saçlarımı izmirde mossda yaptırdım ve saç. rengime bayıldı kendim boyadım deyince inanmadı baya bi süre :) onlar bu renk için 3 renk boya karıştırıyorlarmış :))) işte mezun olduk ve mezuniyetimden bikaç kare
Eki Görüntüle 204735
Eki Görüntüle 204734
Eki Görüntüle 204733
Ben exicolor dore bakir 7.43 ile exicolor bal kumral 7.73ü karistiracagim, sonucu söylerim...
çok sevinirim canm sağol şimdiden
Merhaba bende izmirdeyim ....loreal majirel ve sizin aldığınız boyayı nereden bulabilirim? saçlarınız çok güzel olmuş
çok sevinirim canm sağol şimdiden
ben bayıldım bu renklere ama saçlarım sarı dönebilirmiyim yani ben alışabilirmiyimmm?? kafamkarıştı akşam akşammm(((
bu boya heryerde buylunabilir..ucuz boyadır beyaz kapamada çok zayıftır...amanyok oranı yüksktir kokusu diğer ucuz boyalara göre fena değildir...3 tl ile 3.5 tl arasında istanbulda satılmaktadır..ama saçlarınıza bu boyaları kullanmamanızı tavsiye derim..
ben edirnede oturuyorum büyük marketlere baktım fakat bulamadım edirnede oturupta bu boyayı kullanan varmı acaba ?
kızlar bu boya heryerde bulunmuyor ancak adi bir boya değil çok çok çok kaliteli bir boya renk kataloğunda yok yok diyebilirim ve zemin uygunsa süper oturuyo renk bakırımsı kumrallık istiyorsanız işte renginiz bu ben bayıldım ışıkta ışıl ışıl parlıyo beyaz tenliler için mükemmeel bence
Eki Görüntüle 202425
Eki Görüntüle 202426
Eki Görüntüle 202427
Eki Görüntüle 202424
arkadaslar merhaba. benım saclarım siyahtı önce çikolata kahve sonra da bronz kahve boyadım. pek farklılık olmadı. koyu kahverengi istiyorum. acaba ne tavsiye edersiniz. exicolor bal kumrak boyasam nasıl olur sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?