Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

evet özlemcimm ya meşhur bişiymiş...ne bilim buldum aldım ben:)2-3 yaş ama olsun....kampa bekliyoz sizi...fenerler düdükler hazır:))

B,zde bugün nevresim almaya gittik güya mağaza içi asansör bozuk olunca bebek arabasını alt katta bıraktık Derin dururmu kuçakta tabii ki hayırrrrr her yer kırılcak eşya hasarsız ve nevresimsiz çıktık Linensten .Ama madem alışverişe çıktık boş dönmek olmaz :)))

Mothercare gece bahçesi önlük 2'li 25 tl .

[/url][/IMG]

MC . tişört 3'lü 29 tl.
[/url][/IMG]

Mc .3'lü body biri Derinin içinde 27 tl.
[/url][/IMG]

biz de bugün muğlaya kaçtık önce marmariste biraz dolaştık oğluşla babamız işini bitirine kadar sahiil gezisi yaptık
sonra da muğlada alışveriş yaptık biraz
lcw'de 3 alana 1 tane bedava diye kampanya yapmışlar tüm ürünleri kapsıyor aklınızda bulunsun

ve bir de bu seti aldık fiyatı çok uygundu 66 tl
http://www.tekzen.com.tr/insert/images/3/817978001.jpg

özlemcim önlükler muşamba olanlardan değil galiba yanılıyor muyum kumaş gibi duruyor

valla bu kollu önlükleri icat edenlerden allah razı olsun
yemek sonrası kıyafet değişme eziyetinden kurtardı bizi

biz de bugün body falan baktık kolsuz ama 1-2 çeşit ancak vardı renklerini falan beğenmedik
bir izmire falan kaçarsak artık oradan alırız

bodyler ile tişörtler süper

aylincim çok sağol canım düşünmen bile yeterli
bakalım bir ihtimal çorludan bulmaya çalışacaklar
daha doğrusu teyzem dedemin vefatından önce bimde muhasebede falan çalışan birini tanıyormuş ona sormuş
o da genel merkezle görüşmüş eğer herhangi bir şubede varsa göndereceklermiş
bakalım ne kadar gerçekçi zaman gösterecek :))

ooo ciciler süperrrrrrrrrrrrrrr...sibelcim sende muğlayı kaldırıp fethiye ye getirmişsin:))özlemcim bende hemen bakayım o önlüklere...

Sağolun kızlar beğenileriniz için :))

Sibel süper hepsi güle güle kullansın Çınarım .ama ben en çok kuzuların üzerinden uçan kuzuyu beğendim aynı Çınarrrr hOOOOPPPP Free stylerr :)))
dup dıs dup dıs ...
Önlükler kumaş ama önünün içi muşamba .Muşamba onlüğü sevmedi Derin nedense bunları aldım bende ay çok rahatlık gerçekten hele ki dışarda yemekteyken :))

bizde kızıma tatil için alış veriş yaptık ama resimlerini çekmedim özlemciğim senin için ekliyorum mayokinimizi :))

Sevgicim çok güzelmiş puzzlelar bunlar sürekli oluyormu Bimde yoksa ara ara gelen ürünlerdenmi ben hep kaçırıyorum (

Ördek suya dal da gel kız bu ne halll yerim seni yerimmm ya süper olmuş bayıldım nerden aldınız söyle bakalım hemen .
Sümeyye!!! niye ağlatıyorsunuz benim güzel kızımı gelirsem oraya hımmmm ?????

Buda bizim yeni cicimiz Çınar kuzuma alırken kendi kuzumada aldık dayanamadık :))

[/url][/IMG]

Son düzenleme:
ay ay annesi yapma böyle ama
nazar değdircen fıstığıma
bu kadar cici de giydirilmez ki

gerçi bu cici tarzı değil ama ağzımız alışmış işte
hah tamam buldum trendy diyelim bari :)))
güle güle giysin kuzucum

opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5 mersiiii beişim :))

chıcco depo satış cuma akşam 6-9 arası,cumartesi sabah 9-12 arası imiş,diğer topik gerilerde kalmış.buraya yazayım dedim...

chıcco depo satış cuma akşam 6-9 arası,cumartesi sabah 9-12 arası imiş,diğer topik gerilerde kalmış.buraya yazayım dedim...

güle güle kullanın canım
deneme fırsatınız oldu mu??
ben de almayı düşünüyorum da
haftasonu izmire gideceğiz oradan alırız belki
kullanabiliyorlar mı daha erken mi bilemedim

sibelcim bunu sen kullanıyon hayatım şimdilik..ayaklar pedallara ulaşmıyor daha..ama bizimki çok heves etti..bende dışarı parka filan bunla çıkarırım diye aldım..rahat kullanılıyor...oturma yerinde oğlanı bağladığın kemerli pedi var..tabi ki yine o saçma elektronik sesler....vıjj vıjjj şarkılar filan:))kendi kullanabildiği zaman arkasındaki kontrol kolunu filan çıkaraqbiliyosun...sadece 3 tekerli bisiklet oluyo...daha ucuza bencede bulunabilir...biz gördük ve aldık..fiyatları hiç bilmiyom yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…