Bugun banyomda ki tuhaflık.. Acil cvp kızlar

Bi de benim banyoda hatta evin icinde sigara kokusu oluyor bazen icmemis oldugum zaman dahi benim cinler de kes cikti baya tutturup duruyolar herhalde

hee tamam cnm ben de sen geldın sanıyordum saol soyledıgın ıcın içim rahatladı sımdı

Yahu ne bu böyle espri yapan herkesi tersliyorsunuz? Ben de sizi tersleyenlere kızmıştım "Kadıncağız bi soru sormuş ne var terslenecek" diye. Ama sizin de eleştirdiğiniz insanlardan farkınız yok, arkadaş espri yapmış ne yani bu sinir anlamadım ki ben

Banyo besmelesız sakın gırmeyın..uç harflıler falan da musallat olmuş olabılır.neler duyuyoruz.

cok saol cnm ... kapıda sureklı dursunmu o dua? ınsallah cnm cok saol yanıtın ıcın arastırcam cnm

boyle bır konuya espiriile yaklaşan tek ınsan olmuş, neresı komık dıye dusundum bız burda korkarken bıseymı var acaba dıye dalga gecmelerı hoş degıl...aynı durumda olsan ne yapardın merak edıyorum... kımseyı durup dururken eleştırmedım dalga gectıler alay ettıler ..

Bi de benim banyoda hatta evin icinde sigara kokusu oluyor bazen icmemis oldugum zaman dahi benim cinler de kes cikti baya tutturup duruyolar herhalde

dun yatak odasında sıgara kokuyomuş.. eşim soyledıı.. bızdede oluyo arada anlamadım gıttı. dedı sıgaramı ıctın dedım nasıl ıcıyım hamıleyım ben asla ıcmedım ... komşulardanmı gelıyo anlaayamıyorum artık evdekı durumları kokuları

cok saol cnm ... kapıda sureklı dursunmu o dua? ınsallah cnm cok saol yanıtın ıcın arastırcam cnm

Cnm ben çok çektim araştırdım dış kapısnın üzerine yapıştır dursn sürekli evin giriş kapısına ve yastığının altına internetten çıkar ben nasıl rahatladım vede evde asla fal baktrma şakacıktan bile

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence nolur nolmaz banyoya tek girme.

eşimide her zaman bulamam ama dogru soyluyosun bıde hamıletyımde boyle zamanda ınsan daha bı tuhaf hassas oluyo korkuyo herseyden. banyoya esımle gırerım artık yada kapıda beklemesını soylerım ... zor yaa yanıtın ıcın cok tesekkur ederım

Ama yanlış kişiye patlamışsın gibi geldi bana, o arkadaşın kötü niyetle yazdığını sanmıyorum çünkü, alay etmek değil de sizi güldürmek istemiştir muhtemelen. Diğer yorumlar bence de iticiydi başta da belirttim zaten neden terslediler diye şaşırdım zaten, sadece bi soru insanlar niye bu kadar gerilmiş anlamadım... Ama bence siz de gerilip başkalarını terslemeyin. Rahatsız olduğunuz yorumlara cevap vermeyip geçin, yardımcı olmaya çalışanlarla konuşun sadece Bu arada anneannemler de banyo olmak derler hep, köyde de yaşamıyoruz ama neyse Ha köyde yaşasaydım da gocunmazdım bundan, o köy yorumu falan feci irite edici olmuş. Takmayın derim.

kıyamam ya Allah korusun neler oluyo. ben bı netten arasıtrayım o duayı yazıcıdan cıkarttırayım.. cnm baktırmıyorum fal ama daha dıkkat ederım bız hıc fal kapamayız gunah oldugundan. ama şakacıktanda olsa dıkkat etmek lazım çok saol cnm Allah razı olsun

Aklima soyle bisey geldi benim evde ikinci bi tuvalet var ama tikadim kapattirdim onu kullanilmiyo acaba ordan mi siziyo diyorum ben alt kattaki iciyo ama sanki evde icilmis gibi geliyo koku ev duzeninde bi problem var ama sen o banyoya bi tesisatci ile baktir bela olmasin

Ben faldan kafamı kaldırmıodum baktırma zaten evin beti bereketi kalmıo duayı koy yaz bana sonra hiçbişey olmaz korkma Allah a tevekkül et sen herşeyden üstünsün

güzel yorumların ıcın tesekkur ederım ,ınsan bırını kızdıgı zaman dıger ınsanlarında sankı o kısı gıbı davrandıgını hıssedıyor sanırım... bı arkadaş daha yazdı onunla yumuşadı aramız ... şükürr.. cunku gercekten kavga edıcek bı konu degıl bır ev olayı bır banyo olayı herksın basına gelır.. ama benım burda ne köylülüğüm kaldı ne de baska bırsey.. ben buraya yıllardırn uyeyım ve ılk defa boyle bır durumla karsılaştım... banyo oldum,banyoya gırecegım,yıkandım,duş aldım bı banyo olayım bu cumlelerın hepsını kullanuyoruzdur muhtemelen. bende konuyu acarken banyo olmak demışım ... nerdne bılırdım kı bı bu szöle köylu olunacagını.... bende gocunmam dogru dıyosunuz... yardımcı olamya calışan arkadaşlarıma ve ayrıca hellokityyy ye cok tesekkur ederım...

Canım banyo kunusunda birşey diyemeyecegim ama bizim komşu ne zaman sigara içse, benim odam sigara kokuyor. Camim kapalı olduğu halde. Galiba kalorifer borusundan geliyor diye tahmin ediyorum ben

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bak bişey daha geldi aklıma. Ben de korkarım çünkü. Eve girerken mutlaka besmele çek. Banyo kapısını açarken, duşa girerken suyu açarken,lavaboya sıcak su dökerken, akşam sokakta pis su çöp yanından geçerken destur bismillah de. Bi de ağzını alıştır sabah kalkınca, sokağa çıkarken, gece yatarken Ya Hafız Ya Hafız Ya Hafız çek. ( Hafız: Allah'ın isimlerindendir. Koruyan demektir. )

merhaba canım o bende de oluyor denedim mutfak camım açıkken 1. kattaki komşumun balkonda tüttürdüğü sigaranın dumanı oturma odasına kadar geliyor cin değildir insandır o panik yok

Banyoya girerken destur çıkarken bismillah ve gece banuo yapma camdan sıcak soğuk farketmez dışarı su dökme

Canım bu arada kombinin fişini çekili tut, soğuk suda yıkanmayı sevmezler der hep babannem.

Koku, buhar evden eve dolaşır. Bazen bizim evde de bir soğan kokar sorma gitsin. Kimse bi de kavururken yakıyo soğanı püfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…