- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.128
- 498
Bence bir dus al acilirsin uykunu duzene sokmaya bak acilirsinEvet o zamanda uyuyodum ama olaylar gece oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bir dus al acilirsin uykunu duzene sokmaya bak acilirsinEvet o zamanda uyuyodum ama olaylar gece oldu
Peki geçti mi? geçmesi için bir şey yaptınız mı?bende de öncelerden oluyodu böyle şeyler gece birisi çok sert bir şekilde iki kere kafama vurmuştu ve beni uyandırmıştı uyandığımda kardesimim yatak ucunda tuhaf birisi oturuyodu ve bana guluyodu ve daha niceleri ama neden olduğunu bilmiyorum
Dusa girmeye korkuyorum suan ya aslında içimde.bir ürperti var odamada gitmiyorumBence bir dus al acilirsin uykunu duzene sokmaya bak acilirsin
Siz yataginda pullar gorup sonra da o pullarin ortadan kayboldugunu soyleyen uye degil misiniz ? Bi doktora gorunun artik.
O zaman dusa girmelisin yaninda annen gelsin basin falan doner belkiDusa girmeye korkuyorum suan ya aslında içimde.bir ürperti var odamada gitmiyorum
Peki geçti mi? geçmesi için bir şey yaptınız mı?
geçti çok şükür geçmesi için bişey yapmadimPeki geçti mi? geçmesi için bir şey yaptınız mı?
Bana niye saldirdiniz ki simdi ? Bu kadar absurd olayi surekli siz yasadiginiza gore benim doktora gidin mi demem sacma ? Yataginizda kaybolan pullar var, ailenizde buyu var haci hocaya gidiyorsunuz veya aileniz gidiyor, simdi de domuz sesi insan inlemesi falan. Sacmalayan ben miyim sizce ? Ister gidin ister gitmeyin ben iyiliginiz icin oneride bulunuyorum.Çok saçma. Büyüye inanıyo olabilirim bu inanç meselesi ama bu yaşadığım şeyi büyüye yada herhangi doğaüstü bir şeye bağladığım yok ki ben zaten halisünasyon oldugunu düsünüyorum dedim cinler periler yaptı demedim.
Ben de o konuyu hatırlıyorum. Bir üye mantıklı bir açıklama yapmıştı ama konu sahibi hiçbir yorum yapmamıştı. Insanlar bos yere girip konu hakkinda yanıt bekliyorlardı.
Yani ya bu tip konulari mistik buldugundan bahsetmek hosuna gidiyor ya da bu kadar garip olayin tek insanda birlesmesi hastalik belirtisi. Bazen uyku uyaniklik aninda falan ses duydugumuzu sandigimiz hepimizin olmustur da bu arkadasinkiler biraz fazla artikBen de o konuyu hatırlıyorum. Bir üye mantıklı bir açıklama yapmıştı ama konu sahibi hiçbir yorum yapmamıştı. Insanlar bos yere girip konu hakkinda yanıt bekliyorlardı.
Düzgün cümleler kursanız.bile.anlatım şeklinizden neyi kast ettiğiniz ortaya çıkıyor. Büyü konusunu geçiyorum o inançla ilgili bir.şey. Ama diğer iki konumdada ben doğaüstü varlıklardan bahsetmedim siz oraya çektinizBana niye saldirdiniz ki simdi ? Bu kadar absurd olayi surekli siz yasadiginiza gore benim doktora gidin mi demem sacma ? Yataginizda kaybolan pullar var, ailenizde buyu var haci hocaya gidiyorsunuz veya aileniz gidiyor, simdi de domuz sesi insan inlemesi falan. Sacmalayan ben miyim sizce ? Ister gidin ister gitmeyin ben iyiliginiz icin oneride bulunuyorum.
Yani ya bu tip konulari mistik buldugundan bahsetmek hosuna gidiyor ya da bu kadar garip olayin tek insanda birlesmesi hastalik belirtisi. Bazen uyku uyaniklik aninda falan ses duydugumuzu sandigimiz hepimizin olmustur da bu arkadasinkiler biraz fazla artik
Anlatimim oldukca acik. Size olmayan doga ustu guclerden falan bahsetmiyorum ben, bunu nerede yazmisim nereye cekmisim konuyu ? Size mantikli bir tavsiye verdim diye bana saldirmayin, gitmeyin doktora da boyle devam. Bir dahaki olay ne olacak merak ediyorum domuz sesinden sonra.Düzgün cümleler kursanız.bile.anlatım şeklinizden neyi kast ettiğiniz ortaya çıkıyor. Büyü konusunu geçiyorum o inançla ilgili bir.şey. Ama diğer iki konumdada ben doğaüstü varlıklardan bahsetmedim siz oraya çektiniz
Kadınsal bir rahatsızlık da yaşamışsınız.. Bu bile Başlı başına bir sorunKansızlık benimde aklıma geldi ben 3 aydır adet görmemşştim bu ay gördüm ve 2 hafta boyunca aşırı kanamam oldu ama bitmek üzere
Zaten iki secenek var dedim. Biri de psikolojik olmasiydi. Okuyabildiginizi dusunuyorum, neden surekli yazdiklarimi tekrar aciklatiyorsunuz ? Oneride bulundum, bir rahatsizliginiz oldugunu dusunuyorum cunku. Konu acmissiniz dusundugumu soyluyorum. Benimle tartismayin, yazdiklarimda ne hakaret var ne bir sey.Konuları mistik bulmuyorum hadi pul konusu evet beni şaşırtmıştı.ama bugün yaşadığım şeyin halisünasyon oldugunu düşünüyorum zaten. Hem ne alaka 21 yasındayım ve 2 olay yasadım bu yasıma kadar pul ve bu yasadıgım ki bu yasadıgımda psikolojik mistik değil
Doktora gideceğim zaten ama sizin deme şekliniz sizde bi sorun var hep sizin başınıza geliyo şeklindeydi bilmiyorum ya kesinlikle doğru anladım benAnlatimim oldukca acik. Size olmayan doga ustu guclerden falan bahsetmiyorum ben, bunu nerede yazmisim nereye cekmisim konuyu ? Size mantikli bir tavsiye verdim diye bana saldirmayin, gitmeyin doktora da boyle devam. Bir dahaki olay ne olacak merak ediyorum domuz sesinden sonra.
Tartısmıyorum. Yorumlar.için teşekkürlerZaten iki secenek var dedim. Biri de psikolojik olmasiydi. Okuyabildiginizi dusunuyorum, neden surekli yazdiklarimi tekrar aciklatiyorsunuz ? Oneride bulundum, bir rahatsizliginiz oldugunu dusunuyorum cunku. Konu acmissiniz dusundugumu soyluyorum. Benimle tartismayin, yazdiklarimda ne hakaret var ne bir sey.
Evet zaten adetten beri bi garibim ama bitmek üzere bitmesini bekliyorum doktor için. TeşekkürlerKadınsal bir rahatsızlık da yaşamışsınız.. Bu bile Başlı başına bir sorunayrıca normal regl Dönem'imizde bile halsiz oluruz... Aşırı kanamada düşünemiyorum.. Yine de gerekli tahlilleri yaptırın ve doktora görünmeyi ihmal etmeyin.. Geçmiş olsun...
Doktora gidin dememi sacma buldugunuz icin bu kadar olayi sizin yasamis olmaniz bir problem oldugu anlamina gelir dedim ben. Bu kadar yanlis anlamayi nasil basardiniz... Yine de sizi kirdiysam ozur dilerim, kotu bir niyetim gercekten yoktu.Doktora gideceğim zaten ama sizin deme şekliniz sizde bi sorun var hep sizin başınıza geliyo şeklindeydi bilmiyorum ya kesinlikle doğru anladım ben
Yani ya bu tip konulari mistik buldugundan bahsetmek hosuna gidiyor ya da bu kadar garip olayin tek insanda birlesmesi hastalik belirtisi. Bazen uyku uyaniklik aninda falan ses duydugumuzu sandigimiz hepimizin olmustur da bu arkadasinkiler biraz fazla artik