ne güzel geçmişin sınavını. ne sınavı vardı öğrencimiydin sen? aynen öyle hava koşulları diyeti kötü etkiliyor. ama dün bugün soğuk hava burda. yanmak bi yana arada üşüyoruz bile. bende senin gibi uzun bi aradan sonra dün akşam içtim yeşilçayı anca rahatladım. bendeki kendinden limonlu ve naneli.. inşallah faydası oluyodur... menünde çok güzelmiş beğendim. makarna var die ekmek yemiyosun di mi?selam kızlarrrr
dun onemlı bı sınavım vardı, oyuzden bıkacgundur giremedim stres tavandı
cok sukur geçerek atlattım
ya havadan bisey yenmiyor ama elim ayagım da resmen sisti sıcaktan sasırdım ne yapıcagımı. bikac gundur yesil cayda ıcemıstım. dun aksam hemen basladım tekrar. ama soguksoguk cay gıbı yapıyorum limonlu harika bir mesrubata donustu yesil çay.
bu arada evde ekmek bitti iki gundur ekmek yiyemiyorumbugun kacarı yok yapıcam artık ekmek
dun ogunlerim nesfit ve meyveyle gecti bugunde artık oyle olucak sanırım. ama aksam yagsız haslama makarna ve coban salata planlıyorum.
ne güzel geçmişin sınavını. ne sınavı vardı öğrencimiydin sen? aynen öyle hava koşulları diyeti kötü etkiliyor. ama dün bugün soğuk hava burda. yanmak bi yana arada üşüyoruz bile. bende senin gibi uzun bi aradan sonra dün akşam içtim yeşilçayı anca rahatladım. bendeki kendinden limonlu ve naneli.. inşallah faydası oluyodur... menünde çok güzelmiş beğendim. makarna var die ekmek yemiyosun di mi?
sagol canımyok ogretmenlik icin belge almaya calısıyorum canım onun icin sınavım vardı.
ya ben artık normal çay bıle ıcemıyorum. antalya anlatılmaz yasanır resmeno yuzden artık soguk cay olarak ıcıyorum ama cok guzel oluyor. ilk iki gunde hemen etkisini gordum zaten. faydası olmaz mı tatlım tabıkı oluyordur ıcmeye devam et.
sağol canım. makarnayla coban salatayı karıstırıp yedım harıka oldu soguk soguk
yok tatlım aksamları ne yemek olursa olsun ekmek yemıyorum diyete basladıgımdan berı. sabah yıyorum ekmek. hergun olmasada bazen duruma gore oglende yıyorum.
günaydın kızlar :)
bi kaç gündür yoktum işten fırsat buldukça denize gidiyoruz ee malumunuz yaz geldi artık. antalya çok sıcak, trabzon yağmurlu, ee bizim izmirimiz de yanıyo valayanması bi açıdan iyi, çünkü bu havalarda insanın yemek yiyesi gelmiyor, hafif şeylerle geçiştiriyor. ben de sabah kahvaltımı ihmal etmeden gün içinde genelde karpuz, elma, semizotu salatası ile besleniyorum. haftasonu soğuk ayran çorbası yapıcam, size de tavsiye ederim.
bugün tartılma günümüz ayrıca
ben : 53.8 hadi bakalım 50ye az kaldı. gerçi çevremdekiler artık verme diyorlar. elimde olmadan gitmeye başladı gerçi. amacım artık sıkılaşmak :/
bu arada bende tartıldım sabah bu hafta daha iyiyim inşallah hep eksilerle devam ederim.
geçen haftaki kilom :100
bu haftaki kilom :99.5
ohh ne güzeeel gitti yarım kilo2. sürümde çay toplarken daha fazla gider canım, doğal spor yapmış oluyosun ne güzel.
buffyim nerdesinnnnnnnnn ? sınavı da atlattın hadi hayırlı olsun, şu kiloları da verdik mi kimse tutamaz bizi
selam kızlar
nerdesiniz ya vazmıgectınız diyetten :2: bugun bildirim gunu bekliyorum :)
gecen hafta 70.9
bu hafta 69.4
dağıldık resmen hani o azimli arkadaşlar... ramazanda diyetlr bozuldu mu.
ben de iftarda çoğunlukla su içerek 1,5 kilo gitti..
sevilcim tebrik ederim.
ben tam gaz gidiyorum da arkadaslar dağılınca kendi kendime konusur gibi oldum o yuzden bende ugramaz oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?