merhaba Kızlar eşimle dün akşam ufak bir konu yüzünden birbirimize girdik aslında olay cuma günü başladı hiç aramamasından ilgisizliğinden şikayet ettim oda kapıyı çarpıp uyudu sabah işten aradı özür diledi bütün gün ben aramadım sadece o aradı aradığında da soğuk konuştum. Neyse akşam beni işten aldı eve geldik evde sabah giderken ona bıraktığım çamaşırlar vardı katlaması için elini sürmemiş (benden dört saat önce evde oluyor ben akşam on da çıkıyorum bende sabah geç gidiyorum elimden geldiğince işleri bitirip ufak defek yardımlar rica ediyorum) zaten sinirli olduğum için birbirimize girdik sonra başladı benim ki benim hiç huzurum yok çamur gibisin vs ona yeni aldığım telefonu duvara atıp kırdı bileklerimi sıktı ki şimdi bile acıyor ve evden gitti bende ablamı arayıp durumu anlattım gelip beni aldılar onlarda kaldım gece herkese de onun balıkta olduğu tek kalmamak için geldiğimi söyledik. Dün eve gitmemiş eş kişisi benim yalnız kalamadığımı biliyor. Neye üzüleyim bilemiyorum ne yapmalıyım daha öncede böyle üzerime yürümesi olmustu ama eyleme dökmemişti bugün şiş gözlerle işe geldim ne yapmalıyım ne olmalı bilmiyorum lütfen açık fikirlerinize ihtiyacım var. Üç yıllık evliyiz çocuğumuz yok ve yedi yıllık ilişkimiz var toplamda. Bu Arada bana senden karı Olmaz dedi giderken kavga arasında huzurum tok vs dediğinde bende ona kapı orda defolup gidebilirsin dedim aklı sıra beni cezalandırıyor o bunları yola koymadan eve gitmeyeceğim ama annemkere ne dicem Yada kv anlatmalımıyım bilmiyorum