Bugün Benim Doğduğum Gün HAMİLEYİMMM

shoksheker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
507
6
96
İstanbul
Kızlar 3,5 senelik uğraşımın sonucu rabbim yüzümü güldürdü Bugün 12.gün değerim 596

Şuan ki duygularım tarif edilemez Allahım sizlerede bugünü yaşatır en kısa zamanda inşallah

Size tavsiyem hiç belirti aramayın ben kesinlikle tutmadı dedim adet belirtilerimden başka belirtim yoktu şuana kadar lekelenme de olmadı transferden sonra yarım saat yattım eve gelip abdest alıp namazımı kıldım ve tamamen normal yaşantıma devam ettim temizlik yaptım,yemek yaptım, yürüdüm, gezdim rabbim verince oluyor demekki. Bir de bol bol dua ettim selavat çektim. Rahat olun yani kızlar zamanı gelmişse oluyor....

hihoyyyt

canım ne mutlu sana darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah . rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayaıda nasip etsin inşallah. bende yarın tüp bebek tedavisine başlıyorum böyle güzel haberleri almak daha büyük bir hırs veriyor içime.hangi merkezde yaptırdığını öğrenebilirmiim canım...?

canım tebrik ederim ALLAH kucağına almayı nasip etsin galiba çoğul gebelik değerin yüksek inşallah ikizlerin olur

Sevindirici haber!! Senin adına çok sevindim canım.. Değerinde yüksek belki ikiz olabilir..Darısı isteyen herkese

canım benim tebrik ederim Rabbim tamamına erdirsin inşallahh. darısı tüm bekleyen ve isteyen arkadaşlarımızın başına yüce Rabbim isteyen herkeze bu muhteşem duyguyu yaşatsın inşallahhhh

canım tebrikler allah tamamına erdirsin ne güzel ya herkes hamile umudum artıyo 17sindeki test günü gelmiomuş gibi gelio ama umudum artıo herkes hamile kaldı bu ara

canım tebrikler allah tamamına erdirsin ne güzel ya herkes hamile umudum artıyo 17sindeki test günü gelmiomuş gibi gelio ama umudum artıo herkes hamile kaldı bu ara

sonuca az kalmış inşallah sende güzel heberler alacak güzel haberler vereceksin canım. tabiki umudun artacak inşallahh içinede doğuyor anne olacagında ondadır umudun hemde.hem dediğin gibi bu ara hamile kalan kalana şükür. sanırım 2009 yılı bebek yılı bekleyen isteyen herkez bu sene anne olacağı haberini aldı. güzel haberlerini bekliyoruz

inş kucağına aldığın ve o mis kokusunu içine çektiğin günlerine görmeyi nasip etsin rabbim

Son düzenleme:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

tebriklerrr
kacıncı deneme idi ?
kacıncı gün transferi idi ?
hücre sayısı ne idi ?
sorun kimde idi?

canım ilk denememdi 4.gün transferi oldu hücre sayısını bilmiyorum valla aslına bakarsan ikimizde de önemli bir problem yoktu ama eşimde morfoloji bozukluğu vardı biraz normal yollardan olma olasılığı yüksekti ancak biz 3,5 sene bekledik artık dayanamayıp bu yola başvurduk

kızlar inşallah hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız bu duygu yaşamaya değer ama ben hala çok korkuyorum düşürcem diye

tebrik ederim canım .bak degerinde çok güzel o deger senin hamileliginin iyi gittigine işaret.ben sevincim yarım kaldı yarınki sonuç çok önemli iki katı artması lazım çok stresliyim.benim degerim 52 tek embriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…