Bence de zaten öyle olsa saçını da yıkardı,ikincisi de niye banyo yaptığını inkar etsin ki,banyo yaptım derdi,eşinin de şüphelenmek aklına bile gelmezdi,yani adam normalde de duş alıyor sonuçta.bazı yorumları okurken nutkum tutuldu resmen. insan sadece o işi yaparken ya da yaptıktan sonra mı duş alır? altına bir şey mi aramak lazım illa ki??
konu nerelere gelmiş
Bence de zaten öyle olsa saçını da yıkardı,ikincisi de niye banyo yaptığını inkar etsin ki,banyo yaptım derdi,eşinin de şüphelenmek aklına bile gelmezdi,yani adam normalde de duş alıyor sonuçta.
Aklima soyle bisey geldi benim evde ikinci bi tuvalet var ama tikadim kapattirdim onu kullanilmiyo acaba ordan mi siziyo diyorum ben alt kattaki iciyo ama sanki evde icilmis gibi geliyo koku ev duzeninde bi problem var ama sen o banyoya bi tesisatci ile baktir bela olmasin
bazı yorumları okurken nutkum tutuldu resmen. insan sadece o işi yaparken ya da yaptıktan sonra mı duş alır? altına bir şey mi aramak lazım illa ki??
konu nerelere gelmiş
geçen birisi konu açmıştı. evde yokken yatak odama girilmiş diye. meğerse anahtarı kvde varmış. eşinin eski sevgilisi eve girip yatak odasını dağıtmış.
bazı yorumları okurken nutkum tutuldu resmen. insan sadece o işi yaparken ya da yaptıktan sonra mı duş alır? altına bir şey mi aramak lazım illa ki??
konu nerelere gelmiş
Tesisattan olabilir. Ya da komşudan havalandırmadan olabilir.
ayrıca bazı yorumlar cidden komik..yok rüyalanmış yok kendi kendine yapmış. yaparsa yapar ne var bunda..
adam kokuşunca mı yıkanacak sadece..terlemiş olamaz mı
bir de bazı apartmanlar da herşeyin kokusu ve sesi evlere gelir ya deli olmalık.bu sabah lavabodayım resmen alt katın şıırrrrrrr sesini duydum fena
kuzlar bugun uyandım banyodakı wc ye gırdm kapıyı bı actım her yer buhar duvar fayansları ıslak vs vs yanı sankı banyodan bırı cıkmış ve heryer nemli. neyse sınra esıme dedım banyomu oldun yok dedı zaten saçları yaglıydı bellıydı yıkanmadıgı. delırcem 3 yıldır boıle bıse olmadı .bu buhar nerden geldı anlamadım .. ardından buhardan saç kurutma makınası asılı oldugu yerden dustu buhardan askı dusmuş.3 yıldır dusmeyen şey duystu.. sızce bu buharın nedenı ne arkdaşlar basınıza bole bıse geldımı?
kendi kendine yapmis diyen benim sanki konu sahibi esim banyo yapmis acaba kendini tatminmi etti demiyor dikkatinizi cekerim.konuyu yanlis anlamissiniz kadin durduk yerde banyonun tipki birisi yikanmiscasina islanip buharlastigindan bahsediyor ustelik hamile ve esi cinsellige yanasmiyormus.neyapmissa yapmis kimse bunu sorgulamiyor zaten amac kadincagiz korkmus uc harflilerden bile supe eder olmus bizde burda fikrimizi soyluyoruz nevarbunda?
hayir ben sunu anlamiyorum su forumda kimse kimsenin nedemek istedigini niye anlamadan direk fikirlerimiz cok sacmaymis gibi bir tutumda bulunuyorlar ki?bitek size soylemiyorum bunu.zannediyolar ki bitek kendileri dogruyu bilir onlarin disindakilerin dusunceleri tukaka dalga gecmeler bilmem neler herkez kendi fikrini soylesin biz burda yardimci olmaya calisiyoruz konu sahibine.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
üst kattaki yada alt kattaki evin banyosunda yada tuvaletinde sigara içiyorsa oradan geliyordur bizim üst kattaki banyoda içiyor ev leş gibi kokuyor
yorumları okurken gerilmemek elde değil... o kadar sorunlu insan var ki burada stres atmaya çalışan.. arkadaş bayan bir şey sormuş bilgin veya önerin varsa söyle, yoksa da kapa çeneni dalga geçip sırf sataşmak için saçma sapan burayı meşgul etme.. hee illa kendini tutamayacaksan git bir Dr.a tedavi gör.. burada ki aklı selim insanları oyalama.. bu arada gerildim tüm cvp larıda okuyamadım sorun çözüldümü banyoda, anlaşıldımı kaynağı? merak ediyorum..
Türkiyede çoğu kişi mi? Sizin köyü tüm türkiyeden ibaret sandın heralde :) sana yağlı saçlı eşinle mutluluklar hakaretin için kibledim uğraşamıcam zira dünyaya aynı yerden bakmadığımız ortada hadi sen gidip banyo ol..bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?