Buffy ve Arkadaşlarının Diyet Günlüğü

ay sorma ya evde yapmak baska oluyor bide bitti ama ama bu sabah tam tahıllı ekmek yaptım. ev yapımı ekmegin her çesidi baska oluyor tavsıye ederım cokta pratik makınalarla.
ya sorma bazen peynır almayı bende unutuyorum. ama sen yıne normal kahvaltını yapmıssın. ben peynır olmayınca direk kahvaltıyı nesfit yapıyorum, peynırsız keyıfsız oluyor.

sabah ve ogle menun cok guzel ama ekmek 2-2 değilde 2-1 yapsan daha ıyı olurmus.

canım bana marketten zeytin almak nasip olmuyor esim balıkesirli zeytin ve zeytinyağı bizde eksik olmuyor. o yuzden bende kalorisi coktur diye az az yiyorum. ama meraklandırdın beni bi ara denicem.

sabah

1 dilim tam tahıllı ekmek
1 yumurta
1 kk peynır
yarım domates
yarım salatalık

ara
2 kayısı

ogle
(hava cok sıcak bu ara ogle saatlerınde yemek yenılecek gibi değil)
5 kasık nesfit + sut

ara
4 fındık
4 badem
1 kuru kayısı

aksama menusude
fırında biberli kofte ve 1 bardak ayran

kızlar ne yaptınız yemege gomuldunuz de ondan mı gelmiyorsunuz

56 dan 79 a cıkarken arada aldıgım pantolonlardan birine bugun girebildim cok mutluyum
artık sadece tartıda değil aynada da değişikliklik gorebiliyorum.
ama siz yoksunuz...

süpersiiiiiiiin buffyyiiimm! tebrik ederim. biraz zaman geçsin iyice göreceksin vücudunda ki değişiklikleri, ee kolay değil beden direniyor şaşırıyor şu an bu yaşama kısa zaman sonra kiloların gitmiş halini reelde de göreceksin. günlükteki diğer arkadaşlar ya diyeti bıraktılar ya da biden gizli kilo veriyorlar olsun biz yeteriz birbirimize.

dün dediğin gibi kepek ekmeği sayısını öğle için 1e indirdim bugün canım. az sonra şeftalimi yiyeceğim. kahvaltım hep aynı benim zaten, onu yazmama gerek yok artık :) öğle yemeği de yine dünden kalan kabak yemeğim. akşam beyaz et yemeyi düşünüyorum salatayla bakalım :)

sağol canım ya :) bugun biraz eskileri denedim mayomda bollaşmıs. suan giyecek kot pantolonum yok ama ben mutluyum insan inanılmaz motive oluyor değişikliği birazda olsun gorunce :)
evet canım günlükteki arkadaslar bakalım tartı gunune gelecek mi. suan kı durumları mechul

iyi yapmıssın canım ekmegin kalorisi bir yana yakma olayı da var cunku. onun yerıne kendıne artı bır meyve ısmarla daha ıyı.

bu arada ben dun aksam biberli köfte yiyecektim ama hic canım ismedi (hava cok sıcak ondan)
karpuzla gecistirdim.

bir dönem bende yaptım ve her yediğimi yazdım artık yazmama gerek kalmıyor ve iki senedir hemen hemen aynı kilodayım. kesinlikle yararlı bir şey.

bir dönem bende yaptım ve her yediğimi yazdım artık yazmama gerek kalmıyor ve iki senedir hemen hemen aynı kilodayım. kesinlikle yararlı bir şey.

evet yazmanın faydası gerçekten çok büyük. ben buraya yazdığım gibi küçük bi defterime de yazıyorum onu hiç yanımdan ayırmıyorum. o günün kalori hesabını yapıp, fazla kaçırmışsam ya ertesi güne hafif yemeye çalışıyorum ya da o gün spor yapıyorum.

buffycim yemek yenmiyor artık, benim de tavuk işi kaldı dün, semizotu salatası yaptım mis gibi onu yedim. hatta bugün de getirdim yanıma öğle için.

dun aksam esim isten cıkınca telefonlastık denize gittik. gec gelıceğimizi tahmın ettıgım ıcın domates, peynır, cay ve tahıllı ekmek aldım yanımıza. iyikide almısım saat 10'a geliyordu donduk. aksam yemegımızı orda yemıs olduk.

valla bu sabah 1 dilim ekmegın 3te 1ını zorla yedım hava dehset icim almıyor hicbirşey tek zevle yedıgım sey meyve ve nesfıt (o da soguk sutle ya ondan)
aksam tum gunu yazarım canım.

selam.a arkadaşlar çok özür dilerim 1 haftadır gelemedim. köye falan çıkmıştım. diyetten asla bıkmadım. çok istiyorum zayıflamak. buraya herzaman yazamıyorum o yüzden kötü gidiyor diyetim. e tek gelin olunca öyle oluyor. herkes bişeyler bekliyor..düzensiz beslenmede olunca dengem bozuldu ya. şu ana kadar 6-7 kilo vermem gerekirdi ben 4 le kaldım. yarın tartı günü ve utanıyorum 1 haftadır kilo vermedim. yarın belli olcak gerci. inşallah tartıldıktan sonra yazacam (köye gitmeden) ... yarın görüşürüz kısmetse arkadaşlar....

Son düzenleme:
Buffycim aynen ben de bi yerlere gidiyorsam en azından çantamdan meyvamı eksik etmiyorum yalnız tatlım lütfen aç kalmamaya çalış, bitkin düşmeyesin.

sevilcim 4te çok iyi hatta aynı kiloda kalsan bile, yalnız kilo almışsan işte o zaman kötü :/ bakalım yarın rakamlarımız ne olacak. ya ben bu hafta yoğunluktan hiç spor yapamadım kendimi çok suçlu hissediyorummmmm

tartı günümüz bugün kızlaaaaaaar! verin bakalım istatistikleri :)

ben : 54.9

en son tartım : 55.2 (14 haziran) ertesi gün ankara yolcusu olduğum için perşembe tartılmıştım. o kadar ankara macerama rağmen 300 gr fena sayılmaz. di mi :/ öptm hepinizi

off sporu çok aksattım çoooook!

oo missipipi cok ıyısın. ben ankarada yedım dıyınce kesın almıssındır dıye dusunmustum 200 yada 300 eksiye gecmen cok ıyı hem zaten gecen hafta bayag ıyı vermıstın normal bu hafta boyle olması tebrikler canımmm :)

gecen hafta 72.1 dim

bu sabah 71

60lar yaklastıkca sankı daha yavas ılerlıyor.
tabi bu hafta icinde regl de oldum 0 kacamak oldugu verdiğim kilodan belli. :)

herkese merhaba,

bu hafta hiç yazamadım kusura bakmayın. missisipi ve buff tebrik ederim. Buffy bu dönemi sıfır kaçamakla alatmışsın bravo sana . Ben bol kaçamaklı bir hafta geçirdim o yüzden 66 kg.'da kaldım ama bu hafta kaçamaksız bir hafta beni bekliyor.

tatlım tebrik ederimmmmmm! 1 kilo 100 gram bi haftada çok iyi, hem de regle rağmen. eğer duraksama olduğunu düşünüyorsan spora biraz daha ağırlık ver derim, ben de çok aksattım sporu hele bu hafta hiç yapmadım kısmetse akşam sahalara dönüyorum

yenibencim teşekkür ederiz. bu haftaki kilon geçen haftayla aynıysa bence bu da güzel haber, kilo almaktansa seyir halinde olmakta olumlu benim kaçamaklarım oldu tiramisu ve ceviz reçeli gibi ama telafisini yaptım. şimdiki hedefim kilo vermekten çok sıkılaşmak olacak özellikle şu dombili kollarımı ve basenlerimi eritmek :/

arkadaşlar tam tahmin ettiğim gibi yine kilo vermemişim aynıyım yani 100 .. yapamıyorum bişi çok bunalıyorum.
bugün sabah kalkınca 1 bardak sirkeli su içtim
kahvaltıda 1 kase special k
yağsız beyaz peynir
1 rafadan yumurta
akşama kadar sadece meyve yedim.
akşam da sadece 1 kase special k

siz de çok iyi kilo vermişiniz maşallah. azimle devam ediyonuz tebrik ederim..

canım sagol :) artık reglde irademe hakim olmayı ogrendim sukur hep reglide diyeti bozuyordum ve toparlayamıyorum sonra. canım bu hafta aksatma yaz buraya da yediklerini. yazınca frenliyor insan kendini.

canım benimm sagolll :) evet ya hem sıcaktan hem de regl yuzunden bıraz sporu bosladım ıtıraf ediyorum yarından ıtıbaren soz baslıcam

canım kacamak yapmadıgın halde veremiyorsan, yemediğin icin oluyor boyle bence, yemediğin için metobolizma rutine geciyor

sabah
1 ara
ogle
2 ara
ve
aksam yemegi
her gun en az 5 ogun yap ve yatıcak vakıt ozellikle bısey yeme.

morelini bozma canım ayrıca birden de dusebilir kilon.

gunaydın kızlarrrrr

dun menulerimi yazamadım araya kaynadı

sabah
2 kasık nesfit+sut

kahvaltı
yarım dilim tam tahıllı ekmek
yarım domates
1kk peynır

aksam
1,5 biber dolması
3 kasık yogurt

kızlar dun gergın bır gundu benım ıcın ben kahvaltıdan sonra yedim zannediyorum kahvaltıdan sonra bısey yememisim farkında olmadım. aralar ve ogle kacmıs. :18:
o yuzden boyle kotu bı menu oldu

bugun bol ogunlu bı gun gecırıcem ıns :)
missipipi dun dediğim gibi bugun baslıcam spora ama senınde sporunu beklıyorum tek basıma yapmam

simdiye kadar
sabah

3 kasık nesfit
sut

yarım tahıllı ekmek
1 domates
1 kk peynır
2 bardak cay

simdi karısık ıce tea cayımdan ıcıcem (yesil cay, mısır puskullu cay, elma krom cay)

evet normalde öylede yapıyorum. bakıyorum olmuyo daha azaltıyorum yine olmuyor. önceden diyetisyene de gitmiştim listesi bende ona göre yapıyorum daha çok..ama nedense olmuyor..

evet normalde öylede yapıyorum. bakıyorum olmuyo daha azaltıyorum yine olmuyor. önceden diyetisyene de gitmiştim listesi bende ona göre yapıyorum daha çok..ama nedense olmuyor..

canım belki bi rahatsızlığın vardır o yüzden veremiyorsundur, ölçüm yaptır istersen ve spor

selam kızlarrrr

dun onemlı bı sınavım vardı, oyuzden bıkacgundur giremedim stres tavandı
cok sukur geçerek atlattım

ya havadan bisey yenmiyor ama elim ayagım da resmen sisti sıcaktan sasırdım ne yapıcagımı. bikac gundur yesil cayda ıcemıstım. dun aksam hemen basladım tekrar. ama soguk soguk cay gıbı yapıyorum limonlu harika bir mesrubata donustu yesil çay.

bu arada evde ekmek bitti iki gundur ekmek yiyemiyorum bugun kacarı yok yapıcam artık ekmek

dun ogunlerim nesfit ve meyveyle gecti bugunde artık oyle olucak sanırım. ama aksam yagsız haslama makarna ve coban salata planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…