Bugun 7 nisan transfer olan varmı birliktde beklıyelım

Embriyo transferi sonrasında gerçekleşen kokusuz, renksiz ve şeffaf akıntı tehlikeli bir durum değildir. Tüp bebek tedavisinde anne adayları genelde oral ya da vajinal olarak bazı ilaçlar alabilir. Bu ilaçlar hormon takviyesi barındırır. İlaçların etkisiyle akıntıda artış görülmesi normaldir.

Merhabalar Ben de 6 Nisan'da transferimi oldum çok heyecanlıyım Allah isteyen herkese nasip eder inşallah testimi 17 Nisan'da yapacağım benimle Aynı süreçte olan var mı? merak ediyorum...ne yaptınız ?nasıl geçti? süreciniz ...Hiç ağrı sızınız var mı benim sadece belim ağrıyor bir de adet sancısı gibi kasık Ağrılarım var hafif derecede çok değil inşallah.
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu 🥰🍂🌸
Merhaba geçmiş olsun ben de 8 nisanda transfer oldum 18 inde test inşallah nasılsınız bir belirtiniz var mi

Transfer günü 9.89 çıkmıştı canım, bu gün dr tekrar kan vermemi istedi bu günde 76.9 çıktı, doktor iyi yükselmiş kalçadan 3 günde bir,göbekten her gün iğne, sabah akşam fitile devam dedi 🥹
Anladim canım benim de transferin bi önceki gününde 8.20 çıktı doktor o gün ve transfer günü kalcadan igne yaptırdı simdi de 3 günde bir yaptırıyorum ayrıca sabah öğle akşam 2 ser adet kullanıyorum

Anladim canım benim de transferin bi önceki gününde 8.20 çıktı doktor o gün ve transfer günü kalcadan igne yaptırdı simdi de 3 günde bir yaptırıyorum ayrıca sabah öğle akşam 2 ser adet kullanıyorum
Evet bendede ikişer adet canım sabah akşam, ama ben extra göbekten progestan dex vuruyorum

Back
X