- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi anabelmontero
Bende bazi gunler cok olumsuzum herseyin kotusunu dusunurum bazende amann bosver ne olursa olsun modundayim banada care bulunHep zip zipin oyunları bunlar
18-19![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bazi gunler cok olumsuzum herseyin kotusunu dusunurum bazende amann bosver ne olursa olsun modundayim banada care bulunHep zip zipin oyunları bunlar
18-19![]()
Hahhahaha sesli guldumchori yakında bugün neler yaptım diye konu açacaksın diye korkuyorum![]()
Bende bazi gunler cok olumsuzum herseyin kotusunu dusunurum bazende amann bosver ne olursa olsun modundayim banada care bulun
kızlar ay mı vurdu merkür mü çarptı bilmiyorum ama hepinizi vurmuş belli ki valla![]()
Aaa aynı ben.
Dün herkese mavi boncuk dağıttım, sevgi kelebeği modunda takıldım. Çocuk mocuk sevdim ya.
Bugun herkesten nefret ediyorum, suratım 5 karış, oturduğum yerde kuruyorum kendimi, anneme kıl oluyorum, babama ayar.
Görümcemin çayına ilaç falan katayım diyorum, kp'e ne itlik yapsam acaba diye düşünüyorum sabahtan beri. Biri bişey dese havlayacak durumdayım.
Antidepresan yazip gonderiyolar ya ben cok gittimCare sarigulof cok komigim(!)
Psikiyatriye mi gitsek diycem de devlette pek ilgilenmiyolarmis ozeldekine gitsem cebim razi degil
kaşların çatık geziyorsun demek kiii:))) eheheHahah
Aynen oyle, bazen okadar sinirli oluyorumki tanımadığım hic farketmedigim kizlar yanima geliyo bisey mi oldu tip tip bakiyosun diyeablacim ne bakicam sana bir alex misin ki sen yani..
ben de bugünkü dengesizliğimi yazcam
twitter dan birini (kendisi hoşlandığım kişi olur)
önce takibi bıraktım snra dayanamadım geri takip ettim
sorsan aman ben sallamıyorum yaa onu (güyaaa)![]()
kaşların çatık geziyorsun demek kiii:))) ehehe
Aynindan kaynimda var..muhaha cidden var ama. Ben ona bir doz sevgili önerdim.
Ruh dalgalanmalarini evde akvaryumculuk yaparak normale donduruyordu. Tabi tropheus kolonilerini telef ediyordu.
Bak dedim sevgilinin suyu, yemi kendinden negzel..
Arada 'seni svyrm cnms' diye mesaj atarsin oldu bitti..
olur öyle
insan her an aynı olamaz ki..
sen uçlarda gezme de yine de![]()
Kadin oldugumuz icin olmasin![]()
Aman onlar da cok duz ya ben gelemem ona bu atraksiyon hali iyiAy ne lanet ne zor biseymis kadinlik yav
Mutluyum mutsuzmu onu bile anlamama izin vermiyor, buyuyunce erkek olucam ben![]()