Sen alirsin valla hirs yaptin sendzn hersey beklenirCanım benim buralarda takılmıyo böyle şeyler dalga geçiyoruz biz.
Çarşı pazar? Ah canım sen ucube şehir dışında yaşıyosan yazık. Bağdat caddesinde dopdum büyüdüm kolejlerde okudum sadece okuluma ödenen paralarla değil bileziklerini seni bile satın alırım.
Allahın kırosu
Makarna ne alaka?Senin yüzünden banlanıcam yazmadan gitmiyim.
Orada olmanın amacı ne bilezik alıp makarnayla hayat sürdürmek mi? Birde çocuk yapmışsın yazık okadar üzüldüm okadar üzüldüm anlatamam.
Annesinin tek özelliği cahilliğiyle önde gitmek bileziği bi halt sanmak.
Git pırlanta al el ölçüne göre bitane olsun zarif olsun
Biraz kursa git kitap al oku geliştir kendini kendine hayrın yok çocuğuna olsun
Ben gelirimi yazmadim zaten Sen miyim ben. 23 yaşında genç bayansin. Teyzeler gibi yok bilezik yok elti. Ispat islerine sen bakiyorsun ben degil. Burda kimse benim altinim varmi ne tür araba kullanıyorum bilmiyorlar :) sana batmış demekki yazdiklarim saatler sonra gelmis aklınca laf sokuyorsunOtuzda vardi anacimm sagolsun sayesinde herseyim vardi onuda ona attim geldim senlik bisey varmi burda ? Ayrica senin gelirinide sormadim neyin ispatini yapiyosun
Hee yalan.Arkadaslar cok buyuk bi dert degil ama kararsiz kaldim ne yapmam gerektigiyle ilgili.
Esimden ayri 10 gunlugune tatile gitmistim yazin. Geri dondugumde eskiden beri hep almak istedigim bi araba vardi onu almis eski arabami satmis yerine. Cok iyi fiyata denk geldi bi tanidiktan sende istiyodun gelince sana supriz yapmak istedim dedi. Zaten fiyati duyuncada oo iyi oyleyse bi zararimiz olmuyo dedim.
Gel gelelim dun tesadufen baska bi arkadasindan ogrendim. Bana soyledigi fiyatin iki katiymis aslinda, benim aldirmiycami bildigi icin direk en dusuk fiyati soyledi demek. Biraz odemis hesabimizdan geri kalaninida Arkadasina elden vericekmis.
Bana yalan soyledi yani sonucta. Simdi ben bana yalan soyledi diye ortaligi ayami kalrmaliyim yoksa haberim yokmus gibi birakim kendi odesinmi sonucta beni dusunmus diye?
Siz olsaniz ne yapardiniz? Sonicta buda bi yalan.
Artık ispatlı delilli konuşuyoruz yaniOlmaz ayakta fotonu atman lazım
Gözümle görmeden inanmam
Benim bir sürü bileziğim setlerim falan var ama eşimin tarafının düğünü olduğunda kaynanamın ısrarıyla en fazla 1-2 tane takarım. Herkesi kendiniz gibi bilmeyin lütfen, komik oluyor :)Valla olsada sende taksan senden ne cevherler cikicak bakalimyine bende kac senedir var diye dugunde taktim senin yarin eline gecse carsiya pazarada oyle gidersin simdi mutevazi ayagina yatma herkesin icini az cok biliyoruz hele hele altin konusunun uzerinde duranlarin
Benim bir sürü bileziğim setlerim falan var ama eşimin tarafının düğünü olduğunda kaynanamın ısrarıyla en fazla 1-2 tane takarım. Herkesi kendiniz gibi bilmeyin lütfen, komik oluyor :)
Kk da takiliyodum, "bilezikli kadin konu acmis gene" dedim
Eşim de "Ne oldu bir bilezik daha mi almis?" dedi
Yok dedim bu sefer araba almis da, gene catlatmak icin yazmis[/QUOT
318 mi istiyorsun 320 miBir araba kelepir yakalanabilir ama yari yariya fiyata inanmazdim herhalde.
Ben de araba bakiyorum su siralar. Begendigim araba 260 bin tlcik. Esim 130 bine aldim dese baya sorgularim.
Bana 130 bine buldum diyip 130 bin borclansa tepkim biraz sert olurdu
Ama odemesi sizi zorlamayacaksa keyifle surun arabanizi
Ben de kendi butceme daha uygun bir modelde karar kildim. Alayim artik kazasiz belasiz surelim insallah siz de ben de...
11 aylik bebek senden daha cok gezmisse baba evinde pek birsey gormemissin demekkiHerseyden kisildigini kim soyledi pardon? 11 aylik kizim benden cok yer gezip gormustur bilmeden konusmayin.
Canım benim buralarda takılmıyo böyle şeyler dalga geçiyoruz biz.
Çarşı pazar? Ah canım sen ucube şehir dışında yaşıyosan yazık. Bağdat caddesinde dopdum büyüdüm kolejlerde okudum sadece okuluma ödenen paralarla değil bileziklerini seni bile satın alırım.
Allahın kırosu
Söyleyeceğim tek bir şey var.
Sizin gibi boş beyinli göçmenler Avrupayı kirletiyor.
Dönün köyünüze mutlu olun.
Dirseğine kadar bilezikle komşularında gezip dedikodu yapabilirsin.
Her gün bir kişinin evine gidip "kocam bana ... aldı" dersen yaşam amacını yerine getirmiş olursun.
Bunu bir değerlendir bence :)
Süpersin kiz tam düşündüklerimi yazmissin. Onlar bikerem okadar şehir gezemez. O para cunki onlarin mazot parasına yetmez11 aylik bebek senden daha cok gezmisse baba evinde pek birsey gormemissin demekki
Yaşini 22 olarak dusunursek
Bebek 11 ayda 11 kere gezmis olsa
Sen 22 yilda en fazla 10 kere gezip görmūssūn
Matematiksel olarak cikan sonuc bu.
Yok biz her allahin gūnū o şehir senin bu şehir benim dolaniyoruz diyorsan da hangi ara calisiyorsunuz da bu parayi kazaniyorsunuz sorusu gelir akla bundan sebep:
ayda 1 kere (o da en fazla) hesabindan yola cikilarak yapilan bir matematik hesabi
bence yalanini bildiginizi soyleyin birdaha yapmamasini soyleyin konusun yaniArkadaslar cok buyuk bi dert degil ama kararsiz kaldim ne yapmam gerektigiyle ilgili.
Esimden ayri 10 gunlugune tatile gitmistim yazin. Geri dondugumde eskiden beri hep almak istedigim bi araba vardi onu almis eski arabami satmis yerine. Cok iyi fiyata denk geldi bi tanidiktan sende istiyodun gelince sana supriz yapmak istedim dedi. Zaten fiyati duyuncada oo iyi oyleyse bi zararimiz olmuyo dedim.
Gel gelelim dun tesadufen baska bi arkadasindan ogrendim. Bana soyledigi fiyatin iki katiymis aslinda, benim aldirmiycami bildigi icin direk en dusuk fiyati soyledi demek. Biraz odemis hesabimizdan geri kalaninida Arkadasina elden vericekmis.
Bana yalan soyledi yani sonucta. Simdi ben bana yalan soyledi diye ortaligi ayami kalrmaliyim yoksa haberim yokmus gibi birakim kendi odesinmi sonucta beni dusunmus diye?
Siz olsaniz ne yapardiniz? Sonicta buda bi yalan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?