- Konu Sahibi ironikturktelvesi
-
doğum günün kutlu olsun. senin yerinde olsam ben de çok yaralanırdım, ağlamaktan içim dışıma çıkardı ve emin ol gitmezdim.
Dogum günün kutlu olsun canım.. Paylaşmakla cok iyi ettin, eşine söylemediklerini burda paylaştın ve bi nebzede olsa rahatladın.. Seni anlıyabiliyorum, hatırlanmamak kötü. Doğum günü erkekler için değersizde olsa biz kadınlar için çok anlam yüklü bir gündür.. Eşin önem vermiyor demekki özel günlere.. Ailesinin ön planda olması zor bir durum anlıyorum, zaman zaman bende yaşıyorum.. Söylediğin gibi eşin seni anlamıyorsa sen yaptıklarınla sadece kendini cezalandırmış olursun. Bana sorarsan gitme derim, belkide senin dayanamıyacagını bildiği için bu derece kendine özgüvenle davranıyordur.. Eşinle severek mi evlendiniz şuan böyle mesafeli olmasının sebebi nedir sence..
Tekrar doğum günün kutlu olsun, Raabim sağlıklı huzurlu ve mutlu bir ömür geçirmeyi nasip etsin
Biz kadınlar evlendikten sonra, yani birine EŞ dedikten sonra başımıza ne gelirse gelsin. İyi günümüzde kötü günümüzde bir şeye sevindiğimiz de şaşırdığımızda yani olumlu ya da olumsuz özel ya da sıradan ne olursa olsun yanımızda önce hep eşimizi istiyoruz.
Onlarca insan olsa da o anda yanımızda eşimiz yoksa hep bir tarafımız eksik kalıyor.
Galiba bu kadınsal bir durum.
Erkekler bizim gibi değiller. Olamıyorlar. Daha mı yüzeyseller bilemiyorum.
Haklısınız kırılmakta. Bunu ilk defa mı yapıyor eşiniz yoksa hep böyle miydi bilemiyorum. Ama her zaman böyle değilse belki de askere gideceği içindir. Dalgındır, durgundur, aklında farklı şeyler vardır, kendi yaşayacaklarına odaklanmıştır...
Kötü düşünmeyin derim, kendinizi de üzmeyin. Ayrı kaldığınızda göreceksiniz ki en çok sizi özlemiş olacak...
Böyle konulara ben de çok kızıyorum. Yıl içerisinde kaç özel günümüz var ki..Sevdiğini bugünlerde mutlu etmeyi neden düşünemez bu erkekler..
Nice mutlu, sağlıklı, huzurlu ve sevgi dolu seneler dilerim..Doğum günün kutlu olsun..
Teşekkür ederim..Askere gidecekk görmek için uzun . Zaman içinde Son gunlerim. Sonra akrabası ailesi ne der? Hakliyken haksız olmaz miyim?
evlilik tecrübem yok ama annemden gördüğüm kadarıyla arada bir şok iyi geliyor kocanın ailesine, ne derler diye düşünmemek lazım bazen.
ayrıca eşin askere gidecek diye onu haklı görme sakın, o gidiyorsa sen de geride yalnız kalıyorsun, senin işin de zor yani. naz yapmakta sonuna kadar haklısın. ben olsam gitmezdim, askerde zaten dayanamayıp arayacak, o zaman da çok naz yapmadan, tatlı sert anlatırdım derdimi, askerdeki adamı da çok üzmemek lazım
Ben yine de git derim yarın için. Gidecek sonuçta.. Gezmeye de değil askere gidecek.
Sen haklısın. Ne olursa olsun en azından nice yaşlara demeliydi sana.
Ama onu görmeden giderse ilerde pişman olmaz mısın? Sonra üzülmez misin bunun kararını ver önce.
Doğum günün kutlu ve mutlu olsun canım.
Bence bu konuyu eşine okut.
"Bak yalnızlığıma teselliyi nerelerde arar oldum" de.
O kadar trip atarsın, konuşursun etkili olmaz da bu olur kim bilir...
Askere gidecek erkeğin psikolojisinden başlayıp, eşinden uzun bir süre ayrı kalmanın psikolojisine geçip, erkeklerin genel geçer umursamazlıklarından(ama asla sevmediklerinden değil) dem vurup, hayatta daha önemli sorunlar varı göz ucuyla süzüp, sende haklısın tabi ye kadar getirebilirdim uzun uzun yazarak...
Ama hiç içimden gelmedi nedense...
İçimden gelen iki cümle;
Boşver be yaa ''İyiki doğmuşsun'' işte :119:
Düşünme şimdi bunları gece gece, mutsuzluk değil mutluluk yaratmaya çalış kendine
3.cümle oluyor ama gideceğin için, uzun bir ayrılık öncesi ona sarılabileceğin için mutlu olmakla başlayabilirsin bence
Not : Cümle sayısı artmasın diye böyle yazdımSen gülümsersen belki sana daha fazla gülümser hayat ne dersin?
Sen de ona kız o zaman.
Ne demek "ne bekliyorsun?"
Doğum günümde hatırlanmayı bekliyorum, bundan daha doğal ne olabilir başlatma yapına eeeeeehhh yeter beaa deyip şööyle bir göster kendini.
Iyi ki dogmusum evet teşekkür ederim :) gulumsettigin için.
Belki askerlik psikolojisi ile biraz daha artmıştır bu soğuklugu.
Uzun uzun sarılmak da yetmiyor ki artık. Kalp ve ten uzun uzun sarILINMAk istiyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?