- Konu Sahibi ironikturktelvesi
-
doğum günün kutlu olsun canım 16 ekim doğum günümdü sıradan kötü bir gündü ben ailemle görüşmüyorum eşim ve oğlumdan başka kimsem yok eşim de umursamadı biliyormusun öylesine kutladı bir gül alsa yada küçük bi pasta yada dışarda bi yemek yani lüks te değil istediğim değer görmek ilgi görmek hepsi bu üzülmemek lazım aslında sende üzülme yalnız değilmişiz ikimiz de ne diyim allah içlerinde büyütsün bizim sevgimizi
Umrancim amin diyorum amin senin de doğu. Günün kutlu olsun.Doğum günün kutlu olsun
Bekle hele bakalım belki kutlar?
Ancak kutlamazsa buraya yazdığın hislerini eşine de aktarmanı tavsiye ederim, bilsin
doğum günün kutlu olsun...
erkekler pek hatırlamaz zaten özel günleri...
sen biletini alıp yanına gitmeye karar vermekle iyi etmişsin...
belki birlikte olduğunuz süre içinde doğum gününğ kutlar...
şu anda askerlik fln belliki karışık bi dönemden geçiyo...
üzme kendini boşuna...
çok erkenden yılgınlığa vermişsiniz ayrıca kendinizi...
artık saat 00.00 ı vurunca hemen kutlasın mantığını atın üzerinizden bence.. daha önünüzde saatler var.
ben geçen yıl eşimin doğum gününü, günün bitimine yarım saat kala kutlamıştım
oo daha dur gün yeni başlıyo :)
bekle bakalım, kutlarsa ne ala, kutlamazsa sitem et bence..
iyiki doğdun bu arada
Canim benim sadece seninkimi oyle saniyorsun.benim esimde dogum gunumu hatirlamamisdi.bende gozunun onunde kendime pasta yapib gozune baka baka yemisdim..ikramdada dogum gunu pastamdan alirmisi bir dilim demisdim bunlar yeni zamanlarimizda olmusdu.simdi eski kafamda degilim.unutursa, unutsun.hetsey karsilikli senfe onuun dogum gunun unutursun amman bos ver .2gunluk dunyada kusluk olmadin aranizda.sen hatirlat bu gun ayin kaci gibisinden .erkek milleti. opdum seni nice mutlu dogum gunleri gecirirsin ailenle insallah amin.
Hepinize selam olsun
Bugün benim doğum gunum, eşimden en ufak bir ses yok. Farklı sehirlerdeyiz biz, kardeşim ameliyat olduğu için ben ailemin yanındayım o yakında askere gideceği için ailesinin yanında. Birgün kaldı burda benimle sonra ertesi gün gitti. Askere gitmeden bitirmem gereken işlerim var dedi ve gitti. Zaten çok ilgili sevgili bir adam değildi şimdi kopmuş gibi hissediyorum baglarimizi. Dün akşam aradi yorgunmuş başi agiriyormus gece uyanamam iyi geceler dedi ve uyudu. Doğum günümü hatirlamadi bile. Küçük sandığım bu özel gün meseleleri ne kadar önemliymiş meğer. Insanın insana verdiği değeri gösteriyormuş aslında. Değerimi öğrenmek ne kadar zormuş.. Hiç büyük hediyeler istemedim ben, iyi bir hayat istemedim para istemedim. Sadece biraz sevgi. Ve insan en çok neyi istiyorsa onunla imtihan ediliyormuş. Dayanamadim ablasını aradım. Iyi mi diye sormak için. Yan odada yatıyor istersen uyandirayim dedi. Yok dedim merak ettim sadece. Neden uzuluyorsam sanki? Hangi gunumde ailesi kadar değer verdi ki bana? Insanların yanında soğuk değil miydi hep.. Ayıpmis hani sevmezmis mucuk mucuk olmayı.. Ceza vermek istedim aklım sıra gitmeyecektim yanına kardeşimi bahane edip ama içimdeki özlem dalgasına dayanamadim yarına biletimi aldım ve şimdi pismanim gitmesem mi diyorum. Gitmesem sanki kime ceza vereceksem?? Annesi tarafından sevilmeyen hep bir yani eksik çocuklar gibiyim.. Insanlık için küçük kendim için büyük olan bu derdim yüzünden hepinizden özür dilerim. Lütfen bana kızmayın.Bugün benim doğum gunum ve çok yalnızım öylesine paylaşmak istedim.
Kızlar çok teşekkür ederim. Çekirgecim gidersem eğer değe. Verdiğim için değil dönük Pudranin da dediği gibi bir helallik için kendi ailem ve e elegune karsi gideceğim. Askerlik stresi falan tamam da bu ayrı bir şy. Bence değer veren biri atlamaz böyle bir şeyi neden kafasının en karışık olduğu zamanlarda. Ailesini hatirlayabiliyor?? Böyle bir kabiliyeti var demek ki. Ayrıca doğum gunum patlama noktası oldu kaç gündür hatta kaç aydır soğuk mu desem ne desem ışte böyle. Sevgiliyken böyle değildi.doğru gün daha bitmedi ama hatırlayan şimdiye kadar hatirlardi. Su saniyeden sonra faceden surdan burdan hatırlaması doğru mu? Yada dediğiniz gibi ben mi duygusal davraniyorum. Size anlatmak çok Iyi geldi ondan eminim. Yazım hatları için özür dilerim. Telden dolayı.
Henüz erken,bekle bakalım.
Eğer unutursa kutlamayı,içindekileri eşinle paylaş derim.
İyi ki doğdun.
Nice mutlu,huzurlu ve sağlıklı günlere canım.
aslında sizin için doğum gününden ziyade başka şeyler böyle hassaslaştırmış..
belki unutmadı belki onun da kendine göre planı vardır illla face'den ya da sağdan soldan hatırlayacak diye bir düşünce yok.
sizin ne zamandır olan soğukluk ve uzaklaşma bence asıl sorununuz.. ama bir de araya askerlik giriyor bu süreçte iki tarafında daha özverili olması gerek.
Öncelikle doğum günün kutlu olsun üzülme bak burada senin doğum gününü kutlayan koca bir ailen var.
Gelelim kocanın unutmasına, bazı erkekler maalesef böyleler unutuyorlar bu kadar takılma.
Sen git yanına gittiğinde de hatırlat benim doğum günümdü ama sen unuttun şimdi bana gecikmiş bir kutlama yap de
Ben her sene doğum günümden bir gün önce eşime ''yarın benim doğum günüm sakın unutma valla kızarım'' diye şakayla karışık hatırlatıyorum.
Çünkü eşim inanılmaz işkolik ve inanılmaz unutkan bir insan öyle ki bazen haftaiçi annemlere gidiyorum akşama eşinde gelsin yemek yiyin diyor annem, eşimi arayıp gelir misin diyorum gelirim akşam görüşürüz diyip onu unutup eve gidiyor.
O yüzden alıştım sürekli herşeyi ben hatırlatıyorum artık eşime
Doğum günü gibi özel günlerimizde de biliyorum unutabilir, sonunda da üzülmemek için kendim bir gün önceden hatırlatıyorum.
Doğum gününüz kutlu olsun . Benim öküzcük kocamda bu sene kutlamadı.
Çok zor bir durum biliyorum .
Benim anlamadığım evlisiniz eşiniz askere gidecek ve karısının değilde ailesinin yanında.
Ben asıl buna kızardım . Yaşı kaç eşinizin ?
Eşin için ne yazacağımı bilemedim ablacm,ama zor bir durum oldugunu tahmin edebiliyorum..
Doğum günün kutlu olsun,nice mutlu güzel yıllara
Doğum gününüz kutlu olsun.
Maalesef erkekler bizim kadar önemsemiyorlar. Bozmayın moralinizi henüz gün bitmedi ki.
Doğum günün kutlu olsun canım.
Nice sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllar geçirmen dileğiyle..
Evli değilim ama böyle bir durum içimizi kalbimizi inanılmaz kırıyor evet.
Bence git ve eşine ''Doğum günümü kutladığın için teşekkür ederim canım'' de :)
Askere gidecekmiş madem çok üstüne gitme.
Tavrını belli et ama güzel güzel konuş.
Askerdeyken mutlaka arayacak seni.
En çok özlediği eksikliğini hissettiği sen olacaksın.
O zaman da tatlı tatlı sorunlarınızı çözersiniz inşallah canım
belki sana sürpriz yapıcaktır onun için bişey söylememiştir. buarada doğum günün kutlu olsun her yaşın bi öncekinden güzel geçsin inşallah
dogum günün kutlu olsun cnm
huzurlu,mutlu,saglıklı nice senelere
eşin askere ne zaman gidiyor
sen ailenin yanındayken senle kalsaydı
sonrada eşinin ailesinde beraber kalsaydınız olmazmıydı
neden o orda tek başına zaten uzun süre ayrı kalacaksınız
Doğum günün kutlu olsun tatlım. Gitmeye karar vermekle iyi yapmışsın. Sonra aranız düzeldiğinde niye askere gitmeden son kez görüp sarılmadım diye kendi kendini yerdin.
Eşine çok kızma üzgün yollama onu askere. Ben unutmasını askere gideceği için stresli olduğuna bağlıyorum. Askerlik kolay değil. Duyguları karmakarışıktır. Yazdıklarından genelde de biraz ilgisiz olduğunu sezdim ama inşallah herzmn böyle değildir sen üzgün olduğun için öyle geliyordur.Bu yorumu ilk yazdığına göre yapıyorum. Sonradan bişey yazdıysan okumadım.
Şimdiden Allah kavuştursun.
Hepinize selam olsun
Bugün benim doğum gunum, eşimden en ufak bir ses yok. Farklı sehirlerdeyiz biz, kardeşim ameliyat olduğu için ben ailemin yanındayım o yakında askere gideceği için ailesinin yanında. Birgün kaldı burda benimle sonra ertesi gün gitti. Askere gitmeden bitirmem gereken işlerim var dedi ve gitti. Zaten çok ilgili sevgili bir adam değildi şimdi kopmuş gibi hissediyorum baglarimizi. Dün akşam aradi yorgunmuş başi agiriyormus gece uyanamam iyi geceler dedi ve uyudu. Doğum günümü hatirlamadi bile. Küçük sandığım bu özel gün meseleleri ne kadar önemliymiş meğer. Insanın insana verdiği değeri gösteriyormuş aslında. Değerimi öğrenmek ne kadar zormuş.. Hiç büyük hediyeler istemedim ben, iyi bir hayat istemedim para istemedim. Sadece biraz sevgi. Ve insan en çok neyi istiyorsa onunla imtihan ediliyormuş. Dayanamadim ablasını aradım. Iyi mi diye sormak için. Yan odada yatıyor istersen uyandirayim dedi. Yok dedim merak ettim sadece. Neden uzuluyorsam sanki? Hangi gunumde ailesi kadar değer verdi ki bana? Insanların yanında soğuk değil miydi hep.. Ayıpmis hani sevmezmis mucuk mucuk olmayı.. Ceza vermek istedim aklım sıra gitmeyecektim yanına kardeşimi bahane edip ama içimdeki özlem dalgasına dayanamadim yarına biletimi aldım ve şimdi pismanim gitmesem mi diyorum. Gitmesem sanki kime ceza vereceksem?? Annesi tarafından sevilmeyen hep bir yani eksik çocuklar gibiyim.. Insanlık için küçük kendim için büyük olan bu derdim yüzünden hepinizden özür dilerim. Lütfen bana kızmayın.Bugün benim doğum gunum ve çok yalnızım öylesine paylaşmak istedim.
kızlar eşim bugün dört kere aradı beni, ilk aradığında hiç haberi yokmuş gibiydi ki bence haberi yoktu zaten unutmuştu, ikinci aradığında da aynı şekilde gün içinde neler yaptığını falan anlattı emniyete gittiğini falan, sonra ben ailemle üflediğim pastayla resimlerimi yükledim internete, 10 dk sonra aradı kim haber verdiyse artık.. unuttum sandın dimi, sabahtan beri sana uygun hediye arıyorum falan saçmaldı, inanmadım tabi yalan söylemene gerek yok unutmuş olabilirsin başın kalabalık normal dedim, kızdı bağırdı işte böyle trip atıyosun hevesimi öldürüyosun falan. kapattı telefonu, aramadım geri, zaten gün boyu hiç aramamıştım.. 2 saat sonra görümcem kv, kp aradılar saolsunlar kutladılar doğum günümü en son eşim aldı telefonu doğum günümü kutladı, öyle gönlümü alacak çok bir şey söylemedi ama suçunun farkında olduğu da belli... hepinize çok teşekkür ederim doğum günümü kutladığınız ve derdime ortak olduğunuz için, çok tatlısınız..
Hepinize selam olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?