Buda damlanin diyet oykusu olsun :))

Sabahla oglen ogunum birlesti gene
2 krep
domates+salatalik+marul
1kk kadar peynir
2 y zeytin
tereyag+bal (ikisinin toplami 1 tk kadardir)
3-4 bardak siyah cay

Biraz gec oldu ama butun musluman aleminin kandili mubarek olsun. Allahım herkesin istedigini hayırlısıyla nasip etsin. isteyen herkeste istedigi kiloya saglıklı bi şekilde insin :) yemekten sonra görüntüsü cok güzel ama tadı kötü olan cileklerden yedim 3-4 bardak siyah cay içtim şimdide yesil cay içiyorum ve gunu kapatıyorum.
Allahım iştahım biraz azalsın dinimiz amin :)
25dk yuruyus+50 mekik

Kahvaltidan once maydonoz kuru yaptim bugun
kahvalti+oglen
2 haslama yumurta
1 domates+1 salatalik+2 kucuk koy biberi
1 dilim kt ekmek
1 kupa siyah cay

Ogleden sonra ara ogun yapmadim bugun aksamda 1.5 tabak kisir yedim marulla. Yemekten sonra 4-5 erik 2 tane yenidunya yedim. Birazdanda cay icecem aksam cayi bizim olmassa olmazimizdir :) gece yatmadanda yesil cayimi icer gunumu kapatirim
30 dk yuruyus+100 mekik

Çok az yemiyormusun canım yaa :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok az yemiyormusun canım yaa :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bende cok yedigimi dusuuyodum boyle soylemen beni mutlu etti :)) mesala dun ogleden sonra waffle yedim aksami az yedim ki dengelensin bugunde ara ogun olmayinca kisiri biraz fazla yedim

Herkese gunaydin
Sabah maydonoz kurumu yaptim
Kahvaltida
1yumurta
1 kk kadar peynir
4 zeytin
sogus salata(domates biber marul salataliktan olusan)
1 dilim tt ekmek
2-3 bardak siyah cay
Gunun geri kalanida kazasiz belasiz gecer insallah

Bugun piknige gittik malum herseyi yedim ama saat 15 ti tek avuntum yatana kadar eritirim belki aksam biraz meyve yerim

Herkeslere kalorisiz bi gun diliyorum
sabah yine maydonoz kurumu yaptim
kahvalti
1kk kadar peynir
1 haslama yumurtanin sarisi
sogus salata
1 tk bal
1 tk tereyag
1 tane cicibebe
2 dilim tt ekmek
3-4 bardak cay
ayyy ne cok yemisim yazarken yoruldum :)

Yemek hazirlarken kucucuk bi domates yedim
Aksan
1 tabak mantarli tavuk sote
1 kase yogurtlu semiz otu
30 dk yurudum ama zorlandim bugun dunden beri bi bas donmesi basladi yere bakamiyorum

Yemekten sonra biraz kavun yedim biraz oncede yesil cayimi ictim 100 mekigimi cektim ve gunu kapatiyorum. Yarin buyuk gun yarin tarti gunum bu verebildimmi acaba :) . Herkese ii geceler

Gunaydinnnnnnnn
Cok mtlu oldum bugun tartida 61.5 geldim acep tartimi bozuldu diyede dusundum yani
simdi maydonoz kurumu yaptim kahvalti icin bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…