Bugun aldatildigimi ogrendim..

Canım çok zor bir durum allah yardımcın olsun!
Başıma gelse böyle bir durum hemen terkederim diyemem.
Ben sorumluğunu bilen biriyim,bir gecelik adiler için yuvamı dağıtmazdım,ama bi süre zindan ederdim hayatı ona...
Eşim bana ve ailesine çok bağlı ve düşkündür allah bozmasın :nazar:
ama ben yine de erkek milleti değil misiniz diye çok konuşurum,bazen şehirdışı seyahatlere çıkar otellerde kalırlar 2-3 erkek giderler
çünkü ya yanındakilerinin gazına gelirse,ya bir kadın ayartırda şeytana uyarsa diye çok korkarım.
eşime güvenim sonsuz ama yine de bir yanım hep tedirgin..o da bu ayartıcı kadınlar yüzünden...
Sen de başını dik tut canım,
hiç üzüldüğünü belli etme eşine karşı,çevre bilsin korkma rezil rüsva olsun ki gül gibi yuvasını bırakıp saçma sapan yollara başvurmasın...
Allah tekrar yardımcın olsun!!!

Butun yorumlariniz icin tsk ederim. gece hicc uyumadim.cok dusundum. evladim icin bir sans vermeliyim.ama hemen affetmem onu. biraz aci ceksin isterim. bana dokunmasini istemiyorum. dun cok konustum kendisiyle. guvenimi sarstin dedim nefret ediyorum senden dedim.oda haklisin dedi. sana bir omur borcluyum. soz veriyorum birdaha yapmiyacagim.
inanin hakkini yiyemem cok iyi bir insan. herkeze dua ederdim Rabbim sizede boyle bir es nasip etsin diye. kiymet cok iyi bilir saygi sevgi cok iyi bilir. aileme duskundur. nasil boyle bir esseklik yapti halen aklim almiyor. dun kayinvaldem cok agladi.benden icin yavrumun kaderide benim gibi dedi. oglunu dovmekten beter etti.benim hazalima nasil kiyarsin dedi. onun yuzune nasil bakacagim dedi.ayni sekilde gorumcemde. ne karar verirsen arkandayiz dedi.ama biz babasiz buyuduk oglun icin bir sans vermeni isteriz dediler.
benim ailem bilmiyor. kayinvaldem gorumcem ve esim ... aileme soylesem kiyameti koparirlar..
evliligi surdurmek cok zor ama yikmak bir anlik birsey. o yuzden zamana birakiyorum.sans verdim ama zaaman ister dedim.
korktugum basima geldi. evlendigimizden beri dedim, erkek nefsi farklidir. babanin yaptigi hatayi yapma.ben affedemem.o yuku kaldiramam.supheyle yasiyamam. guvenim sarsildimi zor yerine gelir. cok dedim ...
2 aylik bir iliskiymis.4 sefer birlikte olmuslar.kadin surekli tehdit ediyormus ailene soylerim diye. oda 2 ay devam ettirmis. sonra kafasi dank edince,aileme boyle bir sey yapamam karimi seviyorum demis.kadinda tehdit etmis seni calistigin yere rezil ederim(babamin yaninda calisiyor)karina soylerim felan filan.
kadinin 2 cocugu var, evli ve esimden 1 yas buyuk. bu kadar igrenc bir kadin.
offffffffffffffffffffffffffffffffffffffff icim yaniyor. konudan konuya gecmis olabilirim. aklima geleni yaziyorum..

Bu kadın bu cesareti nerden buluyor?Kendi de evliymiş,siz de onun eşine söyleyin madem.Neden onun yaptığı yanına kar kalsın ki?Neden siz yuvanızda huzursuzken o kıs kıs gülsün ki?Ben olsam onun eşine söylerdim bir şekilde.O da günahının bedelini ödesin madem eşinizle aynı durumda o da anlasın bakalım nasılmış bu işlerin sonu!!!!:47:

çok zordur eminim sevdigin insan tarafından aldatılmak affetmişsin hele o dahada zor bişey cocugun icin unutmaya calış umarım gercekten pişman olmuştur eşin tekrarlamaz ne yaparsın hayat böyle işte kendini ve cocugunu düşün unut:59:

ip kopar yaa... sende o kopan ipe dügüm atarsin, eskisin`den de saglam oldu sanirsin... Nezaman parmagini o dügümün üstünde dolastirsan hala canini yaktigini hissedersin...

Son düzenleme:
Bu kadın bu cesareti nerden buluyor?Kendi de evliymiş,siz de onun eşine söyleyin madem.Neden onun yaptığı yanına kar kalsın ki?Neden siz yuvanızda huzursuzken o kıs kıs gülsün ki?Ben olsam onun eşine söylerdim bir şekilde.O da günahının bedelini ödesin madem eşinizle aynı durumda o da anlasın bakalım nasılmış bu işlerin sonu!!!!:47:

Sende atleti ve notu kadinin kocasina kargola ve de ki " karin esimin atletini yollamis bana ama zahmet etmeseydi ben yenisini aldim" gibi:47::47::47:

cok iyi anlayamam sizi yaşayan sizsiniz ama inanım çok üzüldüm..Lakin 4 kere yapılan hatanın ki 2. den sonrasına ben artık hata dıyemem...ıstemeden yapılmıs bır sey olsa 4 kere tekrarlancagını almıyor mantıgım..birde üstüne pişkin pişkin cok pişmanım yalvarmaları..bir arkadas cok güzel yazmıs bir kadın yapsaydı aynısını hayatta hazmedemezdı bır erkek ama biz her şeyı sıneye çekebiliyoruz..
Allah sabrınızı ve sabrımızı arttırsın...

zor bi durum allah sabır versin affetmem boşarım diyenlere bakma kimse başına gelmeden ne yapacağını bilemez
zordur bianda bi düzeni alışkanlıkları yaşantını değiştirmek sil baştan yapmak
bence kadının amacı sizi ayırmakmış intikam almaya çalışmış ayrılmaayarak bi anlamda kadının oyununuda bozdun ama şimdi eşini affettinya yada 2i bi şans verdin bu yaptığını devamlı önüne sürersen devamlı konuşursan ayrılmaktan daha kötü olur saygı falan kalmaz aranızda hiç konuşma bu konuda ama uyanık olll ay yılda söyleyeceğin bi laf onu kendine getirsinnnn

Affettim dediyseniz artık deşelemeyin derim.

Mutlaka içinizde fırtınalar kopacak; zaman zaman durulup, zaman zaman notu ilk aldığınız andaki gibi yanacak canınız.

Ama bunları ona belli etmeyin bu saatten sonra; çünkü başa kakmalar en fazla bir- iki sefer işe yarar sonra "eeeeee yeter" demeye başlar.

Bir de "kocamın koynuna kız giren kız çıkar" mantığını anlayabilmek imkansız.

Bu kadar güvenmek haliyle yıkım etkisi yaratıyor sonunda.

Allah yardımcınız olsun.

üzüldüm,eşin sana verdiği sözü tutamamış.
bir laf vardır ve bu söze inanırım.
(insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş !)

kendini hiç unutturmayan bir acı çöreklenecek içine
ve sen affettiğin için hiçbir zaman o acıdan daha becerikli olamayacaksın
o kadar ince ince yakıyor ki canı
bu yüzden sana sürekli "ben güçlüyüm " dedirtecek
umarım sen güçlü olanlardan olursun

kusura bakma arkadaşım arkana bakmadan kaç derim terket neden biz kadınlar herşeyi biz afferderiz.düşün eğer sen yapmış olsaydın bunu eşin seni affedecekmiydi ..hayır tabiki de anında kapının önündeydin ne o ne ailesi seni düşünmeyecek ti ne de çocuğunu annesiz kalır demiyeceklerdi.ben derimki bi an önce boşan senden başkasıyla sevişmiş bir adamla aynı yastığa nasıl baş koyabileceksin şaşırırım valla.hemende affetmişsin tuhaf yani.

Aldatılmayı yaşayan kadının diğer kadınlardan farkı...aldatıldığını bir şekilde öğrenme şanssızlığıdır!
.

Umarım eşin senin yaptığın fedakarlığın farkındadır ve seni bundan sonra haketmeye çalışır
Herşey gönlünce olsun

gercekten cok zor bir durum..bu tarz seyler kadinlarda ileriki donemlerde buyuk depresyonlara yol aciyor.bir yardim almanizi tavsiye ederim..iyi yada kotu bir karar almissiniz umarim bundan sonrasi iyi gider..
yanlis anlamayin fakat kadinin yazdigi nittan nedense yabanci biri olmadigini dusundum..

Umarım verdiğiniz karar sizin ve evladınız için en doğrusu olsun. Ama eşinizin bu işi 4 kere yapmış olması ve aramızda halledelim demesi bana mide bulandırıcı geldi. Nefsine yenilen adam böyle defalarca mı yenilir? Aramızda halledelim ne demek? Boşanmayacağınızı varsayıyor ki, bu işi kimseye duyurmadan kendini size affettirebileceğini düşündü. Boşanabileceğinizi düşünse aranızda halletme ihtimali olabilir miydi?

Tamam çocuğunuzun babasız büyümesini istememeniz çok normal ama siz de bu evliliği yürüteyim derken mutsuz olacaksanız, mutsuz bir anne de çocuk için aynı şekilde zararlı olmayacak mı?

Ayrıca kadının babanızla aynı işyerine olduğunu yazmışsınız. Bu konuyu belki babanız da duyacak. Bu konuda ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Boşan demek çok kolay olaya dışardan bakanlar için,çocuğun için bir şans daha vermişsin ammmaa nasıl o adamın yüzüne bakacaksın,aynı yatağa girip aynı masada yemek yiyip aynı evde yaşayacaksın be kardeşim? Eşimin tanıdıklarından biliyorum adamlar hamile karılarını analarına yollayıp Marmarislerde tatiller yapıyorlar,kadının ruhu da duymuyor.Bu erkekler çok adi,8 yıl aşık olup evlendiğim,kendimden daha çok güvendiğim eşimin bile bir gün şeytana uymayacağından emin olamayıp,telefonunu kontrol ediyorum.Bir de aldatsa ve bunu senin öğrendiğin gibi öğrensem,o adamın yüzüne bakmam,affetmem çocuk için bile olsa mümkün değil. Allah kimseye yaşatmasın. O evlilikten ne sana ne çocuğuna hayır gelir.Bazı arkadaşlar demiş sosyal güvenceni sağla diye,4 kez yapan 400 kez de yapar.

neden yapmiş ....bu kadar kolaymıymış nefsine uymak...
köpek gibi pişmanmış... okadınan tekme yediği için pişman olmasın sakın...
rabbim yardımcın olsun canımmm
gerçekten çok üzüldüm
şuan ne durumdasınız
bi araya geldinizmi

Son düzenleme:
aldattığı kadın evlimiymiş bide
offf rabbim dünya ne hale geldi böyle...
şimdi onun kocasına da çok üzüldüm...
ayrıca böyle kişinin iyiliği batsın gerçekten,,,hani yaptığı iyilikler acınızı dindirdimi
rabbim size sabır versin

amacım evliliği yıkmak değil gerçekren fadakarlıkla bir şeyler yapmasını sağlamak.
o 4 kez o bedenle sevişirken ben kocama yemekler yapayım. belki onun teninden sonra benimle de sevişti defalarca bunları hazmedeyim aile içinde unutulsun gitsin. yuvamı hiçe sayan kocaya yuva kurtarayım.
o küçük çocuk ikimizde umudu bir parçası ise o da zorlu yollardan geçerek hak edecek o yuvayı.
asıl dediklerimi uygularsa ne denli kurtarmak istiyor yuvasını belli olacak.
herşeye rağmen uğraşma gücü olacak mı bakalım.

ilk yorumunuzu çok ütopya bulmuştum çünkü bunlar o dediğiniz fedakarlıkları asla yapmazlar tam tersi kadını suçlayarakta çok güzel üste çıkarlar kadın zaten yuvayı kurtarmaya istekli olduğu içinde hepsi benim suçum der kabullenir ..

ama bu yorum çok doğru eğer kadın ihaneti kabul edip barışmaya niyetliyse bile ancak bu yorum gibi bir kurtarma çabasından sonra dönebilir diye düşünüuoyorum bende asıl yuvayı kurtarmak isteyen o adam olmalı ve mücadele vermeli ..

Back
X