Bugun benım dogum gunum ama..

Doğum günün kutlu olsun
Bekle hele bakalım belki kutlar?
Ancak kutlamazsa buraya yazdığın hislerini eşine de aktarmanı tavsiye ederim, bilsin
Umrancim amin diyorum amin senin de doğu. Günün kutlu olsun.
Justhhold ınan ki hiç içimden gelmiyor hem kırgınlığını verdigi bir sakinlik var hem de huyunu biliyorum askerlik öncesi yaptın yapacağını diye başlayan anlayissiz kesip atan kelimeler. Hiç gücüm yok..

oo daha dur gün yeni başlıyo :)
bekle bakalım, kutlarsa ne ala, kutlamazsa sitem et bence..
iyiki doğdun bu arada

Teşekkür ederim kızlar. Evet bekliyorum bakalım ama isterdim ki ordan burdan hatirlamasin. Eğer hatirladiysa da amannn kutlarım yarın diyecek kadar basite almasın. Zaten ne zaman gördüm ki sıcacık davranışlarını. Belki de formaliteden kutlamasindansa bu daha iyidir.

Teşekkür ederim yontemine bayıldım. Doğum günü pastam ile kardesim ile facede resmimi görünce hatirlar. Yok cnm kusluk olmayacak. Diyorum ya zaten soğuk hani. Alıştım belkide. ALLAH başka dert vermesin cumlemize.

aslında sizin için doğum gününden ziyade başka şeyler böyle hassaslaştırmış..

belki unutmadı belki onun da kendine göre planı vardır illla face'den ya da sağdan soldan hatırlayacak diye bir düşünce yok.

sizin ne zamandır olan soğukluk ve uzaklaşma bence asıl sorununuz.. ama bir de araya askerlik giriyor bu süreçte iki tarafında daha özverili olması gerek.

Henüz erken,bekle bakalım.
Eğer unutursa kutlamayı,içindekileri eşinle paylaş derim.
İyi ki doğdun.
Nice mutlu,huzurlu ve sağlıklı günlere canım.

Son düzenleme:
Öncelikle doğum günün kutlu olsun üzülme bak burada senin doğum gününü kutlayan koca bir ailen var.

Gelelim kocanın unutmasına, bazı erkekler maalesef böyleler unutuyorlar bu kadar takılma.
Sen git yanına gittiğinde de hatırlat benim doğum günümdü ama sen unuttun şimdi bana gecikmiş bir kutlama yap de
Ben her sene doğum günümden bir gün önce eşime ''yarın benim doğum günüm sakın unutma valla kızarım'' diye şakayla karışık hatırlatıyorum.
Çünkü eşim inanılmaz işkolik ve inanılmaz unutkan bir insan öyle ki bazen haftaiçi annemlere gidiyorum akşama eşinde gelsin yemek yiyin diyor annem, eşimi arayıp gelir misin diyorum gelirim akşam görüşürüz diyip onu unutup eve gidiyor.
O yüzden alıştım sürekli herşeyi ben hatırlatıyorum artık eşime
Doğum günü gibi özel günlerimizde de biliyorum unutabilir, sonunda da üzülmemek için kendim bir gün önceden hatırlatıyorum.

Ben de ilk çıkmaya başladığımız günü unutmuştum. Daha doğrusu o günü bilmiyordum bile. Bana bir yaz çiçek geldi üzerinde sadece 4 yazıyo. Hiç çağrışım yapmadı. Meğer 4. senemizmiş.
Sadece erkekler değil böyle kadınlar da var yani
Bence aranızdaki soğukluktan dolayı beklenti içine girmişsin yoksa bu derece canını sıkmazdı bu olay...

Doğum gününüz kutlu olsun . Benim öküzcük kocamda bu sene kutlamadı.
Çok zor bir durum biliyorum .
Benim anlamadığım evlisiniz eşiniz askere gidecek ve karısının değilde ailesinin yanında.
Ben asıl buna kızardım . Yaşı kaç eşinizin ?

Eşin için ne yazacağımı bilemedim ablacm,ama zor bir durum oldugunu tahmin edebiliyorum..
Doğum günün kutlu olsun,nice mutlu güzel yıllara

Doğum günün kutlu olsun canım.
Nice sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllar geçirmen dileğiyle..
Evli değilim ama böyle bir durum içimizi kalbimizi inanılmaz kırıyor evet.
Bence git ve eşine ''Doğum günümü kutladığın için teşekkür ederim canım'' de :)
Askere gidecekmiş madem çok üstüne gitme.
Tavrını belli et ama güzel güzel konuş.
Askerdeyken mutlaka arayacak seni.
En çok özlediği eksikliğini hissettiği sen olacaksın.
O zaman da tatlı tatlı sorunlarınızı çözersiniz inşallah canım

belki sana sürpriz yapıcaktır onun için bişey söylememiştir. buarada doğum günün kutlu olsun her yaşın bi öncekinden güzel geçsin inşallah

dogum günün kutlu olsun cnm
huzurlu,mutlu,saglıklı nice senelere
eşin askere ne zaman gidiyor
sen ailenin yanındayken senle kalsaydı
sonrada eşinin ailesinde beraber kalsaydınız olmazmıydı
neden o orda tek başına zaten uzun süre ayrı kalacaksınız

Doğum günün kutlu olsun tatlım. Gitmeye karar vermekle iyi yapmışsın. Sonra aranız düzeldiğinde niye askere gitmeden son kez görüp sarılmadım diye kendi kendini yerdin.
Eşine çok kızma üzgün yollama onu askere. Ben unutmasını askere gideceği için stresli olduğuna bağlıyorum. Askerlik kolay değil. Duyguları karmakarışıktır. Yazdıklarından genelde de biraz ilgisiz olduğunu sezdim ama inşallah herzmn böyle değildir sen üzgün olduğun için öyle geliyordur.Bu yorumu ilk yazdığına göre yapıyorum. Sonradan bişey yazdıysan okumadım.
Şimdiden Allah kavuştursun.

Henüz erken,bekle bakalım.
Eğer unutursa kutlamayı,içindekileri eşinle paylaş derim.
İyi ki doğdun.
Nice mutlu,huzurlu ve sağlıklı günlere canım.

Eşin için ne yazacağımı bilemedim ablacm,ama zor bir durum oldugunu tahmin edebiliyorum..
Doğum günün kutlu olsun,nice mutlu güzel yıllara

Doğum gününüz kutlu olsun.
Maalesef erkekler bizim kadar önemsemiyorlar. Bozmayın moralinizi henüz gün bitmedi ki.

belki sana sürpriz yapıcaktır onun için bişey söylememiştir. buarada doğum günün kutlu olsun her yaşın bi öncekinden güzel geçsin inşallah

kızlar eşim bugün dört kere aradı beni, ilk aradığında hiç haberi yokmuş gibiydi ki bence haberi yoktu zaten unutmuştu, ikinci aradığında da aynı şekilde gün içinde neler yaptığını falan anlattı emniyete gittiğini falan, sonra ben ailemle üflediğim pastayla resimlerimi yükledim internete, 10 dk sonra aradı kim haber verdiyse artık.. unuttum sandın dimi, sabahtan beri sana uygun hediye arıyorum falan saçmaldı, inanmadım tabi yalan söylemene gerek yok unutmuş olabilirsin başın kalabalık normal dedim, kızdı bağırdı işte böyle trip atıyosun hevesimi öldürüyosun falan. kapattı telefonu, aramadım geri, zaten gün boyu hiç aramamıştım.. 2 saat sonra görümcem kv, kp aradılar saolsunlar kutladılar doğum günümü en son eşim aldı telefonu doğum günümü kutladı, öyle gönlümü alacak çok bir şey söylemedi ama suçunun farkında olduğu da belli... hepinize çok teşekkür ederim doğum günümü kutladığınız ve derdime ortak olduğunuz için, çok tatlısınız..

Son düzenleme:

Doğum günün kutlu olsun canım
Üzülme lütfen ama ona uygun bır zamanda neden böyle davrandığını sor neden böyle ılgısızsın dıye?
Güzel bır dılle anlat belkı son zamanlarda bazı sorunları vardır hep mı ılgısızdı ?
Gitmek konusunda da içindekı sesi dinle.

Canim benim sende cok tatlisin.derdini bizimle paylasman bile cok guzel.hayatinda hic cozulemiyecek sorunun olmasin.aminhep neseli ol

Öncelikle doğum günün kutlu olsun. Bugün benimde doğum günümdü.
Senin yerinde olsam bende çok üzülür kırılırdım. Biz bayanlar özel günlere çok değer veriyoruz. Malesef erkekler biraz odun.
Ama bence gitmelisin. O sana yaptı diye sende ona mı yanlış yapacaksın:26: Boşver ayıbı ona kalsın. Hem gittiğinde yüzyüze olduğunda kırıldığını söylersin. Gönlünü alır unutursun. Aşk evlilik böyle birşey değil mi. İnanmaya ikna olmaya affetmeye bahane arıyoruz. Ayrıca gitmezsen askerde olduğunu sürece veya sonrasında pişman olabilirsin. Sinirine yenilme. Sakinliğinle sen eşini yen.

son mesajını görmemişim. Çok sevindim en azından için rahatlamış. İnşallah eşin telafisinide yapar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…