Buda bi yalan

Süpersin kiz tam düşündüklerimi yazmissin. Onlar bikerem okadar şehir gezemez. O para cunki onlarin mazot parasına yetmez
Hayir 11 aylik bebek ne kadar yer gorebilir ki ahahahaha
Hadi Turkiyede sehir turu falan yapsalar 5-10 sehir gormus olsun.
O zman da baba evinde onu bunu gordum oyleee varlikliydim demesi havada kaliyor malum bebegi ondan cok gezmis ahahahha
Bir de o aylik 3000 € ile nasil hem ev hem araba hem o kadar bilezik hem bu kadar gezme(!) nasil basariliyor

Aynen öyle. Atıyor iste. 10 tane bilezik kim yapabilmiş kısacık bir surede. Yemeden içmeden kesilmesi lazım Bunlari yapabilmek icin. Ne kafası yaşıyor bende anlamadim... yazık babası nasil para kazanıyor Allah bilir. Kızıda gelmis burda laf sokma pesinde

1 melisa ılıcalı
2 konu sahibinin bebeği
Öyle bi gezmek yani.

Ahahaha aksam aksam iyi guldum valla allah konu sahibinden razi olsun
Yemeden icmeden kesilmeyi birak bir de evde degil disarida yemek yiyoruz diyor
Senin profile bakarken banlanmis heralde
Dönûşūnde sana takabilir

Ahahaha aksam aksam iyi guldum valla allah konu sahibinden razi olsun
Yemeden icmeden kesilmeyi birak bir de evde degil disarida yemek yiyoruz diyor
Senin profile bakarken banlanmis heralde
Dönûşūnde sana takabilir
Sorma ya trajikomik. Şimdi 4000 yorumumu okuyup benim hakkımda ne laf soksam diye bakicakti ama olmadi artık benimde bi stalkerim var konu açıcam ahahahah

bi deli bi kuyuya taş atmiş kırk akıllı çıkaramamış....ama yorumlar süper ötesi komik...Bide zaten inanmıyonuz niye yazıyonuz hiçççç kaile almayın kimse de açmaz bi daha böyle büyükk dertli bi konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…