Buda damlanin diyet oykusu olsun :))

damlasu83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
444
113
63
35
Kocaeli
Bende bi cok topikte yer aldim ama hepsinde uzun sure kalamadim geriyede donemedim en iyisi kendi gunlugumu yapmak dedim
68 kiloyla hamile kaldim 84 kiloyla dogum yaptim 72 ye indim sonra diyet +spor 64 e kadar indim simdi sira kalanlari vermekte dogum kilomun altina inmis olsam bile daha fazlam var cunku kilolu hamile kalmistim. Hadi bana kolay gelsin :))

Bugun : 63.6 geldim
kahvaltida nesfit+sut
Oglen 1 krep+yesil cay
Aksam domates corbasi+beyaz lahana salatasi +1 Dilim tb ekmek
Sonra cayla 1 ceviz+1 kuru incir
2ltsu+50 mekik+20 dk yuruyus

Son düzenleme:
Gunaydin herkese kalorisiz gunler :))
gunaydın canım tebrik ederim seni dogum sonranın altına inmişsin.bende 75 kiloyla hamile kaldım.hamileligmde kilo almadım.hatta 73lere kadar düşmüştüm sonra tabi son aylarda 78 çıktm 78 kiloyla doguma girdim.dogumdan 15 gun sonra 68 kiloya düşmüştüm ama snrasında kilo aldım.76 kadar çıktım şimdi diyetteyim ve 70,500 geliyrm tartıda.hedefim 65 düşmek 6 kilom daha kaldı.

Canim masallah 3 kilodan bahsediyosun sonrasindada yine hamile kaldigin kiloya donmussun cokta fazla almamissin tabi 68 dwn hesaplarsak 8 kilo :)) insallah istedigimiz kiloya ineriz bende bi 6 kilo versem dadindan yenmez :))

Kahvaltim 2tb ekmeginde tost+domates+ salatalik+marul+5 yesil zeytin suanda da yesil cay iciyorum ac karinada iki bardak su icmistim

Oglusum uyudu ve sporumu yaptim 30 dk yuruyus +80 mekik
Bu saate kadar hersey yolundaydi insallah aksamimda guzel gecer

Aksam
1 tabak bezelye yemegi
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmek
Birazdan cayla 1 kuru incir 1ceviz yerim isallah gunu boyle kapatirim
100 mekik +30 dk yuruyus +2.5 lt su

Yesil cayimi ictim gunu kapadim cok sukur ama bugun bana cok zor geldi gozum dondu resmen kendimi anca bu kadar frenleyebildim Allah hepimize bu yolda kolayliklar versin .iyi geceler

Tunaydinlar herkese :))
Bugun sabah ogunuyle oglen ogunum birlesti
Peynirli omlet(cok az yagla )
Domates+salatalik
2 dilim.ekmek
Yesil cay

Leblebi tok tutuyomus ama hangisi anlamadim beyaz mi sari mi bilgisi olan varsa ve bu mesajinokursa cevaplayabilirmi

Aksam disardaydik esimle yedimde yedim ustune bide cikolata yedim. Offf yemeyi cok seviyorum biri bana dur desin. Allahtan 30 dk yuruyusumu yapabildim

Sarı leblebi diye biliyorum cnm bu arada maşallah ben doğum yapmamama rağmen 73 kiloyum en fazla 68i gorebildim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sarı leblebi diye biliyorum cnm bu arada maşallah ben doğum yapmamama rağmen 73 kiloyum en fazla 68i gorebildim

Canim oncelikle cevap verdigin icin tesekkur ediyorum. Belki senin boyun uzundur benim kisa oldugu icin baya bi kilolu gorunuyorum. Daha vermem gerwkiyo ama bogazima fala hakim olamiyorun. Senin bebegin ne kadarli k emziriyomusun.

Yok cnm yanlis anladin :) doğum yapmadim ona rağmen kiloluyum doğum yapanlara gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…