Bugün (4 Ekim) başlıyorum :) Var mı yol arkadaşım?

Kızlaaar benim transferim yapıldı evdeyimmm! Ama benim için enn zoru bu oldu. İşlemin bir ağrısı sancısı yok ama sıkışık olmak gerekiyor ya, patlayacaktım sancıdan, 20 dk sonra tuvalete zor attım kendimi. 27 Ekim test günüm. Kavuniçi, haydi sıra sende, inşaallah buradan güzel haberi de veririzz:ecrin_bebek:

Hayırlısı olsun canım benmxe transferim 15 Ekim sonuc tarihim 27 ekim kaçıncı Gùn embriysuydu seninki?

Hadi gözün aydın :) İnş. güzel haberlerini alırız. Ben de yarın öğleden sonra gideceğim. Kaç yumurta transfer ettiler. Ben 2 istiyorum, eğer kalırsa da dondurmak istiyorum ama o kadar kalır mı elimizde bilmiyorum. Demek ki bende 28sinde öğreneceğim. Çok heyecanlı :))

Sağolun arkadaşlar, cuma toplandı yumurta, bugünü sayarsak 4. günde transfer oldu. Dondurmayı düşündüm Kavuniçi ama ne bileyim, ilerde olur da bir sorun çıkarsa yersiz de olsa vicdan azabı çekmek istemem. Belki de zararı yoktur bilmiyorum.

Selam kızlar! Ben de transferi yaptırdım. feraerd dediğin gibi en kötüsü sıkışık olmaktı :asigim: Ben de kalanları donduramadım. İnşallah bir daha gerek kalmaz. Test gününü 30 Ekim verdi. Bekleyeceğiz bakalım. İğneler ve jelim var. Umarım güzel sonuçları alırız. :)

Hadi gözün aydın, çok sevindim sorunsuz geçtiğine. Artık sıra beklemeye geldi. Aslına bakarsan bu aşama da zor, kendini iyi hissettiğin halde boş boş yatmak... Benim bugün 3. günüm, yarın işe başlayacağım inşaallah. Vakit de daha çabuk geçer herhalde. Test günü çabuk gelir inşaallah:Saruboceq:

Merhaba,
benim de 18 ekim de transferim oldu. Dondurulmuş embriyo. 5.gün embriyosuydu.test tarihi olarak 30 ekim yazıyor verdikleri kağıtta ama genelde 10. günde çıkıyor sanırım.belki 10.gün kan testi yaptırırım.bugün 2.günüm daha:) karnımda arada gaz dışında hiçbir belirti yok...

Bence daha test günü konusunda pazarlık yapmak için erken :) Ama evet benim de takip ettiğim kadarıyla 10. gün çıkıyor.

Ferdaerd ben 1 gün izin aldım. Yarın başlayacağım. Zaten evde de yatamıyorum ne yazık ki. Bari işe gideyim oyalanırım belki :)

selam kavun içi bende dün yaptırdım patlıyodum nerdeyse altıma yapıcaktım ama neyseki bir tane yerleştirildi ve bitti banada 30 ekim dendi seni takip ediyorum aynı gün sonuçlar alıncak sanada dua ediyorum herkese ettiğim gibi inşallah güzel sonuçlarla senden ve kendimden haber bekliyorum allaha emanet ol canım takipteyim yatıyorum hep ama hep burda olucam :1hug:

Hadi hayırlısı :dance: Aynı gün pozitifi göreceğiz inşallah

Hayırlı olsun, inşaallah çabalarımız hayırlısıyla netice verir. Benim tes günüm de 10. güne denk geliyor, hastanenin verdiği tarih bu, çıkması lazım. Bence hiiiç belirti arama, hatta idrar testi filan da yapma, insan çok kendini dinleyince farkında olmadan strese giriyor. Benim de çok şişkinliğim var ama progestan yüzünden, çünkü transferden önce, ilaca başladğımda başlamıştı.

Ben de yarın başlayacaktm ama işyerindekiler sağolsun durumu bildiklerinden gelme dediler. Aslında çalışmak daha iyi galiba çünkü sıkılmaya başladımmmirmirmirmir Yine de işyerinde durumunu unutmamaya çalış, insan bazen dalıyor :1rolleyes:

Hayırlı olsun tuba, inşaallah buradan hepimiz güzel haberleri veririz.

Siz de iğne kullanıyor musunuz? Sanırım onlar biraz halsizlik yapıyor.

Sağol ferdaerd, dikkat etmeye çalışyorum. Doğru söylüyorsun insan dalıyor. Sabah unutum 4 kat merdiveni hoğlaya zıplaya çıktım. Nefes nefese kalınca fark ettim. Umarım hakkaten bunlarla çok ilgisi yoktur.

Ben iğne kullanmıyorum, doktor sadece progynex kapsül verdi. O da vajinal kullanım. Ama hepsi geri geliyor, artık ihtiyaç olduğu kadarının kaldığını umut ediyorum.
Ya bence kendini hatırlatır gibi geliyor, yani o kadar dikkat etmek ne kadar işe yarıyor bilmiyorum. Herhalde rahatsız olsam hissederim, ona göre hareket ederim gibi geliyor bana. İnşaallah öyledir
. :uhm:

slm güzel kızlar kavun içi canım öle hoplama zıplama annemi üstüne salarrım çok kızar bana kızdığı gibi :mymeka

Hayırlı olsun tuba, inşaallah buradan hepimiz güzel haberleri veririz.

ferdaerd canım çokkkkkkkkkkk teşekkür ederim seninde güzel haberlerini bekliyorum takipteyim hepinizi merak etmeyin yattığım yerden sürekli dua ediyorum haydi bakalım hayırlısı:Saruboceq:

Ayıptır söylemesi, demin güzel bir pasta yedim, şimdi de sevdiğim şarkıları dinliyorum, oturduğum yerden kendime moral vermek için elimden geleni yapıyorum. Kızlar kendinizi iyi hissetmek için sizi yormayan, elinizden gelen her şeyi yapın, en azından elimden gelen her şeyi yaptım demek için. Bir de canınızı sıkan heeeer şeyi ve heeeeeerkesi boşverin. Hiiiiçbiri ama hiçbiri bebişlerimizden önemli değilllll:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…