Bugun bosanmaya karar verdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu an hala ayrı yaşıyoruz. Bu süre zarfında net karar vermedik canım. Sadece bebek haberine çok sevindi ağladı falan.

Bence dogru bır karar vermişsin, tut ki cocuk oldu belkı calısmak bıle ıstemeyeceksın cocugunla vakıt gecırmek ısteyeceksın ama kocan senı calıstıracak gibime geliyor.Çalışmak zorunda kalırsan cocuga kım bakacaktı? Yıllardır devam eden şey düzelmez lütfen cocuk yapmayın.

Kendine zorun ne ablacım. Sen niye bakasın ki adama. Onun sana bakması gerekmiyor muydu ?
Niye kendine yük bir insan taşıyosun ki. Hayat bunları çekmek için fazla kısa. Bir bakıyorsun yolun yarısındasın. Bir bakıyorsun bitmiş.

Sen kendini mutlu et gerisi boş.

Yani soyle parayla ilgili bir kaygı duymuyor. Sosyalist yapida biri. Garip ya. Boyle gider ama degismez. Daha bugun sahit oldum. Muvekkile onemli degil insaniz hepimiz vs diyordu.
İyi bir insan ama dengeyi tutturamamış. Elbette birseyler yapacağız başkaları için ama kendimizden vazgeçerek değil. Allah onun da yolunu açık etsin. Siz de o kadar bunalmışsiniz ki ceketsiz kaçmak buna denir. Ancak haklısınız. İnsan bakmak zor.

Çocuk olunca her şey çok çok değişecek. Şimdiden iliskinizde sorun varsa çocuk icin acele etmeyin derim.

Canım öncelikle yuva yıkmak iyi değil ama bu şartlarda aynı evde tek başına gibisin derdibe ortak yok faydasından çok zararı var gibi ama kalbin mi mantığın mı ona karar vermen gerekiyor

3216 cıktı. Kesin dedi doktor. 2 3 haftalık dedi. Yarın tekrar yaptıracam ama yanlışlık vardır kesin. Çünkü bunca zaman uğraştık olmadi. Muhtemelen bir şeye yanlış bakıldı.
2-3 haftalık diyen dr. Da yeni duydum, bi önceki adete göre hesaplanıyor haftalik durumu, ayrıca 3216 da en az 5-6 haftalık değer, herşey ne kse da hızlı gitmesi, hamilelik, hbr vermeniz psikolog bulmanız gitmeniz maşallah 4 günde hepsi birarada olmuş maşallah

Sorumsuz insanla ömür geçmez dostum ben de 3 aylık evliliğimi bitiriyorum bu sebepten. Düşün ki adama çalış demem batıyor, öyle bi miskinlik söz konusu. Kaç kurtul mutluluğu hak ediyosun bazen duraklayıp senin de sırtını dayama ihtiyacın var

Zaten şu an ayrı yaşamaya başladık. Gördüğümde de anladım. Hiç bir şey hissetmiyor. Yüzüğünü de çıkarmış. Duygusal bir hissi yok. Bu yüzden de zaten benle evli kalması sacma

Testi yapan pratisyen hekimdi haftasonu jinekologa görüştüm 5+3 dedi. Bu arada ayrı yaşıyoruz şu an eşimle. Muhtemelen de boşanacağız

bazi doktorlar dollenmeyi baz alarak konusuyo. 2 hafta da dollenme oncrsi suresi 5 6 haftalik demek oluyo. Ama genelde sat i baz aliyolar boyleleri de var ama :))

Kımıl zararlısı gibi yasayan bu tiplerin pek gururu olmaz ama gidisine sasırdım. Hayatınızda coreklendıgı yerden kıpırdamaması lazımdı. Pesınden gıdın diye yaptı belki de. Insallah pesınden gidip affedip, omur boyu buna bakmassınız.
Dogru olanı yapmissınız. Söyleyeceğim tek sey, ınsallah kararlı durursunuz

çocuk yapmamanız isabetli bir karar olmuş. Allah'ın sevilen kuluymuşsunuz da haberiniz yokmuş. ben o tip herşeye karışan kişilere "her b*ka nane*ler diyorum. öyle isim takınca içimdeki sinirim yatışıyor. bence boşanma kararı doğru olmuş. çocuk olunca iş hepten zor olacaktı. ve hep muhattap olmak zorunda kalacaktın. daha çok karışacaklardı. iyice sinirlenecektin. eşin de belli ki rahat mizaçlı. benim eşimin ailesi de dedi yok şurdan arsa alın bahçe alın. neymiş biz gitmezsek onlar gider bakarmış. oraya bir ev yaparlarmış vs.. dedim alcak olduktan sonra önce kendimize ev alırız. keyif için para harcıyamam ben dedim. ama sizde çok para varsa bize destek çıkın ev alalım dedim. ses kesildi. bi daha da hiçççç konusu açılmadı bazen en güzeli anında yanıt vermek galiba. yoksa hep vıdı vıdı devam ediyor.

çocuk kaçırma suçundan dava açabilir size. isterseniz bir avukata danışın ama eminim. bilginize.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…