buda bizim hikayemiz...

rumeysamustafa

ELHAMDÜLİLLAH
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
9.812
27
108
İstanbul
bende hikayemi paylaşmak istedim..
yaklaşık 1,5 senedir bebek istiyorduk kk ya nisan ayında üye oldum ve cok cana yakın insanlarla tanıştım ve bu yola birlikte devam ettik.ilk doktor kntrolümde prolaktinim yüksek cıkmıştı.sonraki kontrollerimde yumurta tembelliği serephone kullandım kist yaptı.sonra burda kuruincir bal tarcın kürlerini öğrendim onları yapmaya başladım ve hormonlrm normal seviyelerine geldi ama bebişim halen gelmiyordu.son doktorum rahim filmi cektirmen lazım dedi cünkü herşeyin normal dedi.bizde eşimle şubat mart aylarında cektirriz diye karar kıldıydık.bal tarcın kürüne devam ediyor yumoş günlerini takip ediyordum ocak ayında uzayan akıntıma kahverengi leke ile bir kac kan damlası eşlik etmişti.müdavimi oldgum topikteki orkide adlı arkdaşım bunun yumoş lekesi oldgnu söylemiş bizde eşimle değerlendirmiştik (yüce rabbim orkide arkdaşımdan razı olsun tez zamanda oda sağlıklı gine hamile kalır inşallah)bat tarihm yaklaştı geriliyor bunalıyrdum.her ay tatlı krizine giren ben bu sefer istemedim.gaz şikayetim başlamıştı.bat tarihinde artık topiğimizdeki kızların yoğun ısrarlarına yoğun gazlamalarına özellikle yasemnn dayanamayarak batı 2.gün gecince direk kan testi yaptırdım ve sonuc beta 322..ogün mevlid kandiliydi ne güzel ne mübarek günde öğrendim bebişim benimleydi..ben yarı ağlamaklı yarı heyecanlı dolanıyorum ortalıklarda yüzümde salakca bir gülümsemeler..benimde hikayem böyle şimdi keseyi görme heyecanıyla gün sayıyrom..yüce rabbim bebek bekleyenlerin meleklerini tez zemanda inşallah gönderir..bu zorlu yolda birlikte yürüdgüm hadi hanımlar hep birlikte o bebek buraya gelecek topiğindeki bütün yoldaşlarıma teşekkür ediyorum yüce rabbim sizden razı olsun diliyorum..sizleri seviyrum alooooooooooo :1: iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım..

çok sevindim ben de Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.. darısı tüm isteyenlerin başına

Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok sevindim...:16:
sağolasınız sizde sağlıklı gine inşallah bebeğiniz kucağınıza alırsnz.

çok sevindim ben de Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.. darısı tüm isteyenlerin başına

amin aminn tüm isteyenlerin başına tez zamanda sağlıklı gine

bende hikayemi paylaşmak istedim..
yaklaşık 1,5 senedir bebek istiyorduk kk ya nisan ayında üye oldum ve cok cana yakın insanlarla tanıştım ve bu yola birlikte devam ettik.ilk doktor kntrolümde prolaktinim yüksek cıkmıştı.sonraki kontrollerimde yumurta tembelliği serephone kullandım kist yaptı.sonra burda kuruincir bal tarcın kürlerini öğrendim onları yapmaya başladım ve hormonlrm normal seviyelerine geldi ama bebişim halen gelmiyordu.son doktorum rahim filmi cektirmen lazım dedi cünkü herşeyin normal dedi.bizde eşimle şubat mart aylarında cektirriz diye karar kıldıydık.bal tarcın kürüne devam ediyor yumoş günlerini takip ediyordum ocak ayında uzayan akıntıma kahverengi leke ile bir kac kan damlası eşlik etmişti.müdavimi oldgum topikteki orkide adlı arkdaşım bunun yumoş lekesi oldgnu söylemiş bizde eşimle değerlendirmiştik (yüce rabbim orkide arkdaşımdan razı olsun tez zamanda oda sağlıklı gine hamile kalır inşallah)bat tarihm yaklaştı geriliyor bunalıyrdum.her ay tatlı krizine giren ben bu sefer istemedim.gaz şikayetim başlamıştı.bat tarihinde artık topiğimizdeki kızların yoğun ısrarlarına yoğun gazlamalarına özellikle yasemnn dayanamayarak batı 2.gün gecince direk kan testi yaptırdım ve sonuc beta 322..ogün mevlid kandiliydi ne güzel ne mübarek günde öğrendim bebişim benimleydi..ben yarı ağlamaklı yarı heyecanlı dolanıyorum ortalıklarda yüzümde salakca bir gülümsemeler..benimde hikayem böyle şimdi keseyi görme heyecanıyla gün sayıyrom..yüce rabbim bebek bekleyenlerin meleklerini tez zemanda inşallah gönderir..bu zorlu yolda birlikte yürüdgüm hadi hanımlar hep birlikte o bebek buraya gelecek topiğindeki bütün yoldaşlarıma teşekkür ediyorum yüce rabbim sizden razı olsun diliyorum..sizleri seviyrum alooooooooooo :1: iyiki varsınız iyiki sizi tanımışım..

canım cok sevındım Allah bagıslasın sızlere kucagına almayı nasıp etsın
bende bu ay bal tarcın corek otu kuru kullanıyorum kacıncaı ayında ıse yaradı banada yardımcı olur musun?

canım cok sevındım Allah bagıslasın sızlere kucagına almayı nasıp etsın
bende bu ay bal tarcın corek otu kuru kullanıyorum kacıncaı ayında ıse yaradı banada yardımcı olur musun?

ben bal tarcın kaışımını 4 5 aydır kullanıyordum.hormonlarım duzeldiği için bana gayet ıyı geldı.yumoş gunlerınıde takıp edıyoduk şukur geldı bebeğimz.http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...oruz-o-bebek-buraya-gelecek-o-kadar-1705.html ben bu topikle basladım bebek serunenıne yıne burda devam edıyoruz ıstersen sende gel

cnm öncelikle hayırlı olsun bizde 1 yıldır uğraşıyoruz bebiş için... sana sormak isteğim bal tarçını nasıl yaptın diğer forumlarda okudum sabah 1 akşam 1 olmak üzere iki kez içilmesi gerekiyormuş hem zayıflamaya yardım ediyormuş :1: iki hedefime de uygun :1: şimdi sana sorarım ben çalışıyorum ve sabah kalkıp bal tarçını kürün hazırlamaya vaktim yok akşamda hazırlayıp sabah içsem olurmu ki? akşamdan yaparım 2 bardaklık 1 ini akşam içerim 1 ini sabah kalkınca cvp verirsen sevinirim tşk.

cnm öncelikle hayırlı olsun bizde 1 yıldır uğraşıyoruz bebiş için... sana sormak isteğim bal tarçını nasıl yaptın diğer forumlarda okudum sabah 1 akşam 1 olmak üzere iki kez içilmesi gerekiyormuş hem zayıflamaya yardım ediyormuş :1: iki hedefime de uygun :1: şimdi sana sorarım ben çalışıyorum ve sabah kalkıp bal tarçını kürün hazırlamaya vaktim yok akşamda hazırlayıp sabah içsem olurmu ki? akşamdan yaparım 2 bardaklık 1 ini akşam içerim 1 ini sabah kalkınca cvp verirsen sevinirim tşk.

canım bır kaba bıraz tarcın bıraz ezılmıs corekotu vebal karıstır sabah aksam bırer tatlı kasıgı ye 2. gun basla 12. gune kadar sonra bırak
on gunluk kuru bır seferde hazırlayabılırsın

ayygıt kusura bakma yeni gördüm yazını.
bir kavanza göz kaararı hazırla günde en azından 2 kaşık yiyebilirsin ben adetimin 3 4 5 bu günlerde başlıyordum 12 gün falan bırakıyordum düzenli olarak yedğim aylarda vardı düzensiz yediğim aylarda vardı.ama hormonlarım düzelmişti bende yumurta tembellği vardı

canım bır kaba bıraz tarcın bıraz ezılmıs corekotu vebal karıstır sabah aksam bırer tatlı kasıgı ye 2. gun basla 12. gune kadar sonra bırak
kız napıyn ne ediyon gözükmüyrsun daha

Canım hayırlı olsun,inşaAllah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Bende 2 gün önce öğrendim hamile olduğumu çok şükür Rabbime:nazar:
Bende incir+havuç kürü yaptım bu ay ve bal+çörek otu+tarçın karışımı yedim.
Yumurtlama ve çatlama problemim vardı.Çok şükür hamileyim,kürler işe yaradı bende Rabbimin izniyle.
Allah cc isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.

Son düzenleme:

bir kavanza göz kaararı hazırla günde en azından 2 kaşık yiyebilirsin ben adetimin 3 4 5 bu günlerde başlıyordum 12 gün falan bırakıyordum düzenli olarak yedğim aylarda vardı düzensiz yediğim aylarda vardı.ama hormonlarım düzelmişti bende yumurta tembellği vardı

kızlar ikinizede tşkkr ederim. bende sıcak suyla fln içiliyo sandım :1: direkt yeniyosa sorun yok tşkkrler tkrar.

Canım ne olsun safak saymaya devam son 10 gun bekle bekle gecmıyor
ama su anda hıc bır fark yada durum yok bosmu gececek bu ay dıe de dusunup uzuluyorum ama cok erken daha demı

hamilelik yolunu yarılamış oldum :8:
ilk 3 ay 3bucuk ay kendimi hamile değil hasta gibi hissediyordum ama artık göbüşüme tekmükler yiyince göbüşte şişince daha bi tatlı daha bir güzel geciyor hamilelik.rabbim tüm isteyenlere hayırlısıla sağlıklı gine inşallah nasip eder

Son düzenleme:
Tatlı bişeyler yiyince okadar cok güzel tekmeler atıyorsunki karnımdan cıkcan zannediyorum..tekma atmadığın saatler coğalmaya başlayınca bir tedirginliktir alıyor gidiyor başını annen biliyor ki her dakika her saniye her saat tekme atmayacağını ama öyle bi aşk ile bağlıyım ki sana söz geciremiyorum kalbime.

17 eylul aksami kizkardesime gorucu gelecekti.saat 4 gibi annemlere gittim.giderkende aklimdan acaba dogumhikayemde kizkardesimin isteme aksaminda suyum gelme muhabbetim olursa ne cumbus olur diye gecirivermistim.annemlere gectim ve benzer kelimeleri yengem kullandi.yaklasik yarim bir saat sonra karnim agrimaya basladi.ben onemsemeim cunku yaklasik bir haftadir buna benzer agrilarim vardi.saat 18 gibi otururken bendeb bi anda su akmaya basladi "anne benim suyum geliyor galiba dedim ve sesim titremeye basladi.bi kac dakika arayla 4 5 kez suyum geldi ama ben halen bebegin suyu olduguna inanamiyorum.doktorumu aradim.suyum geldi dedi.hastaneye gel burdayim dedi.gittik hstaneye aciklik muayenesi yapti ama acilma yok dogum yeni baslamis dedi.yatisimiz yapildi.lavman yapildi.nst takildi ve bekleme suremiz basladi.annem mecbur eve gitti 1 saat snra goruculer gelcek.yengem esime haber verdi.cantLar alindi.bekliyoz bende sanci agri bisey yok.nst de iki sanci cikti.iknci nst de sanci cikti ama ben de bisey yok.ebe hemsiremiz "bana sakami yapiyosun nst de sancin cikiyor ama bisey hissetmiyorsun dedi." Gercekten bisey hissetmiyordum.sabaha kadar 4 kez aciklik muayenesi yapildi.2 3 cm olmustu en son muayenede ama ben 2 muayenenin arkasinda sinir bosalmalari yasamaya basladim.buda nst bebegime yansimaya basladi.son nst de sabit birbirine yakin dusuk kalp atislari gozukuyodu.ben artik dayanamiyordum altta muayenelere sezeryan olmak istiyorum dedkm esime kabul etti.saat 8 gibi doktorumuz geldi nstleri gorunce riske atmyalim dedi sezeryana alalim dedi.saat 10 gibi ameliyathaneye indirildim kapidan girerken esjmle annemle vedalastim.masaya aldilar beni.belden ignem yapildi.doktorum geldi.isleme basladilar.dokunduklarini hissediyordum.sonraa aci hissedince anestesi uzmanim hafif uyuttu beni.sonrasini hatirlamiyorum.odaya cikarildim yari baygin asansorde annemin agladigini duyuyordum yataga aldilar beni.sonra kizimi salihami getirdiler.kizimi hemen emzirmeye calistilar ve sukurler olsun kiizim memeyi tuttu.kendime tamamn geldim babamizjn elinden ceptelefonu dusmedi her animizi cekti ve dostlarmizla paylastk.simdik 4 gunluguz evimizdeyiz.biraz ayrintili oldu sairsam ama her anini paylasmak istedim.

Back
X