Bugün (4 Ekim) başlıyorum :) Var mı yol arkadaşım?

Boşverelim valla :)) Bu dönemin en azından öyle bir avantajı olur :)) Bu arada afiyet olsun cokacimcoook

Sağol Kavuniçi :) Belirti aramak gibi olmasın ama iki-üç gündür az bişey bile yesem hemen boğazıma kadar dolu gibi oluyorum ve derin nefes alamıyorum. Herhalde bu progynex yapıyor bunu.

Ben de belirti aramamaya çalışıyorum :) Zaten daha çok erken herhalde birşey olması için. Ama ne olacağını bilmemek çok kötü, insan nasıl bir ruh halinde olması gerektiğini şaşırıyor. Bu da beni biraz salaklaştırdı doğrusu :))

Estağfirullah :) Ama ben de aynı durumdayım şu an. Canım çok sıkılıyor ama aynı zamanda da hiçbir şey yapmak istemiyorum. Akşamları nefesim daralıyor hep, belki de can sıkıntısından. Şu vakit çabuk geçse...:Saruboceq:

hayırlı cumalar güzel bayanlar bugün cuma dularımızda birbirimizi unutmayalım sürekli meryem suresini okuyorum allah dualarımızı kabul etsin

bu arada yata yata şiştim kalbim sıkışıyo ateşim çıkıyo hafif kasıklarda batmalar bunaldım allahım ne zor muş beklemek ya :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Ben de nefes alamıyordum, aklıma coraspin geldi, prospektüsüne baktım. Nefes darlığı yapabiliyormuş. Kan sulandırıcı ya. Herhalde ondan oluyor. Bir doktora da sordum internetten, cevap gelirse yazarım.

Doktor sağolsun cevaplmış ama kan sulandırıcıların böyle bir yan etkisi yok demiş. Ama prospektüste yapabilir diyor. Kafam karıştı. bilmiyorumkismile En iyisi beklemek... beklemek... beklemekkkkkk

Son düzenleme:
Bu akşam yalnızım kızlar. Kocişim iş yüzünden yok. Altıncı günüme giriyorum çok şükür. Hayatımda belki de hiç geçirmediğim kadar boş altı gün geçti. Yattım oturdum sürekli, canım sıkıldı. Ama hiçbir şeye de uzatmadım elimi. Bomboşum sanki. Hiçbir şey düşünemiyorum. Bu akşam, busüreç başladığından beri ilk defa ağlıyorum. Önce yalnızlığımı fark ettim. Ama sonra acaba gerçekten yalnız mıyım dedim. Acaba meleklerim şu an yanımda mı? Acaba şu elimi koyduğum yerdeler mi? Offf dayanamıyorum. Ağlama krizine girmek içn yalnızlığı beklemem lazımmış meğer. Meğer dedikleri kadar güçlü değilmişim. Meleklerim, buradaysanız siz üzülmeyin olur mu, anneniz sizi çok seviyor. Çok sevecek, sizin hep gülmeniz için elinden geleni yapacak. Her ay bekledim sizi, her ay, geldiniz mi diye. Ne olur daha fazla bekletmeyin. Sizi daha görmeden çok özledim mafoldumben

seni o kadar iyi anlıyorumki.benimde 8. günüm. zaman geçmek bilmiyor. insan sevinsinmi üzülsünmü ne yapsın bu koca 12 gün. bu bekleyiş en yıpratıcı kısmıymış. hep aynı soru. acaba benimlemi bebişlerim. boshayallersmile

Canım yaa. İyi olmuş belki de rahatlamışsındır. Sonuçta çok büyük bir stres altındayız. Bunun güçlü olmakla ne ilgilisi var. Anne olup hayatını tamamen değiştirmekle, olmakmak arasında 12 günlük bir süreç :) Bence kimsenin rahatlıkla geçirebileceği bir süreç değil. Bu arada duygusallığın bir hamileleik belirtisi olduğunu biliyor muydun yerimseniben Neyse stres yok sonuçta az kaldı. Ben de bu sabah uyanınca ilk aklıma haftaya bu saatelerde öğreneceğim fikri geldi :) Az kaldı kızlar bitiyor.

Kızlar şimdi test sonucu yaptırdım 8. Gunumdu sabredemedi
biraz ama sonucnegatif 0,1 doktor çarşambaya kadar iğne ve ilaçlarını bırakma dedi bilmiyorum nü yapacağımı bence yükselmez ama????

biraz ama sonucnegatif 0,1 doktor çarşambaya kadar iğne ve ilaçlarını bırakma dedi bilmiyorum nü yapacağımı bence yükselmez ama????

doktor ilaçları bırakma dediyse hala ümit var demektir. bence doktorunu dinlemelisin.

Yıldız, evet çok zor bir süreç. Ben genelde sert basarım yere, hızlı hareket ederim. Şimdi her hareketine dikkat edince ister istemez aklına başka birşey olmuyor. İnşaallah beklediğimize değer.

Kavuniçii, normalim ben di mi sempatiksalakcinni Böyle evde oturunca insanın depresyona gireceği geliyor. En iyisini yapıyorsun çalışmakla. Pazartesi ben de başlaacağım inşaallah. En azından aklım biraz dağılır. Değişiklik hissediyor musun hiç kendinde? Bende hiçbir şey yok, ama belirtisi olmayan da çokmuş.

Bu tedaviyi çok istediği halde yaptıramayan, üstüne üstlük tüm çevresinden baskı gören çok insan var. Bunlara bakıp ne olursa olsun halimize şükretmemiz gerekiyor galiba. En azından bizim daha fazla umudumuz var çok şükür. Allah'ım, isyana girdiysem affet, içimi biliyorsun. Son günlerin bekleyişi tüm geçen zamanlardan zormuş
mafoldumben

Pazartesiden beri evdeyim. Bugün dışarı çıkayım bari. Kafayı biraz dağıtmak lazım
hihoyyyt

Bence de doktorunu dinle canım, öyle demişse bir sebebi vardır. Moralini de bozmamaya çalış, geldiyse de strese sokma kuzucuğu yerimseniben

Çıkmamış candan ümit kesilemez. Doktorun ümit kesmemiş sen de kesme bence.

Pazartesiden beri evdeyim. Bugün dışarı çıkayım bari. Kafayı biraz dağıtmak lazım
hihoyyyt[/QUOTE]

Kıyafet almak yok ama :) Belki uzunca bir süre giyemeyiz. :1hug:

u
canım cok saol moral oldu okudugum bende bazen daha kanda salgılanmamaya baslamış olabbilirmi diyorum transferin yapıldıgı günü saymazsak daha 7. gün

kızlar birsey soracagım bana embriyonun tutunmaması vücudun direnc gösteriip onu yabancı bir madde algılamasından kaynaklandıgını düşünüyorum bagısıklığımın cok yüksek olduğunu düşünüyorum böylebir test varmıdır???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…