Saç Rengi ve Saç Boyama Bugün boyadım sonuç muhteşem exicolor bal kumral resimli !!!

öncelikle meznuıyetın hayrlı ugurlu olsun ve saçların muhteşem olmuş ama bu exicolor boyayı her yerde bulmak malesef cok zor bu arada söylemeseydin ne renkle elde ettiğini kuaföre malum onlar bizden sır gbi saklıyorlar yada uyduruyorlar

Merhaba bende izmirdeyim ....loreal majirel ve sizin aldığınız boyayı nereden bulabilirim? saçlarınız çok güzel olmuş

ben bayıldım bu renklere ama saçlarım sarı dönebilirmiyim yani ben alışabilirmiyimmm?? kafamkarıştı akşam akşammm (((

ben bayıldım bu renklere ama saçlarım sarı dönebilirmiyim yani ben alışabilirmiyimmm?? kafamkarıştı akşam akşammm (((

ya benimde kafam fena karıstı bende sarıyım renqide cok beqendim bi de flashla kızılımsı duruyor tam benim istediqim qibi ama normalde nasıl?

bu boya heryerde buylunabilir..ucuz boyadır beyaz kapamada çok zayıftır...amanyok oranı yüksktir kokusu diğer ucuz boyalara göre fena değildir...3 tl ile 3.5 tl arasında istanbulda satılmaktadır..ama saçlarınıza bu boyaları kullanmamanızı tavsiye derim..

Emin misin beyaz kapamada zayıf olduğuna? İçerik olarak 15 liralık koleston kutu boyadan pek farklı olduğunu sanmıyorum. Tek fark ambalaj ve reklam...

ben edirnede oturuyorum büyük marketlere baktım fakat bulamadım edirnede oturupta bu boyayı kullanan varmı acaba ?

arkadaslar merhaba. benım saclarım siyahtı önce çikolata kahve sonra da bronz kahve boyadım. pek farklılık olmadı. koyu kahverengi istiyorum. acaba ne tavsiye edersiniz. exicolor bal kumrak boyasam nasıl olur sizce?

arkadaslar merhaba. benım saclarım siyahtı önce çikolata kahve sonra da bronz kahve boyadım. pek farklılık olmadı. koyu kahverengi istiyorum. acaba ne tavsiye edersiniz. exicolor bal kumrak boyasam nasıl olur sizce?

exicolor bal kumralı koyu zeminlere uygulamınız tavsiye etmem saçları açık kumral karamel bakır tonlarında yada sarı tonlrında olanların kullanmaları uygun olur .

yaa işte bu .. istediğim renk tamamen buu ...
canım bir de boyamadan önceki halinin fotosu varsa ekleyebilir misin lüften

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…