Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

bende sevcanla aynı şeyi düşünüyorum kızlar bu torbalılarda rahat dönebilirlermi
kardelen ya sağına ya soluna yatıyor ve uyuyana kadar sürekli dönüyor
bunun içinde hayatta durmaz

cok güzeller gercekten hepsi herkes güle güle kullansın
ya kızlar cok kullanıslımı bu mama sandalyeleri alsam ne kadar kullanır ki ??

ben almayı düşünmüyorum zaten yerinde durmuyor en fazla 2 ay kullanır beimki ama alan arkadaşım güle güle kullansın. bizde oda bakıyoruz akına 950 ye kadar bulduk hafta sonuda montla ayakkabı alıcam montu astronot montlardan alıcam heryerini kapatsın oğlumun sıcacık olsun

duru süper ya bende bunun aynısından sipariş vericektim çok hoşuma gitmişti ama kısmet diğerineymiş güle güle kullansın güzel güzel mamalar yesin derin

Mama sandalyesı kullanıslı ne demek hayat kurtarıcı ve yemek yedırmesı daha kolay ve derlı toplu oluyor bızımkıde mothercareden cok cok rahat 3 asamalı..yıkanabılır yedek tepsılı emnıyetlı tekerleklı vede oyuncak fılesı var...
....gece usumemelerı ıcın yıne mothercareden aldıgım tulum var polar ılk dun gece denedık cok memenun kaldım cocugumun ılk defa elı ayagı sıcak uyandı..erdem yatakta cok hareketlı bır uctan bır uca donenlerden o yuzden torba olanlardan kullanmam mumkun degıl uyanır benımkı durmadan

Aa unutmadan yıne aynı yerden kollu mama onlugu aldım ohh bee yemek yedırırken temız olmak varmıs artık her yemekten sonra kıyafet degıstırmek zorunda kalmıyorum.

evet şafakçım nekadara aldın resimde koysan çok iyi olurya
aynı dert bizdede var aradım ama bulamadım kollu önlüklerden

battım kızlar ama kzızma feda olsun öderiz inşallah bunalmadan dün zeynebe belis büyüyen beşik aldık 575 tl yatağı gene belis 100 tl uyku seti 125 tl mama sandalyesi 140 tl (kraftın ayn ürünüymüş markası jenny) yürüteç karaftın 79 tl hepsi 1000 tl tuttu 5 taksit yaptı yürüteci şiddetle tavsiye ediyorum tabi işin sağlık boyutu bakımaından değil ama kutrıcı resmen zeynep ilk defa kendi kendine vakit geçirdi sürekli birini istiyordu yanında şarkıları çalarken sanki o da söylemeye çalıştı yarım saat usanmadı o arada işini yap yani

asiyecim tulumun resmini çekip koyarım yarın inşallah canım

durucum bu arada chico mama sandalyesi 200e iyi almışsın dün benim aldığım amağazada aynısı 260 dı

35 tl
35 tl
69tl
35tl
35tl
35 tl
49tl
36tl
36tl

fakat arkadaslar bazıları 0-6 aylık...bazıları 9 aylık,,,,,,bazılarıda 12-18 ...18-24 aylık

umarım yardımcı olabilmişimdir...

Son düzenleme:
durucum benim kız bu torba şeklinde olanlarda mümkün değil yatmaz o yüzden kollu bacaklı tercih ettim

zuhal işte bende böyle bişey istiyorum torbalı kullanamaz
ama şimdi biz bunların kaç aylık olanlarından alıcaz 6-18 mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…