- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
açıp iki teoman şarkısı dinleseler ufukları açılacak ama yok.Böyle insanlar dindar geçiniyor bir de. Ben oruç tutuyorum, ramazanda alkol almam falan da aklımın ucundan geçmedi yani yuh diyorum. Bu nasıl bir zihniyet, ellerinden gelse parçalayacaklar yani. Bi de dini biliyor geçiniyorlar orası ayrı komik. Neyse muhattap olmayacağım, sinirden ve açlıktan başım döndü resmen
hayır. burası demokrasiyle yönetilen laik bir ülke.müslümanların fazla olması azınlıkları zorlamasını ve özgürlüğklerine karışmasını gerektirmez. evet bu ülkede azınlıklarda var.Burasi musluman ulkesi
Insanlarin damarina basmayin bee hadiiiiii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
zizizi müslüman ülke değil derken şeriatla yönetilen resmi bir dini olan ülke olmadığından bahsetmişlr. tabiki saygı duymak lazım oruç tutana buna hemfikirim ama burda sataşmak da gereksiz herkesin Allahı kendine demi
teşekkür ederim. :)Ben pekte önem vermem doğum günlerine ama eşinizin kutlamaması biraz can sıkıcı olmuş. Ama yinede bugun için bir sürprize hazırlıklı olun derim. Sağlıklı mutlu nice yıllar dilerim :)
yoksa yine şaka amaçlımı açtın bunu. ama bu sefer çok doğal olmuş. gerçekçi jooker:))
açıp iki teoman şarkısı dinleseler ufukları açılacak ama yok.
onun konularınde böyle şakacı yan hep vardır. espriyle yaklaşır konularınaaradım buldum bencede bu şaka olmalı
aaaah ahhh... :)ufkumuzun açılması için teoman şarkısımı dinlemek gerekiyordu :44: ilginç
siz hep öylemi geliştiriyorsunuz kendinizi
bu arada ben senin yaşgününü kutlamadımdı.[video=youtube;QRlryY5mJoY]http://www.youtube.com/watch?v=QRlryY5mJoY[/video]
ben kimseyle tartışmak istemiyorum. doğum günümün içine etmenize izin vermiciiim.ben gidip ders çalışıyorum.
teşekkür ederim.bu arada ben senin yaşgününü kutlamadımdı.
mutlu yıllar. yengeç misin sen.
fazla duygusal fazla:)teşekkür ederim.yükselenli alçalanlı yengeç hem de.
bak gözlerim doldu.fazla duygusal fazla:)
[video=youtube;QRlryY5mJoY]http://www.youtube.com/watch?v=QRlryY5mJoY[/video]
ben kimseyle tartışmak istemiyorum. doğum günümün içine etmenize izin vermiciiim.ben gidip ders çalışıyorum.
dur ağlatmayım şimdi seni. bir mantıklı başak ve yükseleni aslan olarak:)bak gözlerim doldu.öyleyim maalesef.
Ramazan ayindada millet icmeyi düsünüyor ya.... Kelime bulamiyorum cok yazikkkk...!
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Her konuyuda dine bağlamanızdan bıkkınlık geldi. İki satır birşeyler okusam diyorum din din din bu ne yahu. Herkesin kendi düşüncesi, inancı, hayatı biraz saygılı olun. Arkadaş ne sizi içmeye zorlamış ne de hakaret etmiş. Bu ayıplama neden?
Komik bir şey göremedim ben? İnsanlar canı isterse içer, canı iisterse ramazanda içtiğini de söyleyebilir konu açtığında? Herkes saygılı olup ona göre davranacak. Ben sizin yazdığınız gibi özellikle insanlar birbirine düşsün diye böyle bi şey yapıldığını zannetmiyorum. Zaten jooker yeni bir üye falan değil, yorumlalrını bildiğim biri. Her olayı dine bağlayıp "evet ben anladım sen ramazanda içiyorum diye özellikle dedin" falan demeniz de komik yani... Ben okuduğumda aklımın ucundan geçmedi böyle bir şey, üstelik şu anda orucum ona rağmen düşünmedim bile ramazan olduğunu falan. Herkes kendi işine baksın bence. Ve saygılı olmayı öğrensin diğer arkadaş da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?