Hayir 11 aylik bebek ne kadar yer gorebilir ki ahahahahaSüpersin kiz tam düşündüklerimi yazmissin. Onlar bikerem okadar şehir gezemez. O para cunki onlarin mazot parasına yetmez
Aynen öyle. Atıyor iste. 10 tane bilezik kim yapabilmiş kısacık bir surede. Yemeden içmeden kesilmesi lazım Bunlari yapabilmek icin. Ne kafası yaşıyor bende anlamadim... yazık babası nasil para kazanıyor Allah bilir. Kızıda gelmis burda laf sokma pesindeHayir 11 aylik bebek ne kadar yer gorebilir ki ahahahaha
Hadi Turkiyede sehir turu falan yapsalar 5-10 sehir gormus olsun.
O zman da baba evinde onu bunu gordum oyleee varlikliydim demesi havada kaliyor malum bebegi ondan cok gezmis ahahahha
Bir de o aylik 3000 € ile nasil hem ev hem araba hem o kadar bilezik hem bu kadar gezme(!) nasil basariliyor
Hayir 11 aylik bebek ne kadar yer gorebilir ki ahahahaha
Hadi Turkiyede sehir turu falan yapsalar 5-10 sehir gormus olsun.
O zman da baba evinde onu bunu gordum oyleee varlikliydim demesi havada kaliyor malum bebegi ondan cok gezmis ahahahha
Bir de o aylik 3000 € ile nasil hem ev hem araba hem o kadar bilezik hem bu kadar gezme(!) nasil basariliyor
+1Sizin için bir hediye vermeye çalıştıysa bırakın bilmiyor gibi yapın. Muhakkak vardır onun bir planı, ortalığı ayağa kaldırmaya da yer arıyorsunuz herhalde
Ahahaha aksam aksam iyi guldum valla allah konu sahibinden razi olsunAynen öyle. Atıyor iste. 10 tane bilezik kim yapabilmiş kısacık bir surede. Yemeden içmeden kesilmesi lazım Bunlari yapabilmek icin. Ne kafası yaşıyor bende anlamadim... yazık babası nasil para kazanıyor Allah bilir. Kızıda gelmis burda laf sokma pesinde
Sorma yaAhahaha aksam aksam iyi guldum valla allah konu sahibinden razi olsun
Yemeden icmeden kesilmeyi birak bir de evde degil disarida yemek yiyoruz diyor
Senin profile bakarken banlanmis heralde
Dönûşūnde sana takabilir
Vah yavrum yine düşman buldun kendineayy ben korktum bundan ahahhahaEki Görüntüle 2078972
Ne istiyorlar bunlar benden canım yaaVah yavrum yine düşman buldun kendine
O atasözü degil , ünlü bir türk düşünürBak bir büyüğün bir atasözü var çok severim, ibretlik.
'Benim kocam yakında bana Mars'ı satın alacak. Ahahaha'
Ebru Gündeş.
Mars derken Anya yi Konya yi gordu kadıncağız..Bak bir büyüğün bir atasözü var çok severim, ibretlik.
'Benim kocam yakında bana Mars'ı satın alacak. Ahahaha'
Ebru Gündeş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?