Canım banyo kunusunda birşey diyemeyecegim ama bizim komşu ne zaman sigara içse, benim odam sigara kokuyor. Camim kapalı olduğu halde. Galiba kalorifer borusundan geliyor diye tahmin ediyorum ben
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bak bişey daha geldi aklıma. Ben de korkarım çünkü. Eve girerken mutlaka besmele çek. Banyo kapısını açarken, duşa girerken suyu açarken,lavaboya sıcak su dökerken, akşam sokakta pis su çöp yanından geçerken destur bismillah de. Bi de ağzını alıştır sabah kalkınca, sokağa çıkarken, gece yatarken Ya Hafız Ya Hafız Ya Hafız çek. ( Hafız: Allah'ın isimlerindendir. Koruyan demektir. )
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba canım o bende de oluyor denedim mutfak camım açıkken 1. kattaki komşumun balkonda tüttürdüğü sigaranın dumanı oturma odasına kadar geliyor cin değildir insandır o panik yok
Aklima soyle bisey geldi benim evde ikinci bi tuvalet var ama tikadim kapattirdim onu kullanilmiyo acaba ordan mi siziyo diyorum ben alt kattaki iciyo ama sanki evde icilmis gibi geliyo koku ev duzeninde bi problem var ama sen o banyoya bi tesisatci ile baktir bela olmasin
Bak bişey daha geldi aklıma. Ben de korkarım çünkü. Eve girerken mutlaka besmele çek. Banyo kapısını açarken, duşa girerken suyu açarken,lavaboya sıcak su dökerken, akşam sokakta pis su çöp yanından geçerken destur bismillah de. Bi de ağzını alıştır sabah kalkınca, sokağa çıkarken, gece yatarken Ya Hafız Ya Hafız Ya Hafız çek. ( Hafız: Allah'ın isimlerindendir. Koruyan demektir. )
hadı ya sızede mı gelıyo kokular... ınsanın aklına neler gelıyo blsen banyoyu talan ettık baktık ettık bıse yok yrn komşularla gorusecem
Ben faldan kafamı kaldırmıodum baktırma zaten evin beti bereketi kalmıo duayı koy yaz bana sonra hiçbişey olmaz korkma Allah a tevekkül et sen herşeyden üstünsün
aklına kötü şeyler getirme cnım duanı et banyoya da çamaşırlarınla gir hamileliğin boyunca insanlara zayıf zamanlarında musallat olurlar (sende öyle bişey yoktur rahat ol)
biliyorsun biz onlardan üstünüz dualarımız korur bizi bol bol ayetel kürsi 3 ihlas-3 felak-3nas rabbim seni korur inşallah
Ayetel kürsi nas felak ihlas. En önemli kalkan zaten. Ben 5 yaşındaki sıpacığıma da öğrettim. Yarım yarım okuyor.
Canım bu arada kombinin fişini çekili tut, soğuk suda yıkanmayı sevmezler der hep babannem.
benim kayinvalidemler yukarda camda sigara icsin ben hemen evimde aliyorum kokuyu bide hamileyken koku konusunda daha bir hassaslasiyo insan.cnm hamilesin ya esin belki seni uzmemek icin kendini tatmin ettigini soylemeye korkmus olabilirmi?ayriyetten hicbisekilde korkma o korkulari at kafandan korkutma kendini aklina kotu seyler geldigi an baska seyler dusun.hamileyken insan daha bir urkeklesiyor bende oleydim ama kizim dogduktan sonra hic kalmadi esim gece vardiyalarina gittiginde sabaha kadar uyuyamadigim olurdu simdi kizimla beraber uyuyoruz hic korkmuyorumkucucuk bebegimin.varligi bana cesaret verdi.Allah sag salim bebisine kavustursun senide
aklına kötü şeyler getirme cnım duanı et banyoya da çamaşırlarınla gir hamileliğin boyunca insanlara zayıf zamanlarında musallat olurlar (sende öyle bişey yoktur rahat ol)
biliyorsun biz onlardan üstünüz dualarımız korur bizi bol bol ayetel kürsi 3 ihlas-3 felak-3nas rabbim seni korur inşallah
Ayetel kürsi nas felak ihlas. En önemli kalkan zaten. Ben 5 yaşındaki sıpacığıma da öğrettim. Yarım yarım okuyor.
Tatlım ya. Ben sana ilk mesajda bunun için somuştum neden taktın diye. Hatta hamile misin diye de soracaktım. Ben hamileyken benim başıma da buna benzer bişey gelmişti. Eşim de hayır demişti. Sonra söyledi. Rüya görmüş o da😉hamileliğimin son günleriudi ve ilişki olmayınca adamcağızımın da başına iş gelmiş. Söylemeye utanmış bana.merhaba canım... cnm olabılırde olmayabılırde ona konduramıyorum hıcbıseyı cunku oyle bı ınsan degıl.. suan hamılelıgım normal gıtmesıne ragmen bırlıkte olmak ıstemıyor cok korkuyor ya bebege bısey olursa dıye. erkek adam belkı rahatlamak ıstemıştır dedıdıgın gıbı ama ıste saçları yaglıydı duşa gırmemıştı anladım zaten hemen. zaten beı korkuytmak ıstemez. solerdı ben kızmam kı.. çok saol amin canım... cocugunu Allah sana bagıslasın Allah ömür versın hayırlı evlat olsun ınsallah
aman allahim insan derdini acmaya korkucak resmen konu sahibini kiskirtmaya calisiyo birileri ceza alsin diye
Banyoya girerken destur çıkarken bismillah ve gece banuo yapma camdan sıcak soğuk farketmez dışarı su dökme
aman allahim insan derdini acmaya korkucak resmen konu sahibini kiskirtmaya calisiyo birileri ceza alsin diye
Tatlım ya. Ben sana ilk mesajda bunun için somuştum neden taktın diye. Hatta hamile misin diye de soracaktım. Ben hamileyken benim başıma da buna benzer bişey gelmişti. Eşim de hayır demişti. Sonra söyledi. Rüya görmüş o da😉hamileliğimin son günleriudi ve ilişki olmayınca adamcağızımın da başına iş gelmiş. Söylemeye utanmış bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?