Buda bi yalan

Allah aşkina millet kocasina bi koltuk takimi degistirtemiyor sizin kocaniz araba almis yok niye fiyatini saklamis ortaligi ayaga kaldirayim mi diyorsunuz..arabanizin tadini cikarin kocanizin kiymetini bilin daha ne istiuorsunuz....

senden bıhtııımmm acmasınlar bence senin banını

arabanın fotosunu attı mı, yeni konu mu açacak bunun için?

Siz şu bileziklerinin fotoğrafınız atan üye değil misiniz. Yoruma bile gerek yok ne boş bir insansınız açtığınız konuya bak. Önce size alınanları hazmedin sonra gelin.

maddi durumunuzu zorlamıyorsa ben bilmezden gelirdim

Cnm bence sonuçta seni düşünmüş evet yalan söylemeseydi iyiydi ama şöyle düşün sana o fiyata dese sen kabul etmicektin belki oda seni mutlu etmek için yapmis.haa ben tabiki böyle durumda kesinlikle ortalığı ayağa kaldırmazdim böyle tatlı tatli cnm benim için aldın çok sağol eminmisin bu fiyata filan bir gözüne bakardim bi şekilde açıklamasını saglardim.sakin ortalığı ayağa kaldırma sana iyilik yaramıyor senin için yaptım dese ne dicen arabayi bile ağız t tadiyla suremicen.öğren açıklat tabi ama güzellikle arabaninda tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…