Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

ne kadar uyguna almışsınız oyuncakları bu tarzlar genelde pahalı sanki.inşallah bigün bizde alırız yerimseniben

canım 23-24-25 nisandaydı indirim..bugün bitti..indirimler-kampanyalar başlığına melek yazdığı için ben tekrar yazmamıştım..keşke yazsaymışım..hakikaten çok uygun şeyler vardı...ben de sonuna yetişti,m..çoğu şey bitmişti...

aylincim çok güzel yeni oyuncaklarınız.. biride seni durdursun be şeker çok oyuncak alıyorsun ...
ben almıyorum valla hem anlamıyor hemde yazık okadar para vermeye 3 -5 bebeğimiz var onlarla bile başa çıkamıyoruz evin her tarafı oyuncak.. kaldırdım bi kısmınıda :))

sağol hayatım...benim oğlan oynuyo oyuncaklarla...ama çok almam ben oyuncak...vakti geçenleri satıyorum..yerine yenisini alıyorum...patates kafayı iyi ki almışım ya çocuk yaratıcılığının doruğuna çıktı:))) çeşit çeşit bıyıklar takıyo-çıkarıyo, şapkalarını değiştiriyo...kankası oldu:))

Aylin çok güzel hayatım hepsi güle güle oynasın kuzucuğun hele playdohlara bayıldım onları şimdi şeker hamuruyla kullanabilirsin :)) aklında bulunsun .
Dün cins kocama dedim migrosta indirim varmış diye gerek varmı şimdi bir sürü oyuncağı var zaten dedi ay boğucam onu gelince :))) Bende sırf playdohlar ve müzikli kitaplar için gitmek istiyordum neyse kısmet değilmiş seneye artık :))

cok guzel evet oyuncaklar güle güle oynasın. ben blıyordum ındırım oldguunu da bakamadım bı turlu.cok uyguna gelmiş ama iyi olmus.

evet satmak iyi fikir.. sizin oyuncaklarınız çokdu..üstüne yenileri eklenince dedim aylinin ev oyuncakdan geçilmiyordur..

sağolun kızlar...valla talan olmuştu migros bunları zor buldum...kitap filan yoktu oöyle müzikli filan...bende baktım masalcı filan ama yoktu..ya yaramaz topları filan 29 tl ye satıyorlardı...60 küsüre almıştım ben...gerçi en sevdiği oyuncak o oldu oğlumun ama ona da pil dayanmıyor...

vallahi aylincim süper denk getirmişsin
ben de kk'ya giremediğime üzüldüm
misafir hazırlıklarına dalıp etrafta neler oluyor görmemişim resmen
hiç haberim olmadı indirimden

güle güle oynasın çınarım

Ben yazmıstım arkadaslar :))
Bende aldım bırkac sey ama zaten ev oyuncak dolu dıye pek almak ıstemıyorum. Seneye gırer ındırıme nasıl olsa.
Asıl oyuncaklar 2 yaşından sonra dıkkatlerını cekıyormus.

Bu arada gecen sene 19 Mayıs da debenhams de %50 ındırım olmustu. Bu sene yıne olur mu bılmıyorum. Bır cok oyuncagını ben gecen sene almıstım ordan. Bakalım artık

sibelcim bim den aldığım çadır bu hayatım...son kalmıştı..o yüzden başka deseni filan var mıydı bilmiyorum...içine park yatağın içindeki yatağı koydum..park yatakta salonda oyun sepeti olarak duruyordu onu kaldırıp bunu koydum..çınar parçalayana kadar:)))

vallahi süpermiş aylin
çadırların pembe olanları falan da varmış barbieli dedi görevli adam bana
valla bulsam pembe mavi bakmayacaktım :))

güle güle oynasın ve giysin adaşımız :)

OOOOO Çınar kamp kurmaya geliriz teyzem biz size süpermiş çadır valla güle güle kullan .Aylin bunlar çok moda şimşek makkuin duyuyorum ben hep çocuklardan .Ay çok tatlı yaa düşünsene bunlarla pıtır pıtır yürüyor güle güle kullansın oynasın paralasın :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…