Bugun banyomda ki tuhaflık.. Acil cvp kızlar

bazı yorumları okurken nutkum tutuldu resmen. insan sadece o işi yaparken ya da yaptıktan sonra mı duş alır? altına bir şey mi aramak lazım illa ki??
konu nerelere gelmiş

Tesisattan olabilir. Ya da komşudan havalandırmadan olabilir.

ayrıca bazı yorumlar cidden komik.. yok rüyalanmış yok kendi kendine yapmış. yaparsa yapar ne var bunda..

adam kokuşunca mı yıkanacak sadece..terlemiş olamaz mı

bir de bazı apartmanlar da herşeyin kokusu ve sesi evlere gelir ya deli olmalık. bu sabah lavabodayım resmen alt katın şıırrrrrrr sesini duydum fena

bazı yorumları okurken nutkum tutuldu resmen. insan sadece o işi yaparken ya da yaptıktan sonra mı duş alır? altına bir şey mi aramak lazım illa ki??
konu nerelere gelmiş
Bence de zaten öyle olsa saçını da yıkardı,ikincisi de niye banyo yaptığını inkar etsin ki,banyo yaptım derdi,eşinin de şüphelenmek aklına bile gelmezdi,yani adam normalde de duş alıyor sonuçta.

Bence de zaten öyle olsa saçını da yıkardı,ikincisi de niye banyo yaptığını inkar etsin ki,banyo yaptım derdi,eşinin de şüphelenmek aklına bile gelmezdi,yani adam normalde de duş alıyor sonuçta.

Zaten evlerde banyo temizlenmek için vardır. Tuhaf olan sabahın köründe kalkıp da eşinin rüyalarını sorgulayan kadındadır.

üst kattaki yada alt kattaki evin banyosunda yada tuvaletinde sigara içiyorsa oradan geliyordur bizim üst kattaki banyoda içiyor ev leş gibi kokuyor

konu nerelere gelmiş

iyi de bunu dusunmek cinlerin gelip banyo yaptigini dusunmekten ve hatta soguk suyu sevmezler diye termostati kapatmaktan daha az urkutucu ve mantikli.

Üst kat duş alıyor bizim banyo full buhar.. Demek ki pervazlarınız nem ve havayı iyi geçiriyor. Çok normal hamilesiniz telaş etmeyin sakın

geçen birisi konu açmıştı. evde yokken yatak odama girilmiş diye. meğerse anahtarı kvde varmış. eşinin eski sevgilisi eve girip yatak odasını dağıtmış.

geçen birisi konu açmıştı. evde yokken yatak odama girilmiş diye. meğerse anahtarı kvde varmış. eşinin eski sevgilisi eve girip yatak odasını dağıtmış.

ooo bu daha tuhaf bir sonuc olmuş ama allah bu insalara akıl fikir versin.. tatlım sende endişe etme benimki duvardaki askılar düşüo nem olunca yalıtımda sorun vardır yoksa 3harfli filan sanmam

konu nerelere gelmiş

tabikide insan sadece tatmin olduktan sonra banyoya girmez bunuda herkez bilir zaten.anliyamadiginiz nokta erkeklerin bir cogu esleri hamileyken beraber olmaktan kacar.kesinlikle o isi yapmistir demiyoruz sadece bi ihtimal.saklamasinin sebebini esiyle beraber olmak istemiyor cogu erkek belkide esi istedigi halde beraber olmadigi icin kendini suclu hissettigindendir...... izlerken.yakalanan erkekler nasil inkar ediyolarsa eside etmis olabilir.banyo buhar icinde kalmis cin vs ihtimalinden daha fazla olasiligi var bence esininin yikanmasinin.
zaten cok yakinda ortaya cikicaktir tesisatta bi sorun olsa tekrarlamasi lazimdi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kendi kendine yapmis diyen benim sanki konu sahibi esim banyo yapmis acaba kendini tatminmi etti demiyor dikkatinizi cekerim.konuyu yanlis anlamissiniz kadin durduk yerde banyonun tipki birisi yikanmiscasina islanip buharlastigindan bahsediyor ustelik hamile ve esi cinsellige yanasmiyormus.neyapmissa yapmis kimse bunu sorgulamiyor zaten amac kadincagiz korkmus uc harflilerden bile supe eder olmus bizde burda fikrimizi soyluyoruz nevarbunda?
hayir ben sunu anlamiyorum su forumda kimse kimsenin nedemek istedigini niye anlamadan direk fikirlerimiz cok sacmaymis gibi bir tutumda bulunuyorlar ki?bitek size soylemiyorum bunu.zannediyolar ki bitek kendileri dogruyu bilir onlarin disindakilerin dusunceleri tukaka dalga gecmeler bilmem neler herkez kendi fikrini soylesin biz burda yardimci olmaya calisiyoruz konu sahibine.

Merak ettim, konu sahibi sordu mu komşularına?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kız sakın cinler periler banyona iyi saatte olsun ziyareti yapmasın..yapar mı yaparlar..üç harflilerden kdrkulur

Arkadaşım ben de seninle aynı şeyi söylemiştim. Kızcağız nasıl korkmuştu. Hayatta her şey olabilir. Bir sürü seçenek saydım. O da rahatladı. Hatta vesvese yapma dua et geçer de dedim. Eşi de olabilir. Yani bu sabah sabah kocamın rüyasını sorguluyorum demek değil ki. Evet bazıları bir derdim varı çözüm olsun diye değil, konu sahibiyle veya yorumlarla dalga geçmek için okuyor maalesef.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet arkadasim mutlaki herzaman birileri birilerinin dusuncelerini begenmeyerek dalga geciyor en sinir oldugum sey yahu biraz saygi duyun baskalarinin fikirlerine biraz olgun olun baskasinin dusuncesini assalayinca kendi dusunceniz cokmu akillica cokmu zekice geliyor egonuzumu tatmin ediyosunuz? anlamiyorum ki!

Son düzenleme:
yorumları okurken gerilmemek elde değil... o kadar sorunlu insan var ki burada stres atmaya çalışan.. arkadaş bayan bir şey sormuş bilgin veya önerin varsa söyle, yoksa da kapa çeneni dalga geçip sırf sataşmak için saçma sapan burayı meşgul etme.. hee illa kendini tutamayacaksan git bir Dr.a tedavi gör.. burada ki aklı selim insanları oyalama.. bu arada gerildim tüm cvp larıda okuyamadım sorun çözüldümü banyoda, anlaşıldımı kaynağı? merak ediyorum..

yorumun ıcın tesekkurler artık cevap vermek bıle ıstemıyorum bu konuya hak verırsın okudugun yorumlar kadarıyla.... yarın onlarında basına gelır.... suan tesısatcı var evde bakıyor... alt kata su ınmeye basladı bakıyorlar

Sen bu siteye insanlari rahatsiz etmek icin mi uye oldun?
Buyuk ihtimalle ergensin, degilsende hala ergenligi atlatamamissin.
Belki sana gereken cevabi verdigim.icin yine siteden banlanirim ama.acayip gereksiz.birisin.
Nasil sinir oldum ya, git bi doktora gorun ciddiyim bak
Halin iyi degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…