Buffy ve Arkadaşlarının Diyet Günlüğü

Buffy26

Herşey Çok Güzel Olacak..
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2008
3.852
74
363
Selamlar Kızlar.

Bu sene evliliğimin 6.cı yılı olucak. Bende cogu kişi gibi evliliğin yanınada promosyon kilolar aldım.
Evlendiğimde 56 kiloydum. Surekli kısa kısa diyetler yaptım ama sonuc alamadım
cunku yıllar onceki tecrubemden biliyorum ki bu diyet arkadassız motivesiz ve sorumluluk almadan olmuyor.

80 e dogru dayanınca eyvah dediğim nokta oldu ve start verdim.

11 MAYIS ta basladım 77.9 ile
1 ayım dolmak uzere

Bugun tartıldım 72.7

1 ay dolmadan 5.2 vermisim sanırım iyi bir sonuc hic kacamak yapmadım. kacamak yapacak bir modda da değilim cok kilo var daha :18:
benim simdilik hedefim 58 (evlendiğimdeki kiloma donmek istiyorum ama daha heveslendirici oldugu icin simdilik 58 diyorum)

Ben baska bir arkadasımın topiginden geliyorum. bu topicler gercekten basarılı herkes birbirine sorumlu ve motivasyon yuksek oluyor.
Arkadaşım ve topigindekiler benden once baslayıp bayag bir yol aldıkları için bende yeni başlayan arkadaşlarlar başlıyım dedim.
(kızlar ins yakında koruma donemine gecersiniz sizi seviyorum..)

topicte
gunluk yediklerimiz
sporumuz
ve kilo takibimiz
olucak surekli kacamak yokkk 2 haftada 1 yada ayda 1 olucak tabiki.
benden simdilik bu kadar sıra sizde kızlar yaz bitmeden ve temelli olarak kurtulalım kilolardan

Kızlar Tablomuzu Ekledim Hayırlı Olsun...

[table="width: 500, class: grid"]

[tr]
[td]Nick[/td]
[td]Yaş[/td]
[td]Boy[/td]
[td]Başlangıç Kilo[/td]
[td]Hedef Kilo[/td]
[td]Şimdiki Kilo[/td]
[td]Toplam Verilen[/td]
[td]Başlama Tarihi[/td]
[/tr]

[tr]
[td]Buffy26[/td]
[td]29[/td]
[td]1.65[/td]
[td]77.9[/td]
[td]58[/td]
[td]60.9[/td]
[td]17 [/td]
[td]11.05.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yeniben[/td]
[td]35[/td]
[td]1.62[/td]
[td]67.2[/td]
[td]57[/td]
[td]66.1[/td]
[td]1.1[/td]
[td]05.06.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayisigi_112[/td]
[td]29[/td]
[td]1.70[/td]
[td]68.2[/td]
[td]62[/td]
[td]68.2[/td]
[td][/td]
[td]07.06.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sevil61[/td]
[td]24[/td]
[td]1.68[/td]
[td]101[/td]
[td]77[/td]
[td]99.5[/td]
[td]1.5[/td]
[td]07.06.2012[/td]
[/tr]
[tr]
[td]missipipi[/td]
[td]26[/td]
[td]1.63[/td]
[td]56.8[/td]
[td]50[/td]
[td]53.8[/td]
[td]3[/td]
[td]07.06.2012[/td]
[/tr]
[/table]

Son düzenleme:
gun icersinde simdiye kadar yediklerim

sabah
2 kuru kayısı + su
sabah kahvesi (ve suya devam)

kahvaltı
1 haslanmıs yumurta
1kk peynir
2 dilim kepekli kızarmıs ekmek
1 kucuk salatalık
1 kucuk domates
1 bardak çay (tatlandırıcı ile)

ara
2 ceviz

oglen
gecenlerde bir detox corba gordum nette (kabaklı)
1 kase o corbadan ıctım

2 aramı yapmadım daha

içicekler 2 yesşil cay

merhaba,

1 ay dolmadan gerçektende çok iyi kilo vermişsin. Darısı benim başıma :) . İstersen birbirimize destek olabiliriz.

merhaba,

1 ay dolmadan gerçektende çok iyi kilo vermişsin. Darısı benim başıma :) . İstersen birbirimize destek olabiliriz.

tesekkur ederim canım. ilk 3-4 gun geceleri biraz aclık cektim. sonrasında rahat bir diyetteyim artık. insallah kurtulucaz bu kilolardan..
kesinlikle cok isterim

kilonu ve hedefini belirtirsen iyi olur. birde gunluk yediklerimizi ve sporumuzuda unutmayalım onlarıda ekleyelim ki birbirimizi kontrol altına alalım.

aksam ustu saat 5 gibi yaptıgım sporlar

30 dk aerobik
15 dk dambıl

spordan bir yarım saat sonra yesil cay ictim.

aksam yemegi
1 kucuk kase kabak corbası( detox corba)
1 tavuk but (ızgara)
1 yesil biber
1 kucuk kase coban salata

aksam için normal cay demledim o demini alana kadar bir yesil cay icicem

sabah

1 kuru kayısı + su

kahvaltı
1 dilim kızarmıs kepekli ekmek
1 haslanmıs yumurta
1 kucuk domates
1 kucuk salatalık
1 bardak cay

ara
2 badem
1 ceviz
1 siyah kuru erik

merhaba ,

tabii ben şu anda 67,2 kiloyum 57 kilo olmak istiyorum gördüğün gibi uzun bir yol var önümde senin anlayacağın.

dünkü menüm

sabah : 1 dilim ekmek üzerine sürülmüş lor peynir 1 bardak süt
ara : 1 ad hurma
öğlen : 6 y.k kabak ymeği + 1 küçük kase yoğurt + 1 dilim ekmek
ara : 10 kiraz + 1 erik + 1 ceviz
ara : 1 küçük kase yoğurt + 2 ad. bisküvi
akşam : 5 y.k kuru fasulye + salata

itiraf ediyorum kızımın dondurmasından 2 kere yaladım

Merhaba ... Başladığın yolda başarılar dilerim canım ... Topiğini tesadüfen gördüm , yeni üyelerdenim ( yaklaşık 3 hafta kadar ) ... kilom 77 idi , kendi çabalarımla 67 ye düştümdü , ilk üye olduğum hafta o gazla 65 e inmiştim , sonra ki haftam aöf stresi derken ne bulursam yedim çıldırmış gibi yedim ama bana stres kilo aldırıo çünkü gelelim bu haftaya , pazartesi ikizlerimin 4 yaş doğum günü vardı derken kaçırdım , dünle bugünde moda giremedim , bugünkü kilomu söylemeye utanıyorum valla ... hayatım boyunca topluydum ve 65 altına hiç inemedim ... şimdi etrafımda bu kilomu gören noldu sana diye tepki gösteriyo haliylen kısaca özetleyecek olursam yaş 29 , boy 170 biliom ama 168 çıkıo bazı yerlerde kilo 68 üstüne fırladı , hayali hedefim 60-62 napcam nasıl motive olcam bilmiyorum , ayrıca suyu sporu sevmeyen biriyim tembelim yani benide motive et beraber yürüyelim ...

canım menun harika. supersin..
ben zaten herseyden once diyette saglıklı beslenemeye alısmamızı istiyorum. ornegin diyete baslarken cevizler bademler, kuru kayısı falan ne varsa aldım.
hergun bir iki yiyorum. normalde aklıma bile gelmezdi. hergun illa ki bir çay bardagı sut içiyorum.

amaaa 2 kere de olsa dondurma yalamak yok. hepimiz anladıgım kadarıyla dondurmayı cok seviyoruz. ben diyete baslarken kendime Ayda 1 odul vericem demistim.
Benim bu Pazar gunu bir ayım doluyor. Onun hatrına pazar gunu hep beraber 1er dondurma yiyelim nefsimiz korelsin ve sonraki ay a kadar kacamak yok

hepimize insallah canım o basarılar. ben suan motivenin tavanındayım hepimize yeter o motive merak etme
artı tekrar aldıgın kilolar icin sıkma canını bende gectiğimiz kış 9 kilo verip tekrar bu diyete baslamadan 8 kiloyu geri almıstım :26: ama simdi nerdeyse 6 kilosu gitti senin de gidecek

kızlar yeterki kacamak yapmayalım ve porsiyonlarda kendimizi kandırmayalım.

ayisigi
boyunu
yasını yazmıssın ama
mevcut kilonu
ve
hedef kilonu
yazarsan bir tablo olusturalım

şu an ki kilom 68.3 hedef 62 diim göremicemi biliom ama yaım baslıom inşallah bende tekrardan ...

tamam canım. ama soyleyenmeyecek bir kilon yok hayatım niye stres yapıyorsun ben senden cokum bagıra bagıra soyluyorum onemli olan simdiki kilo değil hedefe ulastıgımız zaman o kilo.

yarın baslıyacaksın diye bu aksam ipin ucunu kacırma sakın bu aksamdan kendini azıcık hazırla

canım gelince yasınıda yazarmısın?

kızlar ben spora baslıyorum.

donunce spor bilgilerini yazarım.

sporumu yaptım.

45 dk aerobik ve dambıl çalışma

arkasına 1 çay bardagı süt.

yeniben nerdesin spor yaptın mı?

aksam yemeği

1 tavuk but (yagsız fırın torbasında hepsini pisirdim)
yanında
2 carliston biber
yarım sogan
1 kucuk bardak ayran

Çıldırmış gibi sürekli birşeyler yiyorum ben nasıl motive olcammmm yaaaa hühühühhüüüü :2:

hangisi olmak istesin ?

kilo almak, vermekten daha kolay hayatım. suan ne yiyorsun bilmiyorum amaaaaa
artık DUR.. ...veee

yarın sabah
1.tartılıyorsun ve buraya yazıyorsun
2. yediğin herşeyi burda paylaşıyorsun (ona gore ye)
3. sakın kacamak yapıp saklama
4. yanlarındaki yağ parcacıklarını sık ve o yerken harika olan seylerin nereye gittiğini bir daha dusun

süpermiş açtığın topik canım. hem kendin mücadele ediyorsun hem de motive ediyorsun bizi Allah razı olsun senden.
Benim hikayem: 9 ay önce evlendiğimde 88 kilo idim daha çok kilo vermem gerekirken üstüne üstlük 4-5 aya kadar 108lere çıktım yani 20 kilo. eşim beni evden çıkarmıyodu (kıskançlığından) otur ye otur ye öyle oldum..3 ayda ağır ağır 104e düştüm.. geçen ay karar verdim mayısın 16sında başladım canım 101e düştüm..ama 1 haftadır öyle kaldım veremiyorum. çok dikkat ediyorum. yaşım 24 ve en az 20 kilo en çokta 28 kilo vermem lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…