- Konu Sahibi rumeysamustafa
-
sağolasınız sizde sağlıklı gine inşallah bebeğiniz kucağınıza alırsnz.Rabbim kucağına almayı da nasip etsin inşallah çok sevindim...
çok sevindim ben de Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.. darısı tüm isteyenlerin başına
bende hikayemi paylaşmak istedim..
yaklaşık 1,5 senedir bebek istiyorduk kk ya nisan ayında üye oldum ve cok cana yakın insanlarla tanıştım ve bu yola birlikte devam ettik.ilk doktor kntrolümde prolaktinim yüksek cıkmıştı.sonraki kontrollerimde yumurta tembelliği serephone kullandım kist yaptı.sonra burda kuruincir bal tarcın kürlerini öğrendim onları yapmaya başladım ve hormonlrm normal seviyelerine geldi ama bebişim halen gelmiyordu.son doktorum rahim filmi cektirmen lazım dedi cünkü herşeyin normal dedi.bizde eşimle şubat mart aylarında cektirriz diye karar kıldıydık.bal tarcın kürüne devam ediyor yumoş günlerini takip ediyordum ocak ayında uzayan akıntıma kahverengi leke ile bir kac kan damlası eşlik etmişti.müdavimi oldgum topikteki orkide adlı arkdaşım bunun yumoş lekesi oldgnu söylemiş bizde eşimle değerlendirmiştik (yüce rabbim orkide arkdaşımdan razı olsun tez zamanda oda sağlıklı gine hamile kalır inşallah)bat tarihm yaklaştı geriliyor bunalıyrdum.her ay tatlı krizine giren ben bu sefer istemedim.gaz şikayetim başlamıştı.bat tarihinde artık topiğimizdeki kızların yoğun ısrarlarına yoğun gazlamalarına özellikle yasemnn dayanamayarak batı 2.gün gecince direk kan testi yaptırdım ve sonuc beta 322..ogün mevlid kandiliydi ne güzel ne mübarek günde öğrendim bebişim benimleydi..ben yarı ağlamaklı yarı heyecanlı dolanıyorum ortalıklarda yüzümde salakca bir gülümsemeler..benimde hikayem böyle şimdi keseyi görme heyecanıyla gün sayıyrom..yüce rabbim bebek bekleyenlerin meleklerini tez zemanda inşallah gönderir..bu zorlu yolda birlikte yürüdgüm hadi hanımlar hep birlikte o bebek buraya gelecek topiğindeki bütün yoldaşlarıma teşekkür ediyorum yüce rabbim sizden razı olsun diliyorum..sizleri seviyrum aloooooooooooiyiki varsınız iyiki sizi tanımışım..
canım cok sevındım Allah bagıslasın sızlere kucagına almayı nasıp etsın
bende bu ay bal tarcın corek otu kuru kullanıyorum kacıncaı ayında ıse yaradı banada yardımcı olur musun?
cnm öncelikle hayırlı olsun bizde 1 yıldır uğraşıyoruz bebiş için... sana sormak isteğim bal tarçını nasıl yaptın diğer forumlarda okudum sabah 1 akşam 1 olmak üzere iki kez içilmesi gerekiyormuş hem zayıflamaya yardım ediyormuşiki hedefime de uygun şimdi sana sorarım ben çalışıyorum ve sabah kalkıp bal tarçını kürün hazırlamaya vaktim yok akşamda hazırlayıp sabah içsem olurmu ki? akşamdan yaparım 2 bardaklık 1 ini akşam içerim 1 ini sabah kalkınca cvp verirsen sevinirim tşk.
ayygıt kusura bakma yeni gördüm yazını.cnm öncelikle hayırlı olsun bizde 1 yıldır uğraşıyoruz bebiş için... sana sormak isteğim bal tarçını nasıl yaptın diğer forumlarda okudum sabah 1 akşam 1 olmak üzere iki kez içilmesi gerekiyormuş hem zayıflamaya yardım ediyormuşiki hedefime de uygun şimdi sana sorarım ben çalışıyorum ve sabah kalkıp bal tarçını kürün hazırlamaya vaktim yok akşamda hazırlayıp sabah içsem olurmu ki? akşamdan yaparım 2 bardaklık 1 ini akşam içerim 1 ini sabah kalkınca cvp verirsen sevinirim tşk.
kız napıyn ne ediyon gözükmüyrsun dahacanım bır kaba bıraz tarcın bıraz ezılmıs corekotu vebal karıstır sabah aksam bırer tatlı kasıgı ye 2. gun basla 12. gune kadar sonra bırak
on gunluk kuru bır seferde hazırlayabılırsın
canım bır kaba bıraz tarcın bıraz ezılmıs corekotu vebal karıstır sabah aksam bırer tatlı kasıgı ye 2. gun basla 12. gune kadar sonra bırak
on gunluk kuru bır seferde hazırlayabılırsın
ayygıt kusura bakma yeni gördüm yazını.
bir kavanza göz kaararı hazırla günde en azından 2 kaşık yiyebilirsin ben adetimin 3 4 5 bu günlerde başlıyordum 12 gün falan bırakıyordum düzenli olarak yedğim aylarda vardı düzensiz yediğim aylarda vardı.ama hormonlarım düzelmişti bende yumurta tembellği vardı
kız napıyn ne ediyon gözükmüyrsun daha
ayygıt kusura bakma yeni gördüm yazını.
bir kavanza göz kaararı hazırla günde en azından 2 kaşık yiyebilirsin ben adetimin 3 4 5 bu günlerde başlıyordum 12 gün falan bırakıyordum düzenli olarak yedğim aylarda vardı düzensiz yediğim aylarda vardı.ama hormonlarım düzelmişti bende yumurta tembellği vardı
kız napıyn ne ediyon gözükmüyrsun daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?