Kızlaaar benim transferim yapıldı evdeyimmm! Ama benim için enn zoru bu oldu. İşlemin bir ağrısı sancısı yok ama sıkışık olmak gerekiyor ya, patlayacaktım sancıdan, 20 dk sonra tuvalete zor attım kendimi. 27 Ekim test günüm. Kavuniçi, haydi sıra sende, inşaallah buradan güzel haberi de veririzz:ecrin_bebek:
Kızlaaar benim transferim yapıldı evdeyimmm! Ama benim için enn zoru bu oldu. İşlemin bir ağrısı sancısı yok ama sıkışık olmak gerekiyor ya, patlayacaktım sancıdan, 20 dk sonra tuvalete zor attım kendimi. 27 Ekim test günüm. Kavuniçi, haydi sıra sende, inşaallah buradan güzel haberi de veririzz:ecrin_bebek:
Selam kızlar! Ben de transferi yaptırdım. feraerd dediğin gibi en kötüsü sıkışık olmaktı :asigim: Ben de kalanları donduramadım. İnşallah bir daha gerek kalmaz. Test gününü 30 Ekim verdi. Bekleyeceğiz bakalım. İğneler ve jelim var. Umarım güzel sonuçları alırız. :)
selam kavun içi bende dün yaptırdım patlıyodum nerdeyse altıma yapıcaktım ama neyseki bir tane yerleştirildi ve bitti banada 30 ekim dendi seni takip ediyorum aynı gün sonuçlar alıncak sanada dua ediyorum herkese ettiğim gibi inşallah güzel sonuçlarla senden ve kendimden haber bekliyorum allaha emanet ol canım takipteyim yatıyorum hep ama hep burda olucam :1hug:
Merhaba,
benim de 18 ekim de transferim oldu. Dondurulmuş embriyo. 5.gün embriyosuydu.test tarihi olarak 30 ekim yazıyor verdikleri kağıtta ama genelde 10. günde çıkıyor sanırım.belki 10.gün kan testi yaptırırım.bugün 2.günüm daha:) karnımda arada gaz dışında hiçbir belirti yok...
Bence daha test günü konusunda pazarlık yapmak için erken :) Ama evet benim de takip ettiğim kadarıyla 10. gün çıkıyor.
Ferdaerd ben 1 gün izin aldım. Yarın başlayacağım. Zaten evde de yatamıyorum ne yazık ki. Bari işe gideyim oyalanırım belki :)
selam kavun içi bende dün yaptırdım patlıyodum nerdeyse altıma yapıcaktım ama neyseki bir tane yerleştirildi ve bitti banada 30 ekim dendi seni takip ediyorum aynı gün sonuçlar alıncak sanada dua ediyorum herkese ettiğim gibi inşallah güzel sonuçlarla senden ve kendimden haber bekliyorum allaha emanet ol canım takipteyim yatıyorum hep ama hep burda olucam :1hug:
Siz de iğne kullanıyor musunuz? Sanırım onlar biraz halsizlik yapıyor.
Sağol ferdaerd, dikkat etmeye çalışyorum. Doğru söylüyorsun insan dalıyor. Sabah unutum 4 kat merdiveni hoğlaya zıplaya çıktım. Nefes nefese kalınca fark ettim. Umarım hakkaten bunlarla çok ilgisi yoktur.
Hayırlı olsun tuba, inşaallah buradan hepimiz güzel haberleri veririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?