Bugün (4 Ekim) başlıyorum :) Var mı yol arkadaşım?

Umarım öyle olur :) Bana bugün gonal f ye ek olarak luveris diye bir ilaca daha başladı nedenini anlamadım.

luveris i hiç duymaım ama ben lucrin kullanıyorum. Anladığım kadarıyla bir-iki yumurtanın birdenbire büyümesini engellemek, büyümeyi birçok yumurtaya yaymak için kullanılıyor. Yani çok yumurtanın olgunlaşması için sanırım.

Belki de hamilesindir :) İnşallah öyledir. Ama değilsen de şansın açık olsun. a.s.

lotusss belkide 9 ay hiçolmazsın :):):):) neden olmasın inşallah lotus hamilesindrrrr inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

inş. öyleyim demek isterdim ama mümkn değil tüp bbek tedavisi görüyorum. lucrin kullanıyorum ondan kaynaklanan bir gecikme sanırım bugun doktorumu arıcam

bugun hayırlısıyla 225 doz gonal-f başladık sonu hayırlı olur umarım :Saruboceq:
doktorda sıra beklerken 15 yıl sonra 2.denemesinde tüp bebek yöntemiyle hamile
kalan anne adayı ile görüştüm okadar rahatlattıkı beni anlatamam size o kadar güzel şeyler söylediki şuan için hiç birşey hissetmiyorum diyebilirim

Hayırlı olsun lotus :) Umarım iyi haberlerini alırız. Hep beraber inşallah :)

Benim cuma yumurtalar alınıyor, muhtemelen pazartesi de transfer... Allah bilir ama bu sefer olacak gibi hissediyorummmmm :ecrin_bebek:

Benim cuma yumurtalar alınıyor, muhtemelen pazartesi de transfer... Allah bilir ama bu sefer olacak gibi hissediyorummmmm :ecrin_bebek:

Süpeeer :)) Benim de cuma sabah 8de yumurtalar toplanıyor. Ne tesadüf umarım ikimizde güzel sonuçlar alırız. Doktorum birşey söylemedi ama ben de transfer pazartesi olur diye düşünüyorum. Ama sadece 7-8 yumurtam var. Onlarında en büyüğü 17mm di. Sanırım biraz az ama kısmet. Umarım tuttaaar :)

Benim de 9 yumurtam var, ama olsun, önemli olan sayısı değil kalitesi. İki gün önce benim de en büyüğü 18 mm di. Ama çatlatma iğnesi etkisini gösterene kadar 20 mm falan olur onlar sen merak etme yerimseniben Bu akşam 23.00'te yapacağım iğnemi. Anestezi alacak mısın yumurtalar toplanırken?

inş. güzel haberler verirsiniz kızlar bize opuyorumnanaktan

Ben de akşam 22:30 da oldum iğnemi. Tam bir anestezi almayacağım ama sanırım sersemletecek birşey yapacaklar. Doktorum sarhoş gibi olacaksın dedi. Çok zor işlem değilmiş. Nedense bu işlemden çok korkmuyorum. İnsan zamanla herşeye alışıyor sanırım. Sonuç güzel olsun da... :Saruboceq:

Kızlarrr yumurtaları toplattım :) 5 dk falan sürdü; biraz sancım oldu ama yine de iyi ki anestezi almamışım dedim. Çok şükür gayet iyiyim; hatta şu an işyerimdeyim. Allah size de kolaylıklar verir inşaallah. Kavuniçi ne yaptın, merak ettim

kaç yumurtan toplandı bilgi verdilermi anestezi almadın ve işyerindesin bu spermiş
benim konuştuğum birkaç kişi anestezi altında olmadan çok sancı oluyor demişti şimdi bende tereddüt ettim haftaya perşembe veya cuma benimde yumurtalrım toplanacak

kavuniçi nerelerdisn merak içindeyim

Benim 9 yumurtam var diye biliyordum ama bugün 8 tane aldık dediler. İlk yarım saat sancım oldu, zaten yatırıyorlar hemen kaldırmıyorlar istesen de. Ama orada yumurtası çok olup da toplatan biri vardı, o anestezili olduğu halde çok sancı çekmiş. Rahim filminde çok zorlanmadığım için böyle tercih ettim. Ama yumurtan çoksa ve ağrı eşiğin de düşükse anestezi almalısın bence. Zaten 10-15 dk baygın oluyormuşsun, az veriyorlarmış. Pazartesi sabah arayacağım transfer için. O zaman bilgi vereceklermiş.

Selam kızlar :) ferdaerd sorunsuz atlattığına çok sevindim. Geçmiş bitmiş olsun inşallah. Benimki o kadar kolay olmadı valla. Anestezi aldım, işlemi hiç hatırlamıyorum ama sonrasında ağrım oldu. İğne yaptırdım şimdi iyiyim. Ama nerdeee işe felan gitmek. Gerçi ben daha yeni ameliyat olduğum için belki onun etkisi de olmuş olabilir. Neyse bitti ya artık önemli değil. 12 yumurta toplamışlar ama sanırım bir kısmı kullanılmayacak kadar küçüktür çünkü son ulturasonda 5-6 tane 10mm lik vardı. Yarın yada pazar günü transafer için arayacaklarmış. Pazartesi veya Salı olur sanırım. Hadi kızlar az kaldı güzel sonuçlara :))

slm kavun içi mayıs 2010 tüp bebek....... topiğinden hatırlıyorum seniiii ismini görünce şans dilemek istedim i nşlhh bebeğin seninle olur bu sefer tedavide olan bütün arkadaşlar rabbm hepinizin yüzünü güldürsün meleklerinizi göbişlerinize konduruversizn güzel allahım

Geçmiş olsun, neyseki ilk aşamayı atlattık sorunsuz. Artık sıra transferde, inşaallah yumurtalar kaliteli kalitelidir yerimseniben

Umarım. Her aşaması çok heyecanlı yaaa :) Ben de haber bekliyorum cumartesi pazar ararız demişlerdi ama halen dönen olmadı.

cuma günü doktor kontorlüm vardı 9 tane yumurtam varmış :sm_cool:
bugun tekrar gidiyorum kontrole sanırım yarın çatlatma iğnesi olucam
perşembe günüde yumurtaları toplayacaklar:lepi:

kavuniçi ve ferdaerd sizler ne yaptınız merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…