Bugun bosanmaya karar verdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
beta hcg kaç çıktı? Regliniz kaç gün geçti? 2 gün sonra baktırmanınz daha uygun. Değerde en az yüzde 60 yükselme olursa sağlıklı ilerlediği düşünlüyor.
3216 cıktı. Kesin dedi doktor. 2 3 haftalık dedi. Yarın tekrar yaptıracam ama yanlışlık vardır kesin. Çünkü bunca zaman uğraştık olmadi. Muhtemelen bir şeye yanlış bakıldı.
 
Doğru karar vermissiniz bence cunku cocuk dogunca cok daha kotu olabilirdi. O zaman bosanmak isteyecek olursaniz bir de cocugu dusunmek zorunda kalacaktin. Cok zor durum tabi bi yuva ne hayallerle kuruluyo. Ama kendimize sahio cikmak zorundayiz. Allah yardimciniz olsun.
 
Beta HCG değeriniz epey yüksek çıkmış yanlışlık yoktur. Umarım hayırlısı olur hakkınızda ama bu bebek bence sizi tamir edecek. Hormonlardan da böyle aşırı hissetmiş olabilirsiniz.. boşandıktan sonraki 300 günde doğan bebek boşanılan eşe ait diye biliyorum bir de.
 
Söylemeyi düşünmüyorum.
 
Neden birlikteyken olmadı da tam ayrılmayı düşündüğünüzde oldu bu bebek? Hem de öyle mucizevi öğreniyorsunuz ki grip için gidiyorsunuz hastaneye.. Söylemeseniz dahi doğduğunda babanın nüfusuna geçecek o zaman da öğrenmiş olacak.. hamilelik süresince yanınızda size destek olması iyi olmaz mı?
 
Sabah hesabıma baktım. 3 hesabıma da parca parca şeklinde yollamış harcamaları. Bu parayı saklarım diye düşündüm.
Söylemeyi de düşünmüyorum. Kendim büyütürüm. Emin olun daha sağlıklı bir birey olur
 

sakın vazgeçme duygu sömürüsü yaparsa da kanma ama yapısı itibariyle aşırı egosu yüksek olduğu için sanmam yalvaracağını.
 

hayirli olsun. Böyle birseyi söylemeyi düsünmüyorsunuz ama nasil saklamayi düsünüyorsunuz?
 
Değeriniz bayağı yüksek kesin hamilesiniz. Eşinizden ne kadar saklayabilirsiniz ? Eninde sonunda nüfusa geçmeli.
 
Bebeğin zamanlaması çok ilginç. Peki söylemeyecekseniz babası olarak kimliğe ne yazılacak
 
Kızlar son durumdan size de bilgi vereyim biraz. Uzun uzun konuştuk bir psikologa gittik ikimizi de dinledi. Kendimde gördüğüm ve farkında olmadigim negatif şeyleri de görmüş oldum. Kendisiyle ilgili o da bazı şeylerin farkında oldu. 2. Seansa da gidicez.
Düzelir mi bilmiyorum. Ama sonunda keşke bunu da yapsaydım öyle karar verseydim dememek için şu an en azından elimden geleni yapıyorum.
Faydası olacağına inanıyor mUyum diye soearaaniz hayir inanmiyorum.
 
Hamilelik haberinden sonra umarım eşiniz de sorumluluk sahibi olur ve mutlu, çocuklu bir aile olursunuz.
Son anlattıklarınızdan eşinizin aslında fazla iyi niyetli biri olduğu anlaşılıyor, umarım bu konuda dengeyi kurar ve biraz para odaklı çalışır.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…