Umarım öyle olur :) Bana bugün gonal f ye ek olarak luveris diye bir ilaca daha başladı nedenini anlamadım.
Belki de hamilesindir :) İnşallah öyledir. Ama değilsen de şansın açık olsun. a.s.
lotusss belkide 9 ay hiçolmazsın :):):):) neden olmasın inşallah lotus hamilesindrrrr inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bugun hayırlısıyla 225 doz gonal-f başladık sonu hayırlı olur umarım :Saruboceq:
doktorda sıra beklerken 15 yıl sonra 2.denemesinde tüp bebek yöntemiyle hamile
kalan anne adayı ile görüştüm okadar rahatlattıkı beni anlatamam size o kadar güzel şeyler söylediki şuan için hiç birşey hissetmiyorum diyebilirim
Benim cuma yumurtalar alınıyor, muhtemelen pazartesi de transfer... Allah bilir ama bu sefer olacak gibi hissediyorummmmm :ecrin_bebek:
Süpeeer :)) Benim de cuma sabah 8de yumurtalar toplanıyor. Ne tesadüf umarım ikimizde güzel sonuçlar alırız. Doktorum birşey söylemedi ama ben de transfer pazartesi olur diye düşünüyorum. Ama sadece 7-8 yumurtam var. Onlarında en büyüğü 17mm di. Sanırım biraz az ama kısmet. Umarım tuttaaar :)
Süpeeer :)) Benim de cuma sabah 8de yumurtalar toplanıyor. Ne tesadüf umarım ikimizde güzel sonuçlar alırız. Doktorum birşey söylemedi ama ben de transfer pazartesi olur diye düşünüyorum. Ama sadece 7-8 yumurtam var. Onlarında en büyüğü 17mm di. Sanırım biraz az ama kısmet. Umarım tuttaaar :)
Benim cuma yumurtalar alınıyor, muhtemelen pazartesi de transfer... Allah bilir ama bu sefer olacak gibi hissediyorummmmm :ecrin_bebek:
Benim de 9 yumurtam var, ama olsun, önemli olan sayısı değil kalitesi. İki gün önce benim de en büyüğü 18 mm di. Ama çatlatma iğnesi etkisini gösterene kadar 20 mm falan olur onlar sen merak etme yerimseniben Bu akşam 23.00'te yapacağım iğnemi. Anestezi alacak mısın yumurtalar toplanırken?
Kızlarrr yumurtaları toplattım :) 5 dk falan sürdü; biraz sancım oldu ama yine de iyi ki anestezi almamışım dedim. Çok şükür gayet iyiyim; hatta şu an işyerimdeyim. Allah size de kolaylıklar verir inşaallah. Kavuniçi ne yaptın, merak ettim
kaç yumurtan toplandı bilgi verdilermi anestezi almadın ve işyerindesin bu spermiş
benim konuştuğum birkaç kişi anestezi altında olmadan çok sancı oluyor demişti şimdi bende tereddüt ettim haftaya perşembe veya cuma benimde yumurtalrım toplanacak
kavuniçi nerelerdisn merak içindeyim
Selam kızlar :) ferdaerd sorunsuz atlattığına çok sevindim. Geçmiş bitmiş olsun inşallah. Benimki o kadar kolay olmadı valla. Anestezi aldım, işlemi hiç hatırlamıyorum ama sonrasında ağrım oldu. İğne yaptırdım şimdi iyiyim. Ama nerdeee işe felan gitmek. Gerçi ben daha yeni ameliyat olduğum için belki onun etkisi de olmuş olabilir. Neyse bitti ya artık önemli değil. 12 yumurta toplamışlar ama sanırım bir kısmı kullanılmayacak kadar küçüktür çünkü son ulturasonda 5-6 tane 10mm lik vardı. Yarın yada pazar günü transafer için arayacaklarmış. Pazartesi veya Salı olur sanırım. Hadi kızlar az kaldı güzel sonuçlara :))
Selam kızlar :) ferdaerd sorunsuz atlattığına çok sevindim. Geçmiş bitmiş olsun inşallah. Benimki o kadar kolay olmadı valla. Anestezi aldım, işlemi hiç hatırlamıyorum ama sonrasında ağrım oldu. İğne yaptırdım şimdi iyiyim. Ama nerdeee işe felan gitmek. Gerçi ben daha yeni ameliyat olduğum için belki onun etkisi de olmuş olabilir. Neyse bitti ya artık önemli değil. 12 yumurta toplamışlar ama sanırım bir kısmı kullanılmayacak kadar küçüktür çünkü son ulturasonda 5-6 tane 10mm lik vardı. Yarın yada pazar günü transafer için arayacaklarmış. Pazartesi veya Salı olur sanırım. Hadi kızlar az kaldı güzel sonuçlara :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?