• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Annesi Annemi Arayacak... korkuyorum

Ablacim çok teşekkür ederim.inşallah inşallah.
Çok içten diyorum inan. Beni bir gün yalniz koymadi ne sikintim varsa dinledi. Evlenince üni okuyacagim abla. Ayri evim olunca daha rahat olurum inşallah. Yan yana hic sikintim olmadi maşallah
diyelim ki evlendin öyle yada böyle ayrı evin olacak değil mi annem ile otur demez değil mi.

Bende öyle diyorum aramazsa deki bu benim kizimla mi oynuyor der. Bunlar da aksine ararlarsa diyorlar susuyorlar. Basima ne geleceğini bile bilmiyorum.
Allah yardımcınız olsun. Bazı anne babalar çocuğu yapıp dünyaya getirince ömür boyu çocuğu değilde tapulu malı sanıyorlar. Ya da bir çeşit oyuncak... Yetiştirmeyi bilmeyen, dayakla bazı şeyleri öğreten aileler... Allah'ın emanetine hıyanet eden anne babalar... Dik durun ve eğer dayak atmaya kalkarsa polisi arayın çığlık atıp yardım isteyin size kimse şiddet uygulayamaz.

Konu sahibinin eski konularına bak gülendam ailesinin onay vereceğini yine düşünmüyorum nedense eski konularından ötürü.
az önce bakmaya çalıştım da çok fazla var bulca
sorunlu aile Allah yardım etsin
keşke çalışsa hemen evlenmese

Hayirlisi olsun. Yağmurdan kaçıp doluya tutulmazsiniz inşallah.

valla canım bilemedim inan hangisi daha doğru olur.
bu evde kalsa da sevmediği bir adama verecekler muhtemelen kendi yaşayışlarında olan bir adama..kızcağız 20 yaşına kadar esir gibi yaşamış bundan sonra iyi olsun isterim..bence seviyorsa denemeye değer..yoksa evlendirecekleri adamla olan hayatı şimdikinden farklı olmayacak..
Abla ben babama da acik acik dedim. Telefonda goruculer hala ariyorken . sevmediğim bi adamin koynunda giremem dedim gerçi ne cesaret se . onların istedikleri evet ayni bizim gibi bi aile. Onlara kötü demiyorum. Ama benimde burada kalbimin attigi var . bende dayanamiyorum

diyelim ki evlendin öyle yada böyle ayrı evin olacak değil mi annem ile otur demez değil mi.
Hayir büyük konusmayim ama oda ayri olmak istiyor. Bende ne senin ailenin olsun ne de benim ailem olsun yasadigimiz şehirde diyorum. Çok ozlersek gider görürüz diyorum

Allah yardımcınız olsun. Bazı anne babalar çocuğu yapıp dünyaya getirince ömür boyu çocuğu değilde tapulu malı sanıyorlar. Ya da bir çeşit oyuncak... Yetiştirmeyi bilmeyen, dayakla bazı şeyleri öğreten aileler... Allah'ın emanetine hıyanet eden anne babalar... Dik durun ve eğer dayak atmaya kalkarsa polisi arayın çığlık atıp yardım isteyin size kimse şiddet uygulayamaz.
Ama bu seferde olaylar çok büyür. Babama karsi gelemem ki. Ergenlik de karsi ciktim biseye diye ben uyuşana kadar dovmustu. Eli acir da eline terlik alip devam eder döverken.
İSTE BEN O YUZDEN BU KADAR KORKUYORUM.

Baban o çocukla görüştüğünü biliyor telefonu elinden almıyor, ama seni kandırmadı, evlenmek istiyor diye dövecek yani öyle mi ?

az önce bakmaya çalıştım da çok fazla var bulca
sorunlu aile Allah yardım etsin
keşke çalışsa hemen evlenmese
Abla evlenmeden bisey yapamam. Dogru düzgün okuyamam. Çünkü ders calisamiyorum. Az çok evlenince maddiyat acisindan da bi şeyler yapmayi düşünüyorum

Baban o çocukla görüştüğünü biliyor telefonu elinden almıyor, ama seni kandırmadı, evlenmek istiyor diye dövecek yani öyle mi ?
Evet çünkü ayrilmama ihtimal verdi. Beni seçer dedi. Simdi hâlâ devam ediyorum diye saçma sapan bi konuda bile hakaretler yagdiriyor, beni köteliyor.

Evet çünkü ayrilmama ihtimal verdi. Beni seçer dedi. Simdi hâlâ devam ediyorum diye saçma sapan bi konuda bile hakaretler yagdiriyor, beni köteliyor.
İstese herşeyi elinden alır, her şekilde seni alıkoyar ama neden hem serbest bırakıp hem bu kadar zorluyor anlamadım gerçekten. İşin zor gibi kardeşim bu konuda değil ama bu babayla.

Elmas bak canım sırf o evden kurtulmak için bu kadar gözü kara olma derim.
Eger sevgilin gerçek anlamda sana güven veriyorsa evlenmeyi göze al, gözüne batan,içine sinmeyen ve acaba mı dedigin her nokta senin çok önemli olmalı..
Ablacim beni dusunmen çok güzel inan ki.
Ama Allah var efendi iyi çocuktur. Arkadaş ortamından etkilenmişti o hatayi yaparken. Ha o da beni uzerse giderim abla . gider siginma evine yerleşir para kazanirim. Basil olsa ailem her gün af edersin agzima edecek.

İstese herşeyi elinden alır, her şekilde seni alıkoyar ama neden hem serbest bırakıp hem bu kadar zorluyor anlamadım gerçekten. İşin zor gibi kardeşim bu konuda değil ama bu babayla.
Abla sadece babam değil ki. Annem babam i dolduruyor bile. Ben babama bu konuyu anlattim baba böyle böyle diye. O zaman sakince konusmustuk . bir Allahin günü annem beni karsisina alipda sakin konuşmuş insan değil. Bagirip cagirip hakaretler. Daha ne işi var onu bile bilmiyor annem . daha yüzünü görmediler.
Ne zaman babam anneme anlattı o günden bu yana babam yüzüme bakmadi. Benden küçük kuzenim var bisey oldu mu teyzemi doldurur annem babana söylerim diye tehdit et, babasına söyle der. Babami da o dolduruyor. 3 ay yüzüme bakmadi babam. Sonra üzüntüden bir hafta acile götürdüler. Gastrit cikti babam dedi stresden mis diye. Ne felaket günlerdi. O gün konuştu babam benimle düşün. Sonra da annem dedi ki ben söyledim de ondan konuştu dedi. Yani annem razi olsa babam nereye kadar yok diyecek. Ama herşey annem de.

Canim önceki konularimi bilmiyorsun galiba. 4 yildir sevgilim var. Aile kürt dür onlar diye istemiyor. Halbuki değiller ( olsa benim için farketmez tabi ) ailem kacacaksin başka çare yok bizi sileceksin diyor. Onlar da artik istemek istiyor.
Bugün annesi annemle tanismak için arayacak. Ama bundan sonra ne olur bilmiyorum. Eğer kk ya giremezsem kesin TL elimden alinmistir. Babam beni çok kötü dovecek başka ne yapar bilmiyorum.
Hic bir aile kac demez, en kotu aile dahi olsa kac demez bence
Cunku onlarin boynunu yere egmis olacaksin onlarda bunu gururuna yediremez
Yasin kac senin?

Ben de bu kadar niye acele ediyosun inat ediyosun onu anlamiyorum.
Ailen karsi cikiyor olmaz bu is diyor .
Oyle boyle ailene karsi cikip illa da evlencem diyosan bu evlilik pek hayirli olmaz.
Aileni dinle .ailen karsi cikiyosa bisey var belliki ya az bekleyin.acele etmeyin once ailenin sakinlesmesini bekleseydin.
Simdi annesi arayinca annen muhtemelen ters ters konuscak .
Senin yazdigin mevzulara gircek olmaz bu is.
İyi de nereye kadar bekleyeceğiz ? Ailem sakinlesmez. Başka isteyenim cikip da ailem onu da begenirse ben ne yapacağım. :(
Zaten o isteme mevzusunda psikolojik sikintilarim oldu artik geceleri birşeyler görür olmuştum. Tekrar mi yasayim. Millet de niye gelen goruculeri görmeden yok deyip duruyor demeye başladı.

Abla sadece babam değil ki. Annem babam i dolduruyor bile. Ben babama bu konuyu anlattim baba böyle böyle diye. O zaman sakince konusmustuk . bir Allahin günü annem beni karsisina alipda sakin konuşmuş insan değil. Bagirip cagirip hakaretler. Daha ne işi var onu bile bilmiyor annem . daha yüzünü görmediler.
Ne zaman babam anneme anlattı o günden bu yana babam yüzüme bakmadi. Benden küçük kuzenim var bisey oldu mu teyzemi doldurur annem babana söylerim diye tehdit et, babasına söyle der. Babami da o dolduruyor. 3 ay yüzüme bakmadi babam. Sonra üzüntüden bir hafta acile götürdüler. Gastrit cikti babam dedi stresden mis diye. Ne felaket günlerdi. O gün konuştu babam benimle düşün. Sonra da annem dedi ki ben söyledim de ondan konuştu dedi. Yani annem razi olsa babam nereye kadar yok diyecek. Ama herşey annem de.
Allah'ımmm anneme binlerce şükrettim yine. Rabbim yardımcın olsun canım inşallah bugün mucize olur, yüzün güler ömür boyu mutlu huzurlu olursun.

Hic bir aile kac demez, en kotu aile dahi olsa kac demez bence
Cunku onlarin boynunu yere egmis olacaksin onlarda bunu gururuna yediremez
Yasin kac senin?
Yasim 20 ama inan yaş değil mevzu. Tekrar tekrar deyim. Ailemin istediği olsaydi 6 aylik evliydim. Kesinlikle yas değil. Sevmek mesele. Severek evlenen ertesi gün anlar ne olduğunu diyor. Onların istediği olmadi benim istediğimi de istemiyorlar

Back
X