Bugun banyomda ki tuhaflık.. Acil cvp kızlar

Koku, buhar evden eve dolaşır. Bazen bizim evde de bir soğan kokar sorma gitsin. Kimse bi de kavururken yakıyo soğanı püfff

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mutfaktan gelıyo ya cok... sucuk kokusu balık kokusu kek kokusu fılan... apartmanların kötu yanı... herkes hherkesın kokusunu buharını akan suyunu cekıyo mecbur (((

eşimle gırcem artık mecbur duşa...dökmem cnm lavaboya dokerken besmele cekıp döküyorum

Korkma sakınnn korkularnın üzerine git kafanada takma bebeğini düşün sen o duayı koy korkun filan kalmazzzz arkadaşım bende okurum seni

yahu konu nerelere gelmiş kadıncağız bide hamileymiş yapmayın hanımlar ya...

Önce aklınızdan sizi korkutacak düşünceleri atın bence.
Kıyamam ya hamilesiniz bir de. Kesinlikle havalandırma ya da tesisatla ilgili bir şeydir.

Bu konuyu öyle mistik şeylere bağlamak aklımın ucuna gelmezdi. Siz de düşünmeyin öyle şeyler.
Yine de sorunu öğrenmeye çalışın da dert olmasın başınıza sonra :)

endişe edicek bir durum yok ... aynı durum bizim de başımıza geldi , hiç korkmak aklıma gelmedi anladım üst komşunun banyosundan olabileceğini , bence sizde korkmayın sizinki de üstten gelmiştir :) hatta banyoda parfüm sıksalar onun kokusunu bile alıyoruz :)

yahu konu nerelere gelmiş kadıncağız bide hamileymiş yapmayın hanımlar ya...

bunlar hayatın gerçekleri canım var demedik tedbir alsın dedik hem ne var duaları okuycak rahat olcak
gecenin bir yarısı konu açmış ki gerçekten korkmuş kızcağız bize de tavsiyelerde bulunmak düşer

neden saklar kı bı ınsan bende bunu anlamıyorum... (( çok sıkıntıdayım

Utanabilir. Benim eşim de kıpkırmızı olmuştu. 😔yalan söyleyemez de. Durdu durdu böyle böyle oldu dedi. Eğer öyle olduysa da dert etme normal şeyler bunlar. Hamileyken eskisi gibi olmuyor cinsel hayat. O yüZden erkek anatomisi, istemsiz tepki verebiliyor.

Korkma sakınnn korkularnın üzerine git kafanada takma bebeğini düşün sen o duayı koy korkun filan kalmazzzz arkadaşım bende okurum seni

Allah razı olsun cnm okuyalım inşallah

(( tekrar sorucam yrn.. içim rahat etmıcek yoksa delırcem ....(( of off

bunlar hayatın gerçekleri canım var demedik tedbir alsın dedik hem ne var duaları okuycak rahat olcak
gecenin bir yarısı konu açmış ki gerçekten korkmuş kızcağız bize de tavsiyelerde bulunmak düşer

saol cnm korkmuyorum suan Allaha cok sukur nabalım idare etcez :)) dualar edıcez Allah hepımızı korusun herkesın basına gelebılır Allah korusun

(( tekrar sorucam yrn.. içim rahat etmıcek yoksa delırcem ....(( of off

Sor ama neden yapar bi insan bunu gibi bi önyargıyla sorma. Uyurken kaza da olmuş olabilir ya da bi arkadaşın dediği gibi kendi de yapmış olabilir. Anlayış göster. Dinen bile günah olmasına rağmen bazı durumlarda müsaade var. Eşin de kötü bir yol denemektense böyle yapmış olabilir. Bundan da aslında mutlu olabilirsin. Senin tepki göstereceğinden korkmuş olabilir, utanmış olabilir.

saol cnm korkmuyorum suan Allaha cok sukur nabalım idare etcez :)) dualar edıcez Allah hepımızı korusun herkesın basına gelebılır Allah korusun

Bence bu olay tekrar ederse esine soyle bi tesisatci cagralim surekli buhar oluyor diye. Zaten tamam derse esin banyo yapmamistir ve tesisatci gelip sorunu cozer. Cagirmayalim dersede esinden suphelen :) olay bambaska yerlere gitmis ben bile korktum yani bide sen hamilesin aklina boyle seyler getirme . Bu arada sagsaglim saglikli bi sekilde bebegini kucagina alirsin insallah :)

canim alintilayamadim msjini tlfndan giriyorum eror verdi sagolasin canim amin...
beraber olmaktan kaciyor ya ondan utaniyodur cnm bence esin abdest aldi ogun erkeklerin cogu bebege zarar gelcek korkusuyla beraber olmaktan kacar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kizmam demistin az evvel esinin (kendini tatmin etmesine) alintilayamadim cok pardon kizmazsinda esine seninde canin isticek belki diye cekinmistir.esin utancindan sakladigi sey yuzunden daha beter endiselendirdi seni
peki bukadar korktugunun farkindami?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
cnm merhaba ben buharın yayılacağını falan sanmıyorum komşudan tamam yemek kokuları gelebilir ama buhar uçar gider... ama sizin banyoda bir sorun olabilir ona bişey diyemem farklı şeyler yazanlarada cvp vermek zorunda değilsin... bir keresinde bende evde yanlızken salonun ışığı yandı kapandı :) o akşam korktum ama unuttum gitti sende takılma canım başka şeyler düşün duanı oku inşallah hayırlı doğumun olsun unut üzerinde durdukça endişelerin artacak hergün hatırlıyosun bu arada bir şey olmuştur diye duanı oku demedim herzaman okuyup Allaha sığınalım kendini güvende hisset

Ne tur bir sofben kullaniyorsunuz? benim basima geldi benzer bir olay seneler once, butun ev buhar icindeydi. termostatli mi deniyor hani icinde suyu biriktiren ve isitan bir tur sofben kullaniyordum, hep en dusuk ayarda acik birakirdim. ariza yapmis fazla isinmis ve icindeki su buharlasmis. belki sizin de boyle bir durum olabilir. veya baska bir aciklamasi vardir, buhar sonucta, suyla ilgili oldugu kesin. dua filan okumadan once bir tesisatciya sorun, tehlikeli olabilir cunku. ben benim sofbenle buyuk tehlike atlatmisim, patlama olabilirmis.
yeri gelmisken her aciklayamadigi olayi dogaustune baglayan zihniyete de sevgilerimi yolluyorum.

Noldu canım? Konuştun mu komşularla ve eşinle?nolur hamile hamile evham yapma. Tersine daha pozitif olmalısın.

Bir soru sorulmuş,konu nerden nereye gelmiş.
Yalnız benim anlayamadığım,kocası banyo yapmış olsa neden saklasın.,nsan illa birşey için mi banyo yapar.Banyo yapmanın sebebi mi olması lazım.Terler duş alır,rahatlamak için duş alır yani insan banyo yapar.Bunun vakti,sayısı mı vardır.Hatta insan saçları yağlanmadan sık sık en azından gün aşırı banyo yapmalıdır.Yani bir erkek banyo yapınca ya karısını aldatıyor,ya rüyalanıyor ya da kendini tatmin ediyor olması mı gerekiyor.Bir de insan evde birinin banyo yaptığını anlamaz mı?Duşakabin veya küvet ıslak olur.Havlu ıslak olur.

zor ve sıkıntılı bir durumdayken konu sahibinin doğal ve içten tarzına, "şımşırık" banyosuna, yorumlara bayağı bi güldüm çok hoşuma gitti
üç harflilerle falan ilgisi yok canım. basbayağı tesisatta bir arıza olmuş. çıkar ortaya merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…