ayyy buffyyyy mısır ekmeği mi yedin kahvaltıdaaanası canım çekti çok severim ben de miss gibi afiyet olsn canım.
bugünkü menü:
sabah:
peynirim bitmiş, dün marketten peynir almayı unutmuşum iyi mi
7 zeytin
2 dilim kızarmış kepekli ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 açık çay
1 buçuk litre su
öğleleyin kabak yemeği yiyeceğim zeytinyağlı, evden yapıp getirdim (2 dilim kepek ekmeği ile)
aralar için yanıma 1 yeşil elma, yarım havuç ve 1 tüysüz şeftali aldım
*dün marketten sele zeytin almak için gitmiştim, ama kalmamıştı ben de foranın fit'ini aldım. az tuzlu az yağlı zeytinini, tavsiye ederim kızlar tadı güzel ve light
Eki Görüntüle 447326
kızlar ne yaptınız yemege gomuldunuz de ondan mı gelmiyorsunuz
56 dan 79 a cıkarken arada aldıgım pantolonlardan birine bugun girebildim cok mutluyum
artık sadece tartıda değil aynada da değişikliklik gorebiliyorum.
ama siz yoksunuz...
süpersiiiiiiiin buffyyiiimm!tebrik ederim. biraz zaman geçsin iyice göreceksin vücudunda ki değişiklikleri, ee kolay değil beden direniyor şaşırıyor şu an bu yaşama kısa zaman sonra kiloların gitmiş halini reelde de göreceksin. günlükteki diğer arkadaşlar ya diyeti bıraktılar ya da biden gizli kilo veriyorlar olsun biz yeteriz birbirimize.
dün dediğin gibi kepek ekmeği sayısını öğle için 1e indirdim bugün canım. az sonra şeftalimi yiyeceğim. kahvaltım hep aynı benim zaten, onu yazmama gerek yok artık :) öğle yemeği de yine dünden kalan kabak yemeğim. akşam beyaz et yemeyi düşünüyorum salatayla bakalım :)
bir dönem bende yaptım ve her yediğimi yazdım artık yazmama gerek kalmıyor ve iki senedir hemen hemen aynı kilodayım. kesinlikle yararlı bir şey.
oo missipipi cok ıyısın. ben ankarada yedım dıyınce kesın almıssındır dıye dusunmustum 200 yada 300 eksiye gecmen cok ıyı hem zaten gecen hafta bayag ıyı vermıstın normal bu hafta boyle olması tebrikler canımmm :)
gecen hafta 72.1 dim
bu sabah 71
60lar yaklastıkca sankı daha yavas ılerlıyor.
tabi bu hafta icinde regl de oldum 0 kacamak oldugu verdiğim kilodan belli. :)
herkese merhaba,
bu hafta hiç yazamadım kusura bakmayın. missisipi ve buff tebrik ederim. Buffy bu dönemi sıfır kaçamakla alatmışsın bravo sana . Ben bol kaçamaklı bir hafta geçirdim o yüzden 66 kg.'da kaldım ama bu hafta kaçamaksız bir hafta beni bekliyor.
tatlım tebrik ederimmmmmm! 1 kilo 100 gram bi haftada çok iyi, hem de regle rağmen. eğer duraksama olduğunu düşünüyorsan spora biraz daha ağırlık ver derim, ben de çok aksattım sporu hele bu hafta hiç yapmadımkısmetse akşam sahalara dönüyorum
arkadaşlar tam tahmin ettiğim gibi yine kilo vermemişim aynıyım yani 100 .. yapamıyorum bişi çok bunalıyorum.
bugün sabah kalkınca 1 bardak sirkeli su içtim
kahvaltıda 1 kase special k
yağsız beyaz peynir
1 rafadan yumurta
akşama kadar sadece meyve yedim.
akşam da sadece 1 kase special k
siz de çok iyi kilo vermişiniz maşallah. azimle devam ediyonuz tebrik ederim..
canım kacamak yapmadıgın halde veremiyorsan, yemediğin icin oluyor boyle bence, yemediğin için metobolizma rutine geciyor
sabah
1 ara
ogle
2 ara
ve
aksam yemegi
her gun en az 5 ogun yap ve yatıcak vakıt ozellikle bısey yeme.
morelini bozma canım ayrıca birden de dusebilir kilon.
evet normalde öylede yapıyorum. bakıyorum olmuyo daha azaltıyorum yine olmuyor. önceden diyetisyene de gitmiştim listesi bende ona göre yapıyorum daha çok..ama nedense olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?