- Konu Sahibi shoksheker
-
Kızlar 3,5 senelik uğraşımın sonucu rabbim yüzümü güldürdü Bugün 12.gün değerim 596
Şuan ki duygularım tarif edilemez Allahım sizlerede bugünü yaşatır en kısa zamanda inşallah
Size tavsiyem hiç belirti aramayın ben kesinlikle tutmadı dedim adet belirtilerimden başka belirtim yoktu şuana kadar lekelenme de olmadı transferden sonra yarım saat yattım eve gelip abdest alıp namazımı kıldım ve tamamen normal yaşantıma devam ettim temizlik yaptım,yemek yaptım, yürüdüm, gezdim rabbim verince oluyor demekki. Bir de bol bol dua ettim selavat çektim. Rahat olun yani kızlar zamanı gelmişse oluyor....
hihoyyyt
Kızlar 3,5 senelik uğraşımın sonucu rabbim yüzümü güldürdü Bugün 12.gün değerim 596
Şuan ki duygularım tarif edilemez Allahım sizlerede bugünü yaşatır en kısa zamanda inşallah
Size tavsiyem hiç belirti aramayın ben kesinlikle tutmadı dedim adet belirtilerimden başka belirtim yoktu şuana kadar lekelenme de olmadı transferden sonra yarım saat yattım eve gelip abdest alıp namazımı kıldım ve tamamen normal yaşantıma devam ettim temizlik yaptım,yemek yaptım, yürüdüm, gezdim rabbim verince oluyor demekki. Bir de bol bol dua ettim selavat çektim. Rahat olun yani kızlar zamanı gelmişse oluyor....
hihoyyyt
hihoyyyt
canım tebrikler allah tamamına erdirsin ne güzel ya herkes hamile umudum artıyo 17sindeki test günü gelmiomuş gibi gelio ama umudum artıo herkes hamile kaldı bu ara
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
tebriklerrr
kacıncı deneme idi ?
kacıncı gün transferi idi ?
hücre sayısı ne idi ?
sorun kimde idi?
canım ilk denememdi 4.gün transferi oldu hücre sayısını bilmiyorum valla aslına bakarsan ikimizde de önemli bir problem yoktu ama eşimde morfoloji bozukluğu vardı biraz normal yollardan olma olasılığı yüksekti ancak biz 3,5 sene bekledik artık dayanamayıp bu yola başvurduk
kızlar inşallah hepiniz olumlu sonuçlar alırsınız bu duygu yaşamaya değer ama ben hala çok korkuyorum düşürcem diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?