avrupalı olduğumuzubana diyorki ş.çta b.kunla oyna ahahahaha
Bilezik 22 ayar olurVar canım... hem olmasa neden altın piyasasında fiyatı yazsın diğmiiiii.... Daha değerli alırken de satarken de...ben zengin doğdum, zengin yaşarım...
Dogru olan bu zaten. Benim eniştem tek calisiyordu. Hiçbirşeye yetisemiyordu. 4 çocuğu kavga etmesin diye borç bulup bilgisayar almıştı hepsine ayrı ayri. Adamcağız 5 parasız vefat etti ama biz hala hergun aklımıza gelince ağlıyoruz. Tüm parasını adam çocuklarını mutlu etmeye harcadı. Anne baba bunu miras bırakır zaten. Çocuğa altın bırakmaz. 200 liralık değilde 100 liralık mont alır giydirirsin çocuğa, ama herşeyden kısıp altın yapalim olmaz. Çocuklar ot gibi büyüsün ama düğününde 10 burma takalım mantığını aklim almiyorDiğer takılanları falan toparlayıp yapmış olabilir. Orasını bilemem. Ama ben 5 senelik evliyim. Durumumuzda iyi çok şükür ama kazandığımızı yiyoruz bi çeyrek koyamadık kenara... anca birine hediye takarken alıyoruz çeyrek... ama ayyy oraya da gitmedim, şunu da yemedim diyemem. Ailem de öyleydi... yemeden gezmeden kısılmazdı. (Babamın babasından kalma Evi vardı, eşiminde babasından Evi var... gelen de gidiyor işte.. bizde son durum bu)
Konu sahibi aslında nasıl para biriktirdiğini, tasarruf önlemlerini yazsa, faydalı bir topik olacak ama...
Evet ya öyleymiş. Sessiz ol belli olmasın fakirliğimBilezik 22 ayar olur
24 ayar ham işlenmemiş altın dır işlenince 22 ayara düşer canım
Niye aciklami geregi duyduysan artikCanım şuan spa'dayim sonra yazarımahaha
merkel bize günahını vermez. Ben bugüne kadar çalıştığımı yedim valla. Yarına çıkacağım belli değil. Avrupadakiler yemez içmez burma alir zaten. Sonra aldıkları burmalar biyerlerini tırmalarben yemiceksem icmiceksem niye yaşıyorum yaa. Turkiyede hayat daha kaliteli. Burda dedigin gibi ot gibi yasiyor insanlar. Sonra sukadar burma, sukadar gun tatil, ev, araba ben yarin ölsem mutlu ölürüm valla. Fakir ama mutlu
Kızlar birikir,niçin birikmesin.Benim kuzenim yıllarca yoğun tempoda çalıştı.Konusu açıldığında emeklerine değsin,bir eve gir ödenir gider demiştik.Aynen ozaman kesin yalan
Ne insanlar var be insan sadece kendini kandirir çok yazık
Dağılalım bence yalaniyla başbaşa kalsın
Herseyden kisildigini kim soyledi pardon? 11 aylik kizim benden cok yer gezip gormustur bilmeden konusmayin.Dogru olan bu zaten. Benim eniştem tek calisiyordu. Hiçbirşeye yetisemiyordu. 4 çocuğu kavga etmesin diye borç bulup bilgisayar almıştı hepsine ayrı ayri. Adamcağız 5 parasız vefat etti ama biz hala hergun aklımıza gelince ağlıyoruz. Tüm parasını adam çocuklarını mutlu etmeye harcadı. Anne baba bunu miras bırakır zaten. Çocuğa altın bırakmaz. 200 liralık değilde 100 liralık mont alır giydirirsin çocuğa, ama herşeyden kısıp altın yapalim olmaz. Çocuklar ot gibi büyüsün ama düğününde 10 burma takalım mantığını aklim almiyor
Var tabi, konu sahibi bak ne güzel yansitiyo bizim hayat stilimizi... biz tatile gidiyoruz... bi geliyoruz hooooop yeni araba... bi tuvalete gidiyoruz geri geliyoruz hoooooop mac book pro. Sürpriz:)))
Yani ben mesela şuanda şampanya iciyorum ve yani sira sigarami 500 euro ile yakıyorum...
Yaww bugünlere şükür. Öğrenciyken bilet alcak param olmazdi kacak binerdim metroya. Bir kere yakalandim, ceza almamak icin özürlü taklidi bile yapdim. Kontrolcü gülüyo... diyo ohhh bakiyorum zihnin iyi elinde goethes Faust :)))
3000 euro maaş ile bu dediğinin hiçbiri olmaz. Kira ödemesende olmaz. Akıl var mantık var. Ben ayrıca sen böyle yapıyorsun demedim. Genel anlamda avrupalılardan bahsediyoruzHerseyden kisildigini kim soyledi pardon? 11 aylik kizim benden cok yer gezip gormustur bilmeden konusmayin.
Bende cok taniyorum oyle haklisiniz, herkes ayni yasiycak diye bi sartta yok.Aynen. Eski nesil gercekden öyle yaşamış. Halada öylelerdir. Yani cok nadir raslanir gün görmüş insana burda.
Burda işçi evlerinde kalmışlar 5 aile beraber iki göz evde.
Trden dizi dizi ev almalar filan...
Sirf türkler değil, tüm işçi olarak gelen yabancilar. Gecende nişanlımın teyzesini alip limanda bir restoranta götürdüm kadin şok şok şok hamburgda liman olduğunu bilmiyormuş (42 senedir)...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?