Ben kaçak değilim kızım yaaa , cumartesi nöbetten çıktım paldır küldür ıspartaya gittik ananemi yogun bakıma almışlar , ordaydım günlerdir ... dün döndüm , bugün nöbetteyim , diyet çok düzenli yapamadım arada dondurmalar falan ama fırsat buldukça yürümeye basladım , taa dün aksam ki lahmacun ve baklavaya kadarmisafirim var , ama o da dukan yapıyo dün kacamak yaptı bende uydum , kilomu bilmiyorum koskoca 1 haftadan sonra .... almadığıma eminim ama bakalım , çünkü abartmadım ıspartada ben bu ara diyet moduna nasıl geçicem bilmiyorum , yazabilirmiyim onuda bilmiyorum ama abartmıcam , veremesemde almıcam emin ol
birde menüm yazayım
sabah = 1 dilim ekmek + peynir +domates + salatalık + şekersiz çay
ara = 1 ad. hurma
öğlen = taze fasulye + 1 dilim ekmek
ara = 1 elma + 5 ad. bazem
akşam = enginar + 1 dilim ekmek + yağzsız salata (1 küçük kase)
ara = 1 türk kahvesi
canlarım,
daha önce de dediğim gibi akşama ankara yolcusuyum, pazartesi geliyorum. o yüzden ben bu sabahtan tartıldım. 55.2!!4 haziranda 56.8dim. iyi bi rakam oldu bu benim için, hele bi de dünkü magnum kaçamağına rağmen ama buffyim söz bi daa öyle bi kaçamak yaşanmayacak, kalorisi çok daha düşük bi dondurma öğlen saatlerinde yenecek şimdi magnumu falan boşverin de asıl ben ankarada napıcam ya, arkadaşın düğününe gidiyorum ama çok korkuyorum orda diyeti bozucam diye. bi de dayımlarda kalıcam yemekler falan gırla olacak :/ alışverişti düğündü gezmeydi derken belki öğün de atlayıp sonra bi anda saldırıcam yemeklere :/ o yüzden ben her ihtimale karşı çantamdan elmamı ve altınbaşak tahtalarımı eksik etmicem :/ kazasız belasız kalorisiz atlatırım umarım şu 3 günü. sporda kalacak bu arada her neyse irademi kontrol etmem lazım.
ayışığı canım çok çok geçmiş olsun, anneanneciğine acil şifalar diliyorum.
bugünkü menüler şöyle:
sabah
bi bardak light süt 34 kal
yarım domates
yağsız kepek ekm tost
1 yumurta
6 az tuzlu zeytin
ara yapmadım yine :/
öğle ( okuldan)
çorba 181 kal
meralet köfte ( bildiğin kadınbudu gibi bişey) 350 kal
salata 90 kal
* bu hafta sondu okuldan yemek yemem. haftaya evden karpuz-peynir-kepekli ekmek götüreceğim.
şu saate kadar 3 litreye yakın su içtim. fincan sayısını unuttuğum yeşil çay... arada bi elma yiyeceğim. akşam da karpuz-peynir.
yola çıkmadan 1 saatlik tempolu yürüyüşü mü de yaptım mı tamamımdır.
öpüyorum sizi!
selam ,
hemen kilomu bildiriuorum ve kaçıyorum umarım herkes az da olsa kilo vermiştir.
bu haftaki kilom 66,1 :)
eee hani nerdesiniz bakim siz ? 3 günlüğüne gittim hemen açtım siteyi dedim kızlar neler yazmışlardır neler??? ama kimse bişey yazmamış buffy dışında :/ noldu bıraktınız mı yoksa diyeti? kızlar hatırlatayım ; burda habire bişiler karalamamızın nedeni hem gün içinde neler yediğimizi görmek ( kaçamak yaptıysak bununla yüzleşmek) ve birbirimizi motive etmek. o sebeple lütfen yazmaya çalışın.
bakın mesela benim motiveye ihtiyacım var çünkü ankaradaki günlerim tam da tahmin ettiğim gibi yiyerek içerek geçtitiramisular beypazarı kıtırları ceviz reçelleri sonucunda 1.2 kilo almışım bile :/ ama bu tamamen wc sıkıntım ve spor yapamamdan kaynaklandı :/ gerçi güzel haberler de var, arkadaşlarımın hepsi çok zayıfladığımı söylediler hatta abim kızdı bile :/ anoreksiya mı oldun sen diyo :/ her yerde elimde su şişem ve sodam düşmedi. kahvaltıları atlamadım öğle yemekleri ızgara ve salata oldu, akşamları ise kahvaltı. tiramisu ve ceviz reçeli ise meşhur olduğundan yemem gerekmiş, öyle dediler bugün 3 günün telafisini bol meyva ve sebze yiyerek düzeltmeye çalışacağım.
hadi bakalım siz de yazın hadi hadi hadi
eee hani nerdesiniz bakim siz ? 3 günlüğüne gittim hemen açtım siteyi dedim kızlar neler yazmışlardır neler??? ama kimse bişey yazmamış buffy dışında :/ noldu bıraktınız mı yoksa diyeti? kızlar hatırlatayım ; burda habire bişiler karalamamızın nedeni hem gün içinde neler yediğimizi görmek ( kaçamak yaptıysak bununla yüzleşmek) ve birbirimizi motive etmek. o sebeple lütfen yazmaya çalışın.
hadi bakalım siz de yazın hadi hadi hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?