Bugun benım dogum gunum ama..

ironikturktelvesi

pastayersemzayıflarmıyım?
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2013
666
59
43
Çanakkale
Hepinize selam olsun
Bugün benim doğum gunum, eşimden en ufak bir ses yok. Farklı sehirlerdeyiz biz, kardeşim ameliyat olduğu için ben ailemin yanındayım o yakında askere gideceği için ailesinin yanında. Birgün kaldı burda benimle sonra ertesi gün gitti. Askere gitmeden bitirmem gereken işlerim var dedi ve gitti. Zaten çok ilgili sevgili bir adam değildi şimdi kopmuş gibi hissediyorum baglarimizi. Dün akşam aradi yorgunmuş başi agiriyormus gece uyanamam iyi geceler dedi ve uyudu. Doğum günümü hatirlamadi bile. Küçük sandığım bu özel gün meseleleri ne kadar önemliymiş meğer. Insanın insana verdiği değeri gösteriyormuş aslında. Değerimi öğrenmek ne kadar zormuş.. Hiç büyük hediyeler istemedim ben, iyi bir hayat istemedim para istemedim. Sadece biraz sevgi. Ve insan en çok neyi istiyorsa onunla imtihan ediliyormuş. Dayanamadim ablasını aradım. Iyi mi diye sormak için. Yan odada yatıyor istersen uyandirayim dedi. Yok dedim merak ettim sadece. Neden uzuluyorsam sanki? Hangi gunumde ailesi kadar değer verdi ki bana? Insanların yanında soğuk değil miydi hep.. Ayıpmis hani sevmezmis mucuk mucuk olmayı.. Ceza vermek istedim aklım sıra gitmeyecektim yanına kardeşimi bahane edip ama içimdeki özlem dalgasına dayanamadim yarına biletimi aldım ve şimdi pismanim gitmesem mi diyorum. Gitmesem sanki kime ceza vereceksem?? Annesi tarafından sevilmeyen hep bir yani eksik çocuklar gibiyim.. Insanlık için küçük kendim için büyük olan bu derdim yüzünden hepinizden özür dilerim. Lütfen bana kızmayın.Bugün benim doğum gunum ve çok yalnızım öylesine paylaşmak istedim.

Son düzenleme:
Dogum günün kutlu olsun canım.. Paylaşmakla cok iyi ettin, eşine söylemediklerini burda paylaştın ve bi nebzede olsa rahatladın.. Seni anlıyabiliyorum, hatırlanmamak kötü. Doğum günü erkekler için değersizde olsa biz kadınlar için çok anlam yüklü bir gündür.. Eşin önem vermiyor demekki özel günlere.. Ailesinin ön planda olması zor bir durum anlıyorum, zaman zaman bende yaşıyorum.. Söylediğin gibi eşin seni anlamıyorsa sen yaptıklarınla sadece kendini cezalandırmış olursun. Bana sorarsan gitme derim, belkide senin dayanamıyacagını bildiği için bu derece kendine özgüvenle davranıyordur.. Eşinle severek mi evlendiniz şuan böyle mesafeli olmasının sebebi nedir sence..

Tekrar doğum günün kutlu olsun, Raabim sağlıklı huzurlu ve mutlu bir ömür geçirmeyi nasip etsin

doğum günün kutlu olsun. senin yerinde olsam ben de çok yaralanırdım, ağlamaktan içim dışıma çıkardı ve emin ol gitmezdim.

Teşekkür ederim..Askere gidecekk görmek için uzun . Zaman içinde Son gunlerim. Sonra akrabası ailesi ne der? Hakliyken haksız olmaz miyim?

Son düzenleme:
Biz kadınlar evlendikten sonra, yani birine EŞ dedikten sonra başımıza ne gelirse gelsin. İyi günümüzde kötü günümüzde bir şeye sevindiğimiz de şaşırdığımızda yani olumlu ya da olumsuz özel ya da sıradan ne olursa olsun yanımızda önce hep eşimizi istiyoruz.
Onlarca insan olsa da o anda yanımızda eşimiz yoksa hep bir tarafımız eksik kalıyor.
Galiba bu kadınsal bir durum.
Erkekler bizim gibi değiller. Olamıyorlar. Daha mı yüzeyseller bilemiyorum.
Haklısınız kırılmakta. Bunu ilk defa mı yapıyor eşiniz yoksa hep böyle miydi bilemiyorum. Ama her zaman böyle değilse belki de askere gideceği içindir. Dalgındır, durgundur, aklında farklı şeyler vardır, kendi yaşayacaklarına odaklanmıştır...
Kötü düşünmeyin derim, kendinizi de üzmeyin. Ayrı kaldığınızda göreceksiniz ki en çok sizi özlemiş olacak...

Teşekkür ederim ALLAH razı olsun. Severek evlendik. Böyle olması için hiç bir sebep yok. Yapım bu soğuk adamım ben diyor ama sevgiliyken öyle değildi. Hevesmisim demek ki. Ailesinin hiç bir özel gününü atlamaaz ki.

Böyle konulara ben de çok kızıyorum. Yıl içerisinde kaç özel günümüz var ki..Sevdiğini bugünlerde mutlu etmeyi neden düşünemez bu erkekler..

Nice mutlu, sağlıklı, huzurlu ve sevgi dolu seneler dilerim..Doğum günün kutlu olsun..

Özler mi beni gerçekten hiç inanasim gelmiyor. Ben ona ne kadar yakinsam o o kadar uzak sanki. Hep böyle değildi zaten soğuktu da gitgide daha da artıyor.

Teşekkür ederim çok naziksin.
Değer vermediği için düşünmez belki de.

Teşekkür ederim..Askere gidecekk görmek için uzun . Zaman içinde Son gunlerim. Sonra akrabası ailesi ne der? Hakliyken haksız olmaz miyim?

evlilik tecrübem yok ama annemden gördüğüm kadarıyla arada bir şok iyi geliyor kocanın ailesine, ne derler diye düşünmemek lazım bazen.

ayrıca eşin askere gidecek diye onu haklı görme sakın, o gidiyorsa sen de geride yalnız kalıyorsun, senin işin de zor yani. naz yapmakta sonuna kadar haklısın. ben olsam gitmezdim, askerde zaten dayanamayıp arayacak, o zaman da çok naz yapmadan, tatlı sert anlatırdım derdimi, askerdeki adamı da çok üzmemek lazım

Ben yine de git derim yarın için. Gidecek sonuçta.. Gezmeye de değil askere gidecek.
Sen haklısın. Ne olursa olsun en azından nice yaşlara demeliydi sana.
Ama onu görmeden giderse ilerde pişman olmaz mısın? Sonra üzülmez misin bunun kararını ver önce.

Naz mi yapmaliyim yani. Kardeşimi bahane edip gitmesem mi? Bilmiyorum ki ya bazen hiç bir şey yapmamak geliyor içimden. Konuşmuyorum soğuk duruyorum. Ama hep kazanan o oluyor. Çok mu sabırlı çok mu umursamaz anlamadim.

Olmaz miyim hiç? Çok haklıyım çok. Uykusunu bölmek bu kadar mi zor? Birmesaj atsa demezdim ki daha fazlasini isterim diye.

Doğum günün kutlu ve mutlu olsun canım.

Bence bu konuyu eşine okut.

"Bak yalnızlığıma teselliyi nerelerde arar oldum" de.

O kadar trip atarsın, konuşursun etkili olmaz da bu olur kim bilir...

Askere gidecek erkeğin psikolojisinden başlayıp, eşinden uzun bir süre ayrı kalmanın psikolojisine geçip, erkeklerin genel geçer umursamazlıklarından(ama asla sevmediklerinden değil) dem vurup, hayatta daha önemli sorunlar varı göz ucuyla süzüp, sende haklısın tabi ye kadar getirebilirdim uzun uzun yazarak...

Ama hiç içimden gelmedi nedense...
İçimden gelen iki cümle;

Boşver be yaa ''İyiki doğmuşsun'' işte :119:
Düşünme şimdi bunları gece gece, mutsuzluk değil mutluluk yaratmaya çalış kendine
3.cümle oluyor ama gideceğin için, uzun bir ayrılık öncesi ona sarılabileceğin için mutlu olmakla başlayabilirsin bence

Not : Cümle sayısı artmasın diye böyle yazdım Sen gülümsersen belki sana daha fazla gülümser hayat ne dersin?

Doğum günün kutlu ve mutlu olsun canım.

Bence bu konuyu eşine okut.

"Bak yalnızlığıma teselliyi nerelerde arar oldum" de.

O kadar trip atarsın, konuşursun etkili olmaz da bu olur kim bilir...

Kizabilir ne bekliyorsun der?
Ben böyleyim der..
Hepten sogutur beni her hevesimden.
Bazen kabuguma kapanıyorum. Beklentisiz oluyorum. Hiç bir şey değişmiyor.

Sen de ona kız o zaman.
Ne demek "ne bekliyorsun?"
Doğum günümde hatırlanmayı bekliyorum, bundan daha doğal ne olabilir başlatma yapına eeeeeehhh yeter beaa deyip şööyle bir göster kendini.

Iyi ki dogmusum evet teşekkür ederim :) gulumsettigin için.
Belki askerlik psikolojisi ile biraz daha artmıştır bu soğuklugu.
Uzun uzun sarılmak da yetmiyor ki artık. Kalp ve ten uzun uzun sarILINMAk istiyor çünkü.

Sen de ona kız o zaman.
Ne demek "ne bekliyorsun?"
Doğum günümde hatırlanmayı bekliyorum, bundan daha doğal ne olabilir başlatma yapına eeeeeehhh yeter beaa deyip şööyle bir göster kendini.

Denedim canım denedim.
Daha ağzımı açmadan üste çıkmayı kesip atmayı başarabiliyor. Hiç bir duygumu anlamayan mübarek adam konu sogukluguna gelince leb demeden leblebi sevmem diyor.

Şöyle düşünmeye çalış o zaman
Karşısına geçip uzun uzun somurtsanda, kırıldım desende, laf soksanda o sarılmayı elde edemeyeceğin anlattıklarına baklılırsa neredeyse kesin
Daha önce denemediğin bir şeyler denemek lazım ama abartmadan...
Sonra klasik erkek egosu ile ben askere gidiyorum diye bir zil takıp oynamadığın kaldı moduna girer mazallah
Şanslısın aslında olay daha önce denenmemiş bir olay (askere gitmesi)
Birde buna şöyle yeni birkaç ekşınlı(pozitif anlamda) durum/tavır ekledinmi şuraya yazıyorum sonuç garanti

Ekşınlı durum/tavır : Karı koca arasına girilmez ben karışmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…