Bugun bosanmaya karar verdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar eşim kaynaklı tup bebek yapacaktık. Evin maddi tüm yükü ben de . Aynı zamanda tup bebek parasını da ben biriktiriyorum. Eşimin düzgün bir geliri olacağına inanmıyorum. Sırtını bana yaslamış yaşıyor gibi. Bir de ailesi de kendisi de ayrı bir havalarda. Bugün tartıştık, daha önce de tartışmalarımız oluyordu. En sonunda ayrılmaya karar verdik. Evden ayrıldı. Tüm edinmiş olduğum mülk ve kıymetli eşya takıları paylaşacağız. Biraz için buruk. Bir şekilde düzeltse bile yine Tüm yük ben de olacak. Ben çalışacağım ben düşüneceğim, o hiç bir şeyi beğenmeyecek, ben daha çok para kazanmaya çalışacağım. Bu yillardir böyle devam ediyor. Çok yıprandım artık. Lütfen bir akıl verin bana
Ah canım yillar önceki halimi gördüm sende..
Hic tüp bebek deneme çünkü Allahim bilerek vermiyor bebeği. Seni seviyor Allah ve kendine yeni sayfa açman için işaret gönderiyor.
Bilinçli bir kadınsın makul sekilde ayril tek celse. Takilar geline aittir diye biliyorum.
Bosanirken kocani zengin etme benim gibi ne hakediyorsa onu ver yada paylaş.
Zamanla bu evlilikten ders çıkarma dönemin bittiğinde de karşına tertemiz bir sayfa açılır umarim.evladina baba olmaya layık birinin cikmasi ve sana da evin kadını olduğunu hissettiren bir insanla karşılaşmani dilerim.

Ama bunun için öncelikle hayatimizdaki fazlaliklardan degerimizi bilmeyenlerden kurtulmamiz gerek.
Herşey güzel olsun senin için. .

Bir de ailesi sınırımı bozuyor. O evden çıkın o ev kötü şuraya taşının diyorlar. Tüp bebek yaptıracağız. Sürekli akıl veriyorlar. En sonunda bugün tuo bebeği erteledik de ailene sürekli akıl veriyorlar gerildim duymak istemiyorum dedim. Iptal edelim o halde dedi. Parasını bile ben biriktiriyorum yeter artık dedim. Bunaldim. Demedigim kalmadı. O da evi terketti.
Siz sabrede sabrede patlama noktasına gelmişsiniz. Siz ne iş yapiyosunuz esiniz ne iş yapiyo neden para kazanamiyo

Ben mühendisim. Danışma ücreti almıyor. Hatta bazı davalarsan para da almıyor. Para isteyemiyor. Kaç defa tanık oldum bu duruma. Pazarlık yapmaya çalışıyorlar bazen. Pazarlık da yapmıyor. Yapamıyor kendi işini yapabilecek biri değil. Öyle bir vizyonu yok hiç.
çok üzüldüm sizin adınıza umarım bir an önce toparlanıp önünüze bakarsınız

Güya çalışıyor ama para kazanmıyor. Kazandığı parasıyla sigortasını bile yatırmıyor yıllardır. Özel sağlık sigortası yaptırdım ona onun parasını bile ben ödüyorum. 3 yıldır para kazanmıyor. Daha önce de okuyordu yine para kazanmıyordu. Ben onu tanıdığımdan beri bu şekilde yaşıyoruz.
Pess en iyisini yapmışsınız iyiki de bebek olmamış asalak gibi bir şey ve sadece sana yük

Avukat eşim. Ailecek bir havalardalar. Ablası arıyor o evden çıkın diyor. Yanı biz bask a bir yerde kira ödeyebilir miyiz kimse sormuyor. Bir defa daha böyle kavga ettik sonra eşim kiranın yarısını ödemeye başladı. Ama ben bunun mücadelesini mi vereceğim surekli
Ohaa bide avukat mı? Kusura bakmayın ama bu ve ailesi sizi iyice kullanmış. Sakın üzülme böyle biri için lütfen

Zaten bugün demedigim kalmadi davayı hazırlayacak. Artık dosya mi oluşturuyorlar neyse. Takıların onun tarafından takılanları al, benim almış olduğum arabanın da yarısını al dedim. Tamam dedi. Nafaka da ister mi benden erkek olarak. Eşim çok kazanıyor diyip nafaka da ister mısın dedim. Hayir dedi. Bir de nafaka odeseydim adama kafayi yerdim herhalde
Kız niye veriyorsun takı maki çöp bile verme verdiklerine yediklerine saysın ay sinirim zıpladı verme sakın hem hiç bir şey ödemesin etmesin hem bosanirken senden para alsın senin verdiklerini ailesiyle yesin ohhh ne ala sakın verme üstüne işte bu zamana kadar senin verdiklerini v geri versin sigortasını felan da ödeme

Bir de ailesi sınırımı bozuyor. O evden çıkın o ev kötü şuraya taşının diyorlar. Tüp bebek yaptıracağız. Sürekli akıl veriyorlar. En sonunda bugün tuo bebeği erteledik de ailene sürekli akıl veriyorlar gerildim duymak istemiyorum dedim. Iptal edelim o halde dedi. Parasını bile ben biriktiriyorum yeter artık dedim. Bunaldim. Demedigim kalmadı. O da evi terketti.
Barışırsanız bile önce evin yükünü almayı öğrensin gerekirse işten ayrılın sizde ama değmez bence

Bu mesajım bir çok kadın tarafından begenilmeyecek muhtemelen ama ben yine de düşüncelerimi yazayim,bence evi çekip çevirip maddi anlamda ödemeleri yapmak erkeğin görevi,kadın tabiki destek verebilir ama çoğunluk erkeğin üstünde olmalı,nasil ki bebek bakımı,evin bir çok iş yükü erkek yardımcı olsa dahi çoğunlukla kadının ustundeyse maddi anlamda çekip çevirmekte erkeğin sorumluluğunda olmalı,siz fazlasıyla mağdur olmuşsunuz bence,eşimin sigortasına kadar ödeyecek evin her ihtiyacını ben karislayacaksam bir de üstüne ev islerinin çoğunluğunu ben yapacaksam o adama saygım kalmaz,hakkınızda hayırlısı olsun.

Zaten yumurta dondurma olayını da annem söyledi. Sen yine de tedaviyi ol yumurtanı dondur. Dünyanın bin türlü hali var dedi.
Anneni tebrik ediyorum çok akıllı kadınmış,aynen de öyle yap,maddi imkaninda varmış git yumurtalarını dondur mutlaka

Kızlar eşim kaynaklı tup bebek yapacaktık. Evin maddi tüm yükü ben de . Aynı zamanda tup bebek parasını da ben biriktiriyorum. Eşimin düzgün bir geliri olacağına inanmıyorum. Sırtını bana yaslamış yaşıyor gibi. Bir de ailesi de kendisi de ayrı bir havalarda. Bugün tartıştık, daha önce de tartışmalarımız oluyordu. En sonunda ayrılmaya karar verdik. Evden ayrıldı. Tüm edinmiş olduğum mülk ve kıymetli eşya takıları paylaşacağız. Biraz için buruk. Bir şekilde düzeltse bile yine Tüm yük ben de olacak. Ben çalışacağım ben düşüneceğim, o hiç bir şeyi beğenmeyecek, ben daha çok para kazanmaya çalışacağım. Bu yillardir böyle devam ediyor. Çok yıprandım artık. Lütfen bir akıl verin bana
bence çocuk olmadan iyi bir karar olmuş.İnanın çocuktan sonra çok zorlanırdınız yıpranırdınız

Sorumluluk alamayan erkeğe, çalışıp para kazanmayan erkeğe insanın saygısı kalmıyor. Senin ki birde asalak. Çok haklısın, soğuduğuna eminim

Bir zamanlar benimde yaşadığım şeyler :( Allah yardımcınız olsun.. Evin erkeği siz olmuşsunuz. Benim anlamadığım eşinizin ailesi oğullarının çalışmadığını eve doğru düzgün katkısının olmadığını bildiği halde neden sizden talepleri var. Burdan taşının daha iyi bir yere geçin vs. diye. Madem iyi bir yerde oturmanızı istiyorlar yardımcı olsunlar sizde taşının. Ayrıca onların da beklentileri sizdenmiş çocuklarından değil. Eşinize gelince. En sıkıntılı erkek tipi. Bütün sorumluluğu kadına yükler , kadın ev geçindiricem diye hem işyerinde hem de evde kendini paralar ama adam bunları yok sayar üstüne üstlük birde beğenmez.. Sakın sakın kendinize bu kötülüğü yapmayın. Hem sırtınıza yük alın hem de beğenmesinler..

Devir değişti resmen. Erkeklerin eşlerine bakması gerekirken kadınlar kocalarına bakar oldu. Kararınızı doğru buldum hakkınızda hayırlısı olsun.

Zaten demedigim kalmadı bugün. pztesi günü dosyayı oluşturunca görürüm boşanma davasini. Bu davalar hemen bitiyor mu?
Ben gerçekten görmek istemiyorum. Çünkü şu an hem bir soktayim. Hem tup bebek düşünüyorduk. Bir anda nereden nereye uçtuğumuzu anlamış da değilim. Bari tup bebek işine devam edeyim yumurta doldururum diye düşünüyorum.
Yumurtayı bekarken de dondurabiliyorsunuz. Bahsettiğiniz embriyo ise evlilik bitince o embriyoları kullanamazsınız. Türkiyede evli çiftler tüp bebek yaptırabilir.

Açıkca konuştum demedigim de kalmadı. Yeter artık dedim. Girio bir yere çalışmak istemiyor. Ilk yıllarda böyle hiç para kazanamaması normalmiş öyle diyor da. Ben kazanacağına da inanmıyorum.
En yakın arkadaşım avukat 28 yaşında ve şu an 150.000 lik arabası var ve yaptığı harcamaların haddi hesabı yok. Eşiniz kendini kandırmıs sadece

Zaten bugün demedigim kalmadi davayı hazırlayacak. Artık dosya mi oluşturuyorlar neyse. Takıların onun tarafından takılanları al, benim almış olduğum arabanın da yarısını al dedim. Tamam dedi. Nafaka da ister mi benden erkek olarak. Eşim çok kazanıyor diyip nafaka da ister mısın dedim. Hayir dedi. Bir de nafaka odeseydim adama kafayi yerdim herhalde
Niye böyle saçma bir soru sordunuz da eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyorsunuz? Neden arabanın yArısını veriyorusunux? Ya verdikçe daha çok isterse

Kadinin babasi kadina harclik veriyor canim yani herseyi kp yapiyor adamin borclarini bile o odemis adam maas kartinin sadece atm kartini olanini vermis maas yatar yatmaz adam basini cekiyor icinde sadece 1500 lira birakiyor atmlerden o kadar cekiliyor diye kadin pskolojik olarak bitmis durumda hep agliyor ogullarininda beyninde sorun var anlayacaginiz mutsuzluk icindeler 😥
Kadının babası borç ödeyeceğine kızını çekip alsaydı keşke. Aman kızım boşanmasın da ben her şeye razıyım diyen tiplerden miydi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X