2 aylik bir iliskiymis.4 sefer birlikte olmuslar.kadin surekli tehdit ediyormus ailene soylerim diye. oda 2 ay devam ettirmis. sonra kafasi dank edince,aileme boyle bir sey yapamam karimi seviyorum demis.kadinda tehdit etmis seni calistigin yere rezil ederim(babamin yaninda calisiyor)karina soylerim felan filan.
kadinin 2 cocugu var, evli ve esimden 1 yas buyuk. bu kadar igrenc bir kadin.
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...i-bi-sans-verilmeli-midir-3.html#post19797946
Bu başlıkta şöyle bir yorumda bulunmuştum.
"Aldatmanın sevmekle aşkla alakası yok.
Evdeki zaten benim diğerlerinide değrlendireyim mantığı var.
Aldatmak bana göre 5 dakikalık bir şey.
Ben pekçok erkeğin karımı ladatayım deyipde aldattığını düşünmüyorum.
Örneklerle sıralayacak olursak. Eşi evde yoktur, buda bir bara falan öylesine takılmaya gitmiştir orda bulduğu kadınla yatmıştır.
Sabahki ruh haki pişmanlık ve Allahım eşimin haberi olmasın bir daha yapmıyacağımdır, ondan sonra en az 10 sene aldatmaz.
Diğer örnek, karısını seviyordur ama eşi ilgisizdir, iş yerine başlayan yeni hatun ise işveli ve güzeldir, aklında bir şekilde ona sahip olmak vardır ama, aldatma ve yakalanma korkusu vardır uzak duruyordur, karşı taraftaki hatunun ilgisi bu ilişkinin, başlamsına neden olur ve aldatma gerçekleşir.
Sonuç: yine pişmanlık fakat kadın aynı iş yerinden olduğu için ve karısına anlatmakla tehdit ettiği için ilişki devam eder ve eş sonunda yakalar, genelde eş affeder ve diğer ilişki biter erkek bir daha aldatmaz.
3. örnek. Adamın karısı sekse soğuk adam ise tam kazonova, her çiçekden bir bal alma olayı. gittiği iş toplantılarında, fırsat bulduğu her kadınla aldatma, derken karşısına çıkan yatakda çok becerikli bir kadını bir şekilde tavlama. kadın yatakda iyi ama ondan başkasıyla yatmıyor bir sadakat söz konusu, adam eşini kadınla aldatıyor.
Sonuç: Adam pişman değil, bu kadınla olabildiği kadar olacak çünkü kadın ona istediğklerini veriyor artık arayış bitti, şimdi sadece kadının kendisini terketmesinden ve eve yakalanmaktan korkuyor, kadına bağlandı ama her ikisinide idare etme olayı, işte bana göre en ağır aldatma şekli bu.
4 örnek, erkek evlenemden öncede, evliykende aldatıyordu, ona göre aldatmak bir spor...
Asla uslanmaz, aldattığınıda kabul etmez. Hep aldatacak... "
Şimdi acın çok taze olduğu için biz ne dersek diyelim yüreğin köz gibi yanacak. Bende biliyorum o acıyı, benimki eşimde beni söz aşamasında aldatmıştı, ben aptallık edip o adamla evlendim yinede sonuçta başka sebeblerden boşandık.
Sen ilişkine devam etme konusunda karar vermişsin, zaman her şeyin ilacıdır illa bir köşede hep tekrar yapacakmı diye düşüneceksin ama ben eşin bir daha yapmayacak.
Senin eşin benim gösterdiğim 2. örneğe uyuyor, (sakın burda sana ilgisiz eş dediğimi düşünme, orda genel bir örnek verdim) kadının tehditleri yüzünden devam etmiş, ve çok pişman.
Eğer devam kararı verdiysen konuyu daha fazla irdeleme detayları sorma üzülen sen olursun.
fakat sana bu yapılanıda sakın unutma...