Aylincim güle güle kullansın canım kullanın yani :)) bende geçen buluştuğumuz arkadaşta chicconunkini gördüm Derin bayıldı ama bana da biraz pahalı geldi bilmedim yanii artık keyif almaya başlıyorlar bu tip oyuncaklardan iyi yapmışsın canım
hayırlı olsun motorunuz aylincim :) artık çınar beyimiz kızlara hava atar motorunda :))
bizde almıştık saraçhaneden bisiklet çarşısından 75 tl di bende bakmıştım e.bebekde 150 den başlıyordu fiyatlar bizimkisi çok lüks değil ama güneşliği ve dediğin gibi şarkı filanda söylüyor :) şimdilik yeter :))
zaten hemen sıkıldı bile dedesi parka götürüyor yolda ağlıyomuş ineceğim die.. tekrar hayırlı olsun canım.
çok cici özlemcim hepsi...yalnız salıncak konusunda hemen bir bilgi vereyim...benim oğlanın kuzeninde de aynısı var..bazen ters dönebiliyor haberin olsun..dikkatli olun canım...kayınpeder onu odanın tavanına asmasına rağmen o yan ipleri kendiliğinden bükülüp sallanırken birden salıncak ters dönüyor..benim oğlanda kuzeni de bu kazayı allahtan hafif atlattılar...bu arada yeni işin hayırlı olsun...top toplamacılığı:))) kuzum iyi günlerde kullansın hepsini..sandaletler çok şık...
Ay Aylin alemsin yaaa top toplamacılığı süper :)) ben balkona koyucam canım o havuzla topları evin içinde yer kalmadı zira :))
Ama salıncak olayına canım sıkıldı şimdi ayakları da vardı o zaman daha kısa oluyor bence o zaman dönmez gerek yok diye almadım olmazsa onu alayımda içim rahat olsun .Asşında salıncaklı kaydıraklı bir set vardı ama 300 tl .o da fiyatlı geldi yanii .
Sandaletlerin erkek için olanıda var siyah bayılırsın :)) ben bunlara bayılarak aldım
canım sen kendini garantiye al..bizim oğlan dedesi önden ve yavaş sallamasına rağmen çocuk tepetaklak oldu...ayağı al istersen..
inşallah balkondan atmaz senin kız topları...bizim oğlan ne bulsa zıplayıp balkondan aşağı atıyor...ayyy felaket habercisi gibi oldum gider ayak..yeni adım gamlı baykuşşşş:)))
merhabalar....ayyy hepsi birbirinden güzel anacım bunların yaaa...allah sahlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin...aylinciğim motorunuz süper...ana ogul gezersiniz artık...bende istiyorumda evim bahçeli olmadıgından almadım...babası normal motor almıs evde itekliyoruz :)))
berracımın mayokinisi yaktı gecti beni...fena yaniiii....kıza dikkat et oralarda canımmm kapmasınlar ...bu arada nereden kaca aldınız cnm ayıptır sorması:)))
özlem o topları nasıl topluyorsun acaba sonra bayılmıyormusun toplarken :)))slopet elbisesi cok cici....ayakkabısıda süper pişti olduk aynından bizdede var fakat ben halen giydirnmedim corapsız giydirmeyi düşünüyorum havalar biraz daha ısınsında...sen corapla giydirdinmi? biraz komik durduda corapsızda ayuaklar üşür ayy ne yapsam diye düşünüyorum...bu arada eşlestirme oyunu cok güzel nereden aldın cnm....güle güle kullansın kuzucuklarım...ayy baska varmıydı yazmadıysam kusura bakmayın yaa....
bende cok ciciler aldım...kaçak yollardan bağlandıgım dönemlerde v.s eklemek kısmet olmadı yakında eklerim....öptüm sizleri
Sağol Emelcim yok valla Derin çok akıllı kendi atıyor sonra kendi topluyor bana pek iş kalmıyor yanii :))
Sandaletleri bende daha giydirmedim malum havalar düne kadar kış gibiydi .Oyuncakları çarşıda bir oyuncakçı buldum salıncağı falan hepsini oradan aldım canım .
özlemcim yeni cicileriniz hayırlı olsun canım hepsi çok güzel herzamanki gibi.. romperinizin fiyatını öğrenebilirmiyim ?? yaqğmurluğunuzun beyazı bizde var çok kullanışlı makinada yıkanıyor güle güle iyi günlerde kullannın canım.
Sağol canım ben zaten bu yağmurluklara bayılıyordum hep aklımdaydı bugün aldık aklımızda olucağına dolabımızda olsun dedik :))
Romper 46 tl. canım aslında bana kalsa vermezdim o kadar para ama kız kardeşim kanıma girdi Zaradan aldığım romper daha güzel .
güle güle kullanın canım iyi yapmışsınız,, ama dediğin gibi zaranın romperi çok daha güzeldi bende baktım alıcaktım ama bulamamıştım bizim burda zaraya ne gelse hemen bitiyor ya beden kalmıyor yada yeni sezondan eser kalmıyor :) benettonu sezon sonunda alıyorum ben ozaman uygun oluyor..ç şimdi çok pahalı
Doğru canım ama Benetton Bursa kız kardeşimin arkadaşı benim şu anda 2.ürüne % 40 indirimi var ve muhtemelen sezon indirimi falan olmadan bu şekilde devam edicekmiş mağaza .Bana da orası gereksiz yere pahalı geliyor bir elbise baktım bugün Derin'e fistolu falan 99 tl etiket vardı yuh derler yanii ...
cok güzeller
güle güle giysinn utkucukk
pek de yakısır yakısıklı oglusumuzaaa
burayada yenı wenıce mag acılmıs benım de bı evden cıkıpdaa su sıcaklardaa
zıyaret edesımm varr ama nasılll ....