- 31 Aralık 2019
- 394
- 485
- 18
- 44
Ah canım yillar önceki halimi gördüm sende..Kızlar eşim kaynaklı tup bebek yapacaktık. Evin maddi tüm yükü ben de . Aynı zamanda tup bebek parasını da ben biriktiriyorum. Eşimin düzgün bir geliri olacağına inanmıyorum. Sırtını bana yaslamış yaşıyor gibi. Bir de ailesi de kendisi de ayrı bir havalarda. Bugün tartıştık, daha önce de tartışmalarımız oluyordu. En sonunda ayrılmaya karar verdik. Evden ayrıldı. Tüm edinmiş olduğum mülk ve kıymetli eşya takıları paylaşacağız. Biraz için buruk. Bir şekilde düzeltse bile yine Tüm yük ben de olacak. Ben çalışacağım ben düşüneceğim, o hiç bir şeyi beğenmeyecek, ben daha çok para kazanmaya çalışacağım. Bu yillardir böyle devam ediyor. Çok yıprandım artık. Lütfen bir akıl verin bana
Hic tüp bebek deneme çünkü Allahim bilerek vermiyor bebeği. Seni seviyor Allah ve kendine yeni sayfa açman için işaret gönderiyor.
Bilinçli bir kadınsın makul sekilde ayril tek celse. Takilar geline aittir diye biliyorum.
Bosanirken kocani zengin etme benim gibi ne hakediyorsa onu ver yada paylaş.
Zamanla bu evlilikten ders çıkarma dönemin bittiğinde de karşına tertemiz bir sayfa açılır umarim.evladina baba olmaya layık birinin cikmasi ve sana da evin kadını olduğunu hissettiren bir insanla karşılaşmani dilerim.
Ama bunun için öncelikle hayatimizdaki fazlaliklardan degerimizi bilmeyenlerden kurtulmamiz gerek.
Herşey güzel olsun senin için. .