Bugün benim doğumgünüm!

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
3.054
1.735
333
Sakarya
Bugün benim doğumgünüm yaş oldu 29 ama mutsuzum ben ya baya baya mutsuzum yalniz hissediyorum kendimi amaçsiz tek başina gibi işte sanırım çok da kendi mi ifade edecek bişe bulamiyorum belki birşeylere geç kalmislik hissi ve en kötüsüde dahada kalacakmis hissi bi sevdiğim olsun çok isterdim sevmek sevilmek olmadimi vardi ama olmadi bi şekilde sanki buraya yazmak bana iy gelecekmis gibi yazdim işte saçma saçma kusura bakmayin

Bugün benim kızımın da doğum günü. 2 yaşında oldu. 29 yaşında evlenmezse evlenmedim yuva kuramadım diye üzülmesin diye evlilik odaklı bir kız çocuğu olarak yetiştirmeyeceğim. Kova burcusun sen özgürlük seversin.

Evlenme, boşver.

Nice senelere

Konu sahibi yorum olarak bundan daha iyi ve netini bulamazsın!

Mutlu yıllar :)

Bende yakinda 29 olucam elimde egitim kariyer mutluluk iş eş elimde hicbirsey yok
30 yasimda ayni mi gececekerak ediyorum

Sevmenin sevilmenin yaşı yoktur bence
Olur elbet, bak yaş ilerliyor durmuyor, anın tadını çıkar derim. Hayat herşeyiyle güzel.Sadece evlenince mutlu olmuyor insanlar.
Mutlu yııllaar

Doğum günün kutlu olsun; sağlıklı ve mutluluk dolu bir yaşam diliyorum.
Olumsuz düşünmek seni bir yere götürmez.bu olumsuz koşullarda aksini düşünmek zor olsa da yine de umudunu korumaya,pozitif yaklaşım sergilemeye özen göster.ömürler uzun , önümüzdeki 20 yılda da evlenebilirsin.hedeflerini gerçekleştirmek için uğraş göster.

Mutlu sağlıklı nice yıllara bence şöyle düşünün y evlendiğimiz insan kötü olsaydı mutsuz bir evliliğiniz olsaydı

Teşekkürler allah bağislasin .Benim annem de öyle yetistirmedi aslında ama yalnzik çok koyuyo yaa bu çok farklı bişe insanin ki evet kovalarin meshuurr özgürlük âşki daha genç yaşlarimda iliskilerimin bitme nedeni :) smdide ben istiyorum olmuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…