Bugün canınızı sıkan ne oldu söyleyin konuşalım sakinleşmeye çalışalımm..

yaklasik 2 saat once olan bi olay ve uzun bi aradan sonra tam artik normale dondum derken yine cinlerim tepeme geldi
anlatayim hem sizin de fikirlerinizi almis olurum.
kendi cemiyetimiz icin fusya rengi kalin askili dizin biraz uzerinde vucudu saran saten bir elbise aldim yakasinda da tas islemesi var.
ayakkabi ve cantam var diye onlari almadim.
ayakkabim da bilekten baglamali gri ve on tarafi tasli
cantam da gri ve sim isli.
konuya geleyim kayinvalidem geldi getir ayakkabini kontrol edeyim bi iyi mi kotu mu dedi.
beni hafiften ates basmaya basladi
neyse ben de getirdim bunlari giyicem elbisemle uygun diye dedim
aaaa olmaz bu ayakkabi olmaz git yeni al dedi
sanki ben ona sormusum gibi
5 yasinda cocuk degilim ben eyyy kadiiin 30 yasindayimmm iyiyi kotuyu ben de biliyoruuummmm
bi de kilotlu corap giycekmisim eyy yarabimmmmmm.

offf resimlere bakamiyorum illa 25 mesaj olcakmis.. benimkide 19.. ha gayret 5 daha yazayimda bakayem artik resimlere yaaaaaaaaa

şun yine sinir oldumm sinr küüplerede bindim yani bayaaa bi!!! ben kaç aydır izne gelsin diye bekliyorum o izne geldiği gün gidip yazlığa gidicem diyo daha ben görmüyorum millet arıyo ediyo sanki askerdeyken onlr aradı sordu köpek gibi bekledi!!! benen önce gereksiz saçma sapan insanlar görüyo delircemm yaa bukadrmıyım ben bekleyende kabahat al işte gör karşılığını!!!!!

Bugün benim de canım çok sıkkındı aylardır sevdiğim insanlardan ayrıyım her şeyim değişti yeni hayatıma alışmaya çalışıyorum ama yapamıyorumm çevremde arkadaşım yok oturduğum yerde komşuluk kavramı bile yok ! deli gibi sıkılıyorum hepsini çok arıyorum özlüyorumm bu duruma alışmak daha ne kadar sürücek bilmiyorum kızlar yalnızlık çok zor çok kötü nolurdu sanki beni anlycak biri olsa yanımda bütün bunları düşünüp durdum sonunda bayılma noktasına geldim tansiyonum düştü şu an kafamı kaldıramıyorum

anlat anlat bitmez dermişim...
benimde sinirler tepemde dolaşıyo...

sorun şu...şimdi biz bu yıl şark tayinine gideceğiz yeni mobilya almayalım kullanışlı olacağını düşünerek bir köşe takımı mız vardı 4 yıl önce evlendiğimizde almıştık... en başta çok güzel di ama bir kaç ay sonra sanki kirli gibi durmaya başladı açık renkti..servisi çağırdık geldi baktı kumaş hatası dedi bişi yapamayız kumaş yattığı için o görüntü oluşuyomuş ama berbat gelen kirlenmiş diyo düşünün artık..neyse bizde yeni alacaktık vaz geçtik kumaşlarını değiştirelim dedik.. birkaç mobilyacıyla görüştük adam geldi eve baktı mobilyaya evet kumaş yatmış dedi bende böyle bi sorun yaratmayacak bir döşeme istiyorum dedim.. bi arkadaşın kumaşını tarif ettim o türler çok iyi oluyo diye..oda bizde var dedi..gittik kumaşa baktık güzel di kırmızı yapalım dedik..oh mis gibi..ama adama defalarcsa deddim yön yapan kumaş istemiyorum diee
...tamam abla sorun çıkarmaz dedi sildikçe güzelleşir dedi bide.. yaptılar geldi eve süper ama 5 dakika üzerinde oturduk kalktım ki ne göreyim kumaşın oturduğumuz yeri bem beyaz olmuş tabi bakış açısına göre değişiyo ama düzelmiyo öyle kalıyo... daha ilk günden öyle ise sonra nolccak bilmiyorum...eşim gitmiş adamla konuşmuş ordada denemişler bi koltukta aynı döşemeyi bunlar böyleymiş yapacak bişi yok demez mi eşime eşimde bana öyle deyince çıldırdım..az önce aradım adamı başkası çıktı döneceklerini söylediler ama sinirlerim tepemde... nasıl yani yaaa onca söyle gene aynı kumaş tan gelsin..irde silince boyasıı çıkmazmı allahım yaaaaa.şimdi gene arayacağım değiştirmeseler yoksa camdan atacağım valla ....

ahh canım bende senin gibiyim tek bir arkadaşım yok allahtan çalışıyorumda az çok iş te birileriyle görüşüyoırum..ama ailem ablalarım hepsi başka yerlerde çil yavrusu gibiyiz... anlıyorum senin...neden uzaktasın peki .. gidip görme imkanın yokmu arada bir de olsa..çok fazla üzme kendini zmaanla alışırşın ..sağlığına dikkat et...

canım ailemin işi nedeniyle eski oturduğumuz yerden taşınmak zorunda kaldık, arada da baya bi mesafe var :2: arada bi gidip görme imkanım oluyo tabi ve her gün mutlaka msj telefon fln görüşüyoruz ama yanyana olmak apayrı yeni bi ortama alışmak çok zorr :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…