Koku, buhar evden eve dolaşır. Bazen bizim evde de bir soğan kokar sorma gitsin. Kimse bi de kavururken yakıyo soğanı püfff
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eşimle gırcem artık mecbur duşa...dökmem cnm lavaboya dokerken besmele cekıp döküyorum
yahu konu nerelere gelmiş kadıncağız bide hamileymiş yapmayın hanımlar ya...
bekarken hep çamaşırlarımla banyoya gırer ıslandıkça çıkartırdım.. sımdıde oyle yapayım madem.. okıyım cnm cok saol verdıgın bılgıler ıcın inşallah Allah hepımızı korusun
yahu konu nerelere gelmiş kadıncağız bide hamileymiş yapmayın hanımlar ya...
neden saklar kı bı ınsan bende bunu anlamıyorum...(( çok sıkıntıdayım
Korkma sakınnn korkularnın üzerine git kafanada takma bebeğini düşün sen o duayı koy korkun filan kalmazzzz arkadaşım bende okurum seni
Utanabilir. Benim eşim de kıpkırmızı olmuştu. 😔yalan söyleyemez de. Durdu durdu böyle böyle oldu dedi. Eğer öyle olduysa da dert etme normal şeyler bunlar. Hamileyken eskisi gibi olmuyor cinsel hayat. O yüZden erkek anatomisi, istemsiz tepki verebiliyor.
bunlar hayatın gerçekleri canım var demedik tedbir alsın dedik hem ne var duaları okuycak rahat olcak
gecenin bir yarısı konu açmış ki gerçekten korkmuş kızcağız bize de tavsiyelerde bulunmak düşer
(( tekrar sorucam yrn.. içim rahat etmıcek yoksa delırcem .... (( of off
saol cnm korkmuyorum suan Allaha cok sukur nabalım idare etcez :)) dualar edıcez Allah hepımızı korusun herkesın basına gelebılır Allah korusun
kuzlar bugun uyandım banyodakı wc ye gırdm kapıyı bı actım her yer buhar duvar fayansları ıslak vs vs yanı sankı banyodan bırı cıkmış ve heryer nemli. neyse sınra esıme dedım banyomu oldun yok dedı zaten saçları yaglıydı bellıydı yıkanmadıgı. delırcem 3 yıldır boıle bıse olmadı .bu buhar nerden geldı anlamadım .. ardından buhardan saç kurutma makınası asılı oldugu yerden dustu buhardan askı dusmuş.3 yıldır dusmeyen şey duystu.. sızce bu buharın nedenı ne arkdaşlar basınıza bole bıse geldımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?