bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım!!!!

açıp iki teoman şarkısı dinleseler ufukları açılacak ama yok.

Burasi musluman ulkesi
Insanlarin damarina basmayin bee hadiiiiii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayır. burası demokrasiyle yönetilen laik bir ülke.müslümanların fazla olması azınlıkları zorlamasını ve özgürlüğklerine karışmasını gerektirmez. evet bu ülkede azınlıklarda var.
zaten demokrasinin en önemli amacıda azınlığın hakkını savunmak ve özgür olmasını sağlamaktır.
kimse kimsenin damarına basmıyor.
be ile konuşmayın benle. hadii diyede.
hoş değil. yakışmıyor. ben gayet terbiyemi bozmadan yazıyorum. önce demokrasinin ve laikliğin ne olduğunu öğrenin. ülkenizin yönetim şeklini bilin.
ayrıca bdvde konuyu dine getirmek yasak.
mune a mesaj yazdım demin. konu dine çekliyor diye zaten.

Son düzenleme:

Aynen olay cikarmak icin yaptigi cok belli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben pekte önem vermem doğum günlerine ama eşinizin kutlamaması biraz can sıkıcı olmuş. Ama yinede bugun için bir sürprize hazırlıklı olun derim. Sağlıklı mutlu nice yıllar dilerim :)

[video=youtube;QRlryY5mJoY]http://www.youtube.com/watch?v=QRlryY5mJoY[/video]

ben kimseyle tartışmak istemiyorum. doğum günümün içine etmenize izin vermiciiim. ben gidip ders çalışıyorum.

[video=youtube;QRlryY5mJoY]http://www.youtube.com/watch?v=QRlryY5mJoY[/video]

ben kimseyle tartışmak istemiyorum. doğum günümün içine etmenize izin vermiciiim. ben gidip ders çalışıyorum.
bu arada ben senin yaşgününü kutlamadımdı.
mutlu yıllar. yengeç misin sen.

Ramazan ayindada millet icmeyi düsünüyor ya.... Kelime bulamiyorum cok yazikkkk...!

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Her konuyuda dine bağlamanızdan bıkkınlık geldi. İki satır birşeyler okusam diyorum din din din bu ne yahu. Herkesin kendi düşüncesi, inancı, hayatı biraz saygılı olun. Arkadaş ne sizi içmeye zorlamış ne de hakaret etmiş. Bu ayıplama neden?

çağın hastalığı bıkkınlık size ne olduki böyle hararetlisiniz

Bende alkolü es geçmişim 😀. Aklıma dahi gelmedi. Hoş gelse ne farkeder. Bizi ilgilendirmez. Her koyun kendi bacağından asılır diye boşa dememişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…