Buda damlanin diyet oykusu olsun :))

Kahvalti
2 yumurtayla menemen ama 1/5 ini oglusum yedi
3 zeytin
1 salatalik
1.5 dilim tt ekmek
1 ck bal

Son düzenleme:
Oglusum erken uyudu bugun bebde hemen sporumu yaptim 30 dk yuruyus+ 60 mekik aksamda cekerim bi 60 daha yeter daha ne olsun

Aksam
1 tabak kabak yemegi
1 kaseden biraz fazla semizotlu yogurt
1dilim tost ekmegi
yemekten sonrada biraz kavun gece yatmadanda yesil cay icerim kacamaksiz gunu bitiririm insallah

Herkese gunaydin
sabah maydonoz kuru
kahvalti
2 dilim tost ekmegiyle beyaz peynirli tost
1 domates
1salatalik
1yesil biber
3 y zeytin
rezene cayi
Bide bisey danismak istiyorum aksama firinda kofte yapcamda esim yanina patayes puresi istedi az yagli sut koysam sadece nasil olur ve cok kalorilimidir kisi basi iki kasik falan yaparim

Kimse cevap yazmamis ne guzel :))
Oglen
1 tabak kabak
1dilim ekmek
30dk yuruyus+50 mekik
canim cok feci tatli istiyo yaa pfff (

Aksam
4 tane firinda kofte
2 kasik patates puresi
2 bardak ayran
bursya kadar hersey normaldi sonra suflle denedim cok beceremedim ama 2 kase yedim yemez olaydim gitti diyet pfff iradem sifir ya

Aksam
4 tane firinda kofte
2 kasik patates puresi
2 bardak ayran
bursya kadar hersey normaldi sonra suflle denedim cok beceremedim ama 2 kase yedim yemez olaydim gitti diyet pfff iradem sifir ya

Ohooo 2 sufle falanla diyet gitmez yoksa yıllar boyu neler yedik??? :)
Sakın azmini yitirme sakın!

:)

Bugun baya bi hafif gecirmeyi istiyorum bakalim becerebilcekmiyim. Bu arada yorumlarin icin tesekkur ediyorum motive ediyorsun :))

Emin ol çok motiveye ihityacımız oluyor süreçte....
Süreçte demeyelim hatta bu bizim yeme alışkanlıklarımızı değiştirme çalışmalarımız :)
Bende 80 den bi 79u göremedim yavaş olsun tam olsun:)
ama artık dolaptaki magnum bile dikkatimi çekmiyor annem bile hayret ediyor:))

Evet canim kesinlikle motivasyon onemli ben ilk diyetimde 72 den 64 de dustum o zaman zorlanmadim kilo verdigim hafta kendime odul bile veriyordum ama simdi o motivasyonum kalmadi. Dedigin gibi yeme aliskanligimiz degistirmemiz gerekiyo ama bu cok zor yemeyi cok seven biri olarak kilo verdigimde de herseyden kacabilcegimi sanmiyorum ama bigun yersem ikinci gun dengeleyebilirim. Benim en onemli sorunum aksam yemekten sonra cayla mutlaka tatli biseyler yememdi ilk once bundan kurtulmam lazim Iste dune kadar ii gidiyodu dun sapittim :)) ben bu olayi cozersem gerisi kolay. Bu arada dolapta magnum olup hayir demen taktire şayan ben olsam onu dusunmekten iki kilo verirdim :))

Ayyyy koptummm:) :)
Evet yemek yemek güzel birşey ama zayıf bi arkadaşım demişti ki herkes yemeği sever ama çoğunluk dikkat eder ve senin gibi olmaz:) o iyi niyetle dediği için kızmadım :) ama koyucu değil mi?
Ya ben şuan herşeyi yiyorum ama pilav ve makarnayla ekmek yiyen ben ekmeği sabah yada öğlen bi dilim
Buarada dilim hazır ekmekler bu konuda çok iyi az yediriyorlar :)

Guzel konusmus ama iste biz onu beceremedik bu saate kadar bu saatten sonra artik insallah. Esimin evli bi arkadasi var ailece arada yemege cikariz yemeleride baya ii ama cop gibiler esime dedim bu nasil is guzelde yiyorlar oda dedi. Onlar boyle gunlerde yiyip sonra dikkat ediyolar. Ekmek konusunda haklisin dilimlerde ayarlayabiliyorsun kendini tt yada tb aliyorum kahvaltida bir dilim yetiyor genelde bazen iki oluyo aksamda cok nadir bi tane yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…