• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugun Birsey Farkettim

chori yakında bugün neler yaptım diye konu açacaksın diye korkuyorum :KK45:
Hahhahaha sesli guldum:KK70:
Yok canim okadar da degil ama arkadaslar bugun ayagimi masanin kenarina çarptım ya cok kotuyum baska benim durumumu yasayan var mi aranizda falan diye yazabilirim hani o potansiyeli goruyorum kendimde:KK53:

Aaa aynı ben.
Dün herkese mavi boncuk dağıttım, sevgi kelebeği modunda takıldım. Çocuk mocuk sevdim ya.
Bugun herkesten nefret ediyorum, suratım 5 karış, oturduğum yerde kuruyorum kendimi, anneme kıl oluyorum, babama ayar.
Görümcemin çayına ilaç falan katayım diyorum, kp'e ne itlik yapsam acaba diye düşünüyorum sabahtan beri. Biri bişey dese havlayacak durumdayım.

Hahah:KK70:
Aynen oyle, bazen okadar sinirli oluyorumki tanımadığım hic farketmedigim kizlar yanima geliyo bisey mi oldu tip tip bakiyosun diye:KK45: ablacim ne bakicam sana bir alex misin ki sen yani..

ben de bugünkü dengesizliğimi yazcam
twitter dan birini (kendisi hoşlandığım kişi olur)
önce takibi bıraktım snra dayanamadım geri takip ettim :KK53::KK53:
sorsan aman ben sallamıyorum yaa onu (güyaaa) :KK70:

Hahah:KK70:
Aynen oyle, bazen okadar sinirli oluyorumki tanımadığım hic farketmedigim kizlar yanima geliyo bisey mi oldu tip tip bakiyosun diye:KK45: ablacim ne bakicam sana bir alex misin ki sen yani..
kaşların çatık geziyorsun demek kiii:))) ehehe

Aynindan kaynimda var..muhaha cidden var ama. Ben ona bir doz sevgili önerdim.
Ruh dalgalanmalarini evde akvaryumculuk yaparak normale donduruyordu. Tabi tropheus kolonilerini telef ediyordu.
Bak dedim sevgilinin suyu, yemi kendinden negzel..
Arada 'seni svyrm cnms' diye mesaj atarsin oldu bitti..

ben de bugünkü dengesizliğimi yazcam
twitter dan birini (kendisi hoşlandığım kişi olur)
önce takibi bıraktım snra dayanamadım geri takip ettim :KK53::KK53:
sorsan aman ben sallamıyorum yaa onu (güyaaa) :KK70:

Hahaha:KK70:
Of kimki o:KK59: (TWITLERINI TARIHLERINE GORE DUZENLEYIP ALFABETIK SIRAYA ALDI):KK53:

Aynindan kaynimda var..muhaha cidden var ama. Ben ona bir doz sevgili önerdim.
Ruh dalgalanmalarini evde akvaryumculuk yaparak normale donduruyordu. Tabi tropheus kolonilerini telef ediyordu.
Bak dedim sevgilinin suyu, yemi kendinden negzel..
Arada 'seni svyrm cnms' diye mesaj atarsin oldu bitti..

Hahaha cok tatli anlatmissiniz :-)
Sevgili vardida ben mi almadim :oops: ay hepsini kapmislar yav, kimse dusunmuyo belki bi dengesizin ihtiyacidir alir kendine bitane, hayatini duzene sokar diye:KK53:

ben daha uç noktalardayım.bi gün sinirli esip gürleyen,bigün uysal neşeli komik oluyorum.normal bence.

Okuyunca aklıma şu geldi:
Öğrenciler hocaya sormuşlar.Hocam bazan mı doğrudur bazen mi doğrudur diye?
Hoca da bazen bazan, bazan bazen diye cevap vermiş.
Seninki de o hesap işte :KK49:

Back
X