Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akıntınız ne rengde ınbeterde araşdırın , benım yalan hafıf oldu ve göğüsümfe hafıf ılk gunkı gıb deyılBelim ağrımaya başladı yine ama bakalim
Beyaz şeffaf gibiAkıntınız ne rengde ınbeterde araşdırın , benım yalan hafıf oldu ve göğüsümfe hafıf ılk gunkı gıb deyıl
İç camasirima geçiyorBeyaz şeffaf gibi
Hormonlarda artmış ola bılır öneli olan renglı olmasınBeyaz şeffaf gibi
Progestron fıtıl kullqnıyormusunuz? Ben onu kullanıyorum dıye mevbur gunluk ped kullanıyorum durmadwn gerı akıyorİç camasirima geçiyor
Yok sadece göbekten progestronum var evet ilaçlardan da olabilir belkide ama fitilim yokProgestron fıtıl kullqnıyormusunuz? Ben onu kullanıyorum dıye mevbur gunluk ped kullanıyorum durmadwn gerı akıyor
Evet canım benim var dünden beri çoğaldı şeffafAkıntınız var mı bugün
Canım o fitil akıntısından biraz daha farklı şeffaf oluyor, benim geçen seferde öyle akıntım olmuştuProgestron fıtıl kullqnıyormusunuz? Ben onu kullanıyorum dıye mevbur gunluk ped kullanıyorum durmadwn gerı akıyor
Doktorunuzada sora bılırsınız ben bakdım hormonlar yapıyormuş google öğle dedıYok sadece göbekten progestronum var evet ilaçlardan da olabilir belkide ama fitilim yok
Evet canım benim var dünden beri çoğaldı şeffaf
Bende yok ama goooglde yazanı screen etdımCanım o fitil akıntısından biraz daha farklı şeffaf oluyor, benim geçen seferde öyle akıntım olmuştu
Öyle bir bel ağrısı başladı ki hayır olur inşallahBende yok ama goooglde yazanı screen etdım
Bende 3 cı gunu baya kotu ıdı bel ağrısı , şimdi sağ kadığımda hafif batma var ama hafif,Öyle bir bel ağrısı başladı ki hayır olur inşallah![]()
Merhaba geçmiş olsun ben de 8 nisanda transfer oldum 18 inde test inşallah nasılsınız bir belirtiniz var miMerhabalar Ben de 6 Nisan'da transferimi oldum çok heyecanlıyım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah testimi 17 Nisan'da yapacağım benimle Aynı süreçte olan var mı? merak ediyorum...ne yaptınız ?nasıl geçti? süreciniz ...Hiç ağrı sızınız var mı benim sadece belim ağrıyor bir de adet sancısı gibi kasık Ağrılarım var hafif derecede çok değil inşallah.
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu![]()
Progestan kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuzEvet 2 doz dex yapanlar varmış, ben bir doz karın, bir doz kalça, sabah akşam fitil kullanıyorum
Transfer günü 9.89 çıkmıştı canım, bu gün dr tekrar kan vermemi istedi bu günde 76.9 çıktı, doktor iyi yükselmiş kalçadan 3 günde bir,göbekten her gün iğne, sabah akşam fitile devam dediProgestan kaç çıkmıştı hatırlıyor musunuz
Anladim canım benim de transferin bi önceki gününde 8.20 çıktı doktor o gün ve transfer günü kalcadan igne yaptırdı simdi de 3 günde bir yaptırıyorum ayrıca sabah öğle akşam 2 ser adet kullanıyorumTransfer günü 9.89 çıkmıştı canım, bu gün dr tekrar kan vermemi istedi bu günde 76.9 çıktı, doktor iyi yükselmiş kalçadan 3 günde bir,göbekten her gün iğne, sabah akşam fitile devam dedi![]()
Evet bendede ikişer adet canım sabah akşam, ama ben extra göbekten progestan dex vuruyorumAnladim canım benim de transferin bi önceki gününde 8.20 çıktı doktor o gün ve transfer günü kalcadan igne yaptırdı simdi de 3 günde bir yaptırıyorum ayrıca sabah öğle akşam 2 ser adet kullanıyorum
O biraz zormuş herhalde öyle duydum gerçi kalcada çok ağrı yapıyor sanırım hepsi zorEvet bendede ikişer adet canım sabah akşam, ama ben extra göbekten progestan dex vuruyorum
Bendr 7 nisan oldum test gunum 18 ))Merhaba geçmiş olsun ben de 8 nisanda transfer oldum 18 inde test inşallah nasılsınız bir belirtiniz var mi